lampa Odesláno 17. únor 2023 Odesláno 17. únor 2023 Zdravim, koupil jsem 307, je v nem funkcni display, ktery reaguje na tlacitko na volantu (lze zobrazit informace o spotrebe, dojezdu, ....), ale nereaguji ty 3 tlacitka, takze porad blika cas a datum.... Je nutne vymenit cely display nebo tam muze byt neco jineho ? Radio neni oreginal, jestli to muze mit souvislost... Dekuji za pomoc Citovat
regius Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 Displey bude asi dobrý . Myslím že chyba je v neorig rádiu. Seřizuji na rádiu v MENU. Ty tlačítka na displey mě taky nereagují. Citovat
lampa Odesláno 19. únor 2023 Autor Odesláno 19. únor 2023 oreginal radio mam, ale konektor na nem je jiny nez na to co tam je ted pokud ale ten display vytahnu a odpojim, tak se vynuluje cas a datum takze ten display se ovlada packou od radia ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 pokud mas na display tlacitka musi to jit ovladat temi tlacitky (za predpokladu ze display patri k vozu) pokud mas origo radio ktery ma jiny konektor nez to co je v aute - bude v aute jiste jeste nejaka redukce idelane kdyby si dal fotky (kristalovou kouli mam bohuzel v garancni oprave) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 (upraveno) Pokud je tam redukce na jiné rádio mohlo by fungovat toto. Vstup do menu je stisk horního i dolního tlačítka na páčce zároveň, viz obrázek, pohyb v menu též páčkou, viz obrázek Upraveno 19. únor 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
lampa Odesláno 19. únor 2023 Autor Odesláno 19. únor 2023 Je tam tenhle display a neoreginalni radio. Oreginalni radio mam take. Zkousel jsem zmacknout na te packce oba cudliky(pri zapnutem klicku, nastartovanem aute), a nic. Prepinani dojezdu, spotreby, atd.. se dela packou se steraci - to funguje. Citovat
jarokare Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 Jestli má displej 3 tlačítka , tak by to mělo jít nastavit diagem , je tam volba seřízení displeje buď tlačítkama nebo rádiem . Citovat
inoxing Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 Spatne nakodovany, jak rika jarokare. Bud vratit origo radio nebo to spravne nakodovat, tj. vybava "bez radia". Citovat
lampa Odesláno 19. únor 2023 Autor Odesláno 19. únor 2023 A to umi jen Peugeot diag nebo jakakoliv co maji v normalnich servisech ? Citovat
jarokare Odesláno 19. únor 2023 Odesláno 19. únor 2023 Konfiguraci změníš jenom origo diagem PSA , takže budeš muset do "nenormálního" servisu ... MJSytic, ChouLu a 307rg ohodnotil 3 Citovat
lampa Odesláno 21. únor 2023 Autor Odesláno 21. únor 2023 tak Delphi diagnostika to neumi :( snad se mi povede zitra Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. únor 2023 Odesláno 22. únor 2023 Šak o příspěvek vejš máš, že to musí být origo diag. Citovat
lampa Odesláno 22. únor 2023 Autor Odesláno 22. únor 2023 sak to vim, ale za pokus to stalo - jinak peugeot diagnostiku mel taky, ale nebyl SW ted musim najit ten oreginalni servis Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. únor 2023 Odesláno 22. únor 2023 Pokus zbytečný, ale to je jedno Jestli jezdíš do Kolína ozvi se. Případně v Praze je spousta ochotných lidí. Citovat
lampa Odesláno 22. únor 2023 Autor Odesláno 22. únor 2023 Hledam neco/nekoho mezi taborem a benesovem, pripadne sedlcany, do prahy se mi moc nechce - ale je mi jasne ze tam bude nejvetsi koncetrace, takze je mozne ze mi nic jineho nezbude Nejaky kontakt na ochotne lidi z Prahy? Citovat
lampa Odesláno 5. březen 2023 Autor Odesláno 5. březen 2023 jak dlouho muze trvat ta diagnostika toho prepnuti z radia na tlacitka ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2023 Odesláno 6. březen 2023 (upraveno) Pokud s tím člověk umí tak do 5 minut, pokud to nastavení bude hledat tak se to protáhne Upraveno 6. březen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
lampa Odesláno 6. březen 2023 Autor Odesláno 6. březen 2023 (upraveno) oreginal peugeot servis 1.5h a vi se kde to nastaveni je ? ze bych jim to rekl Upraveno 6. březen 2023 uživatelem lampa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2023 Odesláno 6. březen 2023 To se ti asi vyplatí si zajet do toho Kolína k VojtouNerCZ Citovat
jarokare Odesláno 6. březen 2023 Odesláno 6. březen 2023 před 2 hodinami, lampa napsal: oreginal peugeot servis 1.5h Zřejmě slušnej oddíl Tvl přijeď na Mělník a já ti to překonfiguruju ... pavelu96, Radek Hurvajz, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.