Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, otojanicek napsal:

@Fischmann....stejnou konfiguraci jako ty "ALLURE PACK 2.0 BlueHDi 180 S&S 180 EAT8 + tažné, vyhřívání předních sedadel.".......bych také rád......kolik si dokazal v HOdoníně vyjednat slevu...pokud vubec nejakou davají ? 

Da se vubec vyjedanavat ? V BRne před ccarokem davali smešnou  ma 2% slevu s ceníku...

Diky za info ,at si udelam představu ohledne možností......... pro sve budoucí vyjednavaní s prodejci peugeot .

Kolem 10% max nové auto, když to bude statická předváděcka max. 15%😉 

Někde ti slevu dají jinde tak koberce... 

Odesláno (upraveno)

Ještě pro zajímavost, mėl jsem i nabídky na to stejné auto ve variantě Allure 1,5 BlueHDi MAN6 za 719 500 a 

Allure BlueHDi 1,5 EAT8 za 767 500. Teda bez vyhřívání předního skla.

Upraveno uživatelem Fishman
Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Fishman napsal:

Když to tak počítám, tak tabulková cena + příplatková výbava + optiway garance (9360 kč)

oproti skutečně ceně dělá slevu 4,5%.

Tak si to koupil skoro za cenikovku 😉třeba teď budeš mít garanční prohlídky zadarmo, když si při koupi nedostal vysi slevu 😃 já teď dostal na 3008 10% a na předváděcí asi 13%..vse jsem komunikoval e-mailem, kdybych přišel osobně a šlo by to možná by byla sleva při zájmu ještě větší.... Ceníkové jsou pro Kafky.... 

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

Jednou se snad dočkám doby, kdy cena na papíře bude souhlasit. Tyhle slevy mě pěkně štvou. Pak to dopadá, že dám inzerát a každý reaguje "Koupím, jakou mi dáte slevu?". A pak se diví, že žádnou, že prodávám za nejnižší cenu, za kterou jsem ochotný prodat. Nebo něco vystavím za 1.100,- a debil mi napíše "Za 500,-- si pro to zrovna zajedu". To to radši hodím do kontejneru, než podporovat takový šmejdy ;)

Odesláno

Každou chvíli se někdo ozve stylem: Koupil bych si u vás nosič na kola, ale na Heuréce jsem ho našel o xxx levněji, dáte mi to za stejnou cenu, abych to nemusel objednávat?
Nedám, protože mi nestojí za to prodávat bez marže a ještě jako bonus na to držet záruku. 
Taky radši nakoupím za nižší cenu, ale v životě bych nešel sockovat za někým tady z obchodu u nás, že to mají tam a tam levněji ať dá slevu.

Odesláno

Přesně chlapi, naprosto souhlasím. Taky rád nakupuji se slevou ale pokud mi ji někdo nenabídne sám, svědomí mi nedovolí o ni žadonit. Takhle jsem byl ve Škodovce loni poptat Superb a nenabídli mi ani 0,5%, prostě nic. Tak jsem se sebral a šel. Hlavně že chlapík se mnou seděl u pc a dělal konfiguraci. Nakonec mi to vytiskl a hotovo 😁 to jsem si mohl udělat doma sám. Přitom na Passat jsem dostal okamžitě slevu cca 220 tis. A Peugeot 18% takže bylo rozhodnuto. Samozřejmě se bavím o IČO. Takže kdo nabídne slevu, super. Kdo ne, tak to zkusit jinde ale bez pláče. 

Guest Petr 3008
Odesláno (upraveno)

Schválně jsem se šel podívat do dokumentů jak probíhal můj nákup. Takže tam byla nějaká obchodní akce a sleva od prodejce. V součtu to udělalo 99.500,-, což je myslím rozum.  K tomu bylo zdarma - povinná výbava, montáž doplňků, koberce do auta včetně kufru dle vlastního výběru, přihlášení auta.  Plus ještě tenkrát zrovna akce - poukaz na dětskou autosedačku v hodnotě 10.000,- (sedačku jsem objednal a obratem prodal za 7).

