Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

@Klemoň nemusis se proste cpat vsude, kde nejsi pozvan :D, nas taky nezvali, a my bychom stejne nejeli :D , a jeste bylo hnusne, to ten tyden predtim, to byla pecka :D 

20230207_114425.thumb.jpg.fa4e94145d6ea8a6c9d540fb42176c9c.jpg

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

Nikdo nepsal, že jsem nebyl pozvaný a že je to špatně.   Jen jestli to byla provokace  :mrk

@Péťa napsal : Nevrátil ses náhodou před chvílí z Alp?   

Odpověď : Ano , boží "týden"

IMG_20230130_105551-PANO.jpg

IMG-20230202-WA0019.jpg

IMG-20230131-WA0004.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
Guest Scratch
Odesláno
před 6 hodinami, MJSytic napsal:

Taky si jim mohl zaplatit vleky, aby to nemusely šlapat po svých :aut

my si to radsi vyslapneme Miso, nejsme lenosi jako znudeny Klemon :D 

Odesláno (upraveno)

tvl, to není znuděný výraz, ale silně zamyšlený ;) Jako že "Půjdu na lyže nebo si radši dám ještě jednu skleničku..." :D

EDIT: Pro rejpaly, tyhle off-topic komenty mi zde nevadí, protože jsem vlákno zakládal jen proto, aby byl na klubu ucelený přehled srazů. Až se předsedová zase jednou picne a bude doplňovat tabulku... :D ;)

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, Péťa napsal:

tvl, to není znuděný výraz, ale silně zamyšlený ;) Jako že "Půjdu na lyže nebo si radši dám ještě jednu skleničku..." :D

Ty jsi tam byl taky nebo jak jsi to z toho výrazu poznal. Opravdu jsem stál na verandě podniku a přemýšlel zda si dál ještě něco k pití a nebo už to radši riskovat nebudu. Jinak jsem náhodou lyžoval každý den minimálně 4 hodiny čisté jízdy, zbytek byly vleky či pauzy na občerstvení  (dle aplikace )

obrazek.thumb.png.9a6b2841216466a493fe7c10415e7e7f.png

Odesláno

Po kolika letech reaguji? Asi po hodně 😉

Berte to tak, že se někteří lidé scházejí více --> jsou prostě dobří přátelé

Jsou si prostě bližžší než s jinými klubáky. Nepíši, že ostatní jsou horší nebo lepší. Zkrátka my jsme si bližší, takže Chatzy sraz je jen jednou za rok a pozváni jsou jen a pouze stejní klubáci jako bylo u zrodu tohoto setkání.

Nečerpáme žádnou klubovou podporu, ani peuclub nikde nepropagujeme, nechválíme, nehaníme. Prostě tohle vlákno neberte ve stylu:" Jak to, že jsem nebyl pozván!" ale spíše jako námět, hele tihle to tam a támhhle chválili, bylo to tam pěkný, mohli bysme tam taky vyrazit

PS: Stejně bychom nejeli a bylo hnusně :D To je taková ta bajka o kyselých hroznech?

Tak jsem se k tomu po deseti letech vyjádřil, tak zase někdy za deset let

Punkac

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)
V 20. 2. 2023 at 15:38, punkac napsal:

Po kolika letech reaguji? Asi po hodně 😉

Berte to tak, že se někteří lidé scházejí více --> jsou prostě dobří přátelé

Jsou si prostě bližžší než s jinými klubáky. Nepíši, že ostatní jsou horší nebo lepší. Zkrátka my jsme si bližší, takže Chatzy sraz je jen jednou za rok a pozváni jsou jen a pouze stejní klubáci jako bylo u zrodu tohoto setkání.

Nečerpáme žádnou klubovou podporu, ani peuclub nikde nepropagujeme, nechválíme, nehaníme. Prostě tohle vlákno neberte ve stylu:" Jak to, že jsem nebyl pozván!" ale spíše jako námět, hele tihle to tam a támhhle chválili, bylo to tam pěkný, mohli bysme tam taky vyrazit

PS: Stejně bychom nejeli a bylo hnusně :D To je taková ta bajka o kyselých hroznech?

Tak jsem se k tomu po deseti letech vyjádřil, tak zase někdy za deset let

Punkac

to o cem tu pises, je jiste nejen tvuj nahled, a jiste spravny, a je dobre, ze to takto drzite. Ja na chatzy prisel pozdeji a opravdu nemam zapotrebi se nekam cpat. Tot asi i odpoved nejn na kysele hrozny.... a taky to bylo hlavne rejpnuti do Peti jak resil na chatzy, ze to pocasko nebude uplne ono, a zrovna v tydnu, kdy bylo na horach naprosto bozsky.... to ostatni je opet jen rejpnuti do @Klemoň ze se nemusi vsude cpat. Oba, jak @Péťa, tak @Klemoň to doufám pochopili správně, protože nerad bych zase četl podobnou skazku o tom jak se citime ublizene.... NE FAKT NECÍTÍME :D, proto jsem tam vsude psal smajliky, ale co uz.....

a že je tam hezky, to je jasné, Harrachov prostě je jen jeden..... my bydleli většinou tady: https://www.uharracha.cz/#utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13080356

a na rekreaci a očistu duše jsme chodili sem: https://www.sklarnaharrachov.cz/lazne

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Scratch napsal:

rejpnuti do @Klemoň ze se nemusi vsude cpat.

Ale jooo, v pohodě. Já jsem to nebral, že jako uražený, protože jsem nebyl pozván. Je to stejné jako když jsem kdysi byl s pár klubákama a neklubákem na víkend v Alpách " šoupat prkýnkama "  :super   Opravdu to bylo myšleno jako že oni si parádně užívají a já dřepím doma a žádná akce.

Ale jinak jak psal "Punkač" je jen správně když se lidé co se poznali v PC scházejí nebo podnikají akce i bez PC.  Vlastně mne opravdu mrzelo, že jsem se nezúčastnil jen jednou a to když byli kluci (a holky) ve Francii okukovat auta . . .

gramatika

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...