Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Burger street festival

Verýsek

Recommended Posts

Vážení clubáci,

jak už asi všichni víte, letošní Peugeot Roadshow se nejede, ale místo toho vám nabízíme jinou variantu.

V letošním roce k nám přijela uplná novinka a to Peugeot 408.  A tu vám konkrétně chceme představit a to při příležitosti akce Burger street festivalu.

Budeme mít k dispozici dva vozy. Jeden spalovací a druhý hybridní. Bude jezdit vždy jen jeden vůz. Jezdíme od pátku do neděle a to pokaždé v jiném městě.

Pokud s námi absolvujete jízdu, dostanete poukázku, za kterou si můžete vybrat voucher na jakýkoliv burger nebo jiné jídlo, co nabízí Burger street festival a to zdarma.

Takže kdo budete mít zájem se projet v naší nové 408, tak neváhejte a přihlašte se na svou jízdu na stránkách : https://www.peugeotemotionday.cz/burger-street-festival

Je to stejná registrace, jako na Peugeot Roadshow. Ale upozornuji, že se může stát, že potvrzovací email vám spadne do spamu. Proto pro ujištění mi klidně napiště a já se vám podívám zdali jste zaregistrovaní.

Akce trvá od konce dubna do začátku října.  Doufám, že některé z vás uvidím a už teď se na vás všechny moc těšíme 😊 🙋‍♀️

Holt tento rok jsme to pojali jinak..

Vzhledem k tomu, že 208,2008,3008 atd... už znáte jak svý boty a 408 je úplně něco jiného co Peugeot ještě neměl,tak jedeme jenom s ní...

V tomto roce by měl přijít facelift 508, pak 2008... nové motory u 3008 a 5008, tak čekáme a pak předvedeme zase naši lví smečku v plné kráse 😜😃🚗

Tak jsem se díval a v ČB bude v pátek a v neděli jezdit 408 hybrit a v sobotu spalovacím motorem. Takže žádná výhra. Vždy jsem se na Peugeot Roadshow těšil a brali jsme si dovolenou společně s kamarádem. Ale letos je to upřímně ,,šok" i velké zklamání:(. Pouze jedno auto na jeden den a to ještě pouze v sobotu se kterým by se chtěl svést. S hybridem nechci jezdit. Tak nevím, zdali po tolika letech se zúčastním Peugeot Roadshow burger.
 Těšil jsem se na novou 408, ale i na další modely o Peugeotu.

Edited by OK406

Místo: Č. BUDĚJOVICE - OC Čtyři Dvory - Milady Horákové 1498

Preferovaný dealer: HS AUTO - Č. Budějovice

Čas a vůz Vaší testovací jízdy:
6.5.2023 10:30 - 11:00, 408 GT 1.2 PureTech 130 S&S EAT8