Při propočítání sleva z ceníku dělá něco málo přes 14%.

Upraveno uživatelem Petr 3008
doplnění textu
Odesláno
před 5 hodinami, Charlie 1 napsal:

Tak si to koupil skoro za cenikovku 😉třeba teď budeš mít garanční prohlídky zadarmo, když si při koupi nedostal vysi slevu 😃 já teď dostal na 3008 10% a na předváděcí asi 13%..vse jsem komunikoval e-mailem, kdybych přišel osobně a šlo by to možná by byla sleva při zájmu ještě větší.... Ceníkové jsou pro Kafky.... 

Ahoj,

a kde davaj 10% slevu  ? 6e bych tam také poptal 5008 s EAT8 , tažným a  ACC-STOP @ GO ....

Diky za info...

Odesláno

I když jsem se na jaře roku 2019 nechtěl ještě zbavovat své původní 508, tak když jsem našel skladovku novou 508 Allure se slevou 262k proti ceníku, tak nebylo co řešit.

Odesláno (upraveno)

Na skladovky není problém se někdy dostat na RČ i k 25%

do výroby už je to horší... 

Já mám nabídku na 15%...na auto do výroby.... Bez znamosti u VW.... 

Nikde nehandluju, buď chtějí a dají nebo se poohlidnu jinde vždyť je tolik značek a prodejců...

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

Honza - to už ujde:D

Ono záleží, jestli myslíte slevu ze základního (a prakticky neexistujícího) nebo akčního ceníku. Když jsem si nechal dělat nabídky na současnou 3008, tak sleva ze základního ceníku byla jen přeskokem na akční ceník 6,5%. Dál už to prakticky nešlo, resp. bylo to jen v jednotkách procent. Nejníž jsem se dostal na rovných 10%, ale s tím, že dodatečná sleva byla v reálu 1,3% a zbytek byl formou prodloužené záruky zdarma (což bych využil) a slevy na úvěr (5000Kč) - což jsem nechtěl.

Nakonec jsem vzal úplně jinou konfiguraci a skladovku - se slevou 17,5% ze základního ceníku + zabezpečovací zařízení zdarma včetně montáže. Docela gól byl, že asi 30 vteřin před tím, než jsem tam volal, zlevnili auto o 10 tisíc - měl jsem najednou v prohlížeči otevřená dvě okna s tím samým autem, ale s různou cenou. Prodejce mně rovnou řekl, že víc už slevit nemá prostor - aniž bych se ptal.:D Ale musím jej každopádně pochválit - pan Gasnárek z Jonalu Hodonín - skvělý přístup i jednání, vše bylo jak řekl a vždy prakticky okamžitě. Ještě jsem dostal zdarma montáž tažného zařízení a skvělou cenu na druhou sadu kol - originál litá kola za cenu aftermarketu. Auto byla skladovka na značkách, rovnou ho na mě přepsali.

Sleva v % určitě hodně záleží i na modelu.

Upraveno uživatelem Ajap
Odesláno

To jen já nikdy nemůžu najít nic skladem, stejně s autem. Vždycky musím jít proti proudu a chtít něco co jiní ne 🤭 Ale alespoň vím, že konfigurací jako mám nejezdí ani v rámci Evropy moc, natož u nás 🙂

Odesláno
před 9 hodinami, Charlie 1 napsal:

Vždy se sleva počítá že základního 😉

No jo, tak když tu slevu budu počítat ze základního a ne akčního ceníku, tak to delá 11%.

Odesláno
před 3 hodinami, HanysR napsal:

To jen já nikdy nemůžu najít nic skladem, stejně s autem. Vždycky musím jít proti proudu a chtít něco co jiní ne 🤭 Ale alespoň vím, že konfigurací jako mám nejezdí ani v rámci Evropy moc, natož u nás 🙂

👍👍

Taky počítám, že se 3008 v mé konfiguraci u nás moc neprodalo.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...