Fransóz Odesláno 16. únor 2022 Odesláno 16. únor 2022 Včera jsem se dočkal. Objednáno na konci července s termínem únor a stihlo se to. Je to 1,2 Alure EAT8. Charlie 1, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
otojanicek Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Doplnuji aktualní info od prodejce v Brně: 3008 + 5008 od 15.2.2022 se, kvuli vypadku dodavatele Bosch, tyto auta vyrábí ( do odvolaní = konce vypadku dodavatele) bez předních a zadních senzorů a bez hlídání mrtvého úhlu …. park assist uplně vyškrtly. Prý tyto věci nebudou v konfiguratoru a nikdo neví jaestli budou ty auta takto predavat prodejcum a nebo zda je pak nejak domontuji ! Holt "nová doba......." Citovat
milhauscz Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 OK, tak bez zadních senzorů ať si to nechají. Citovat
ChouLu Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Podle informací co mám tak se nic domontovávat nebude Prostě bude auto bez parkováku a kamery... to chceš GTčko v plný bez detekce a kamery Citovat
milhauscz Odesláno 23. únor 2022 Odesláno 23. únor 2022 Pokud to tak skutečně dělají, je to porušení všeobecných podmínek - pokud není možné dodat předmět koupě v objednaném provedení a výbavě, mohou se smluvní strany dohodnout. Já bych v takovém případě odstoupil od smlouvy. Auto za mega bez parkovacích senzorů nechci. Mám teď na Hyundai aftermarketové a není to ono. Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 @milhauscz Jenže to jim je asi jedno, prodají ho obratem někomu jinému a dráž než ho máš objednané ty Ale sprosťárna to je! Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 Jako leta letoucí se jezdilo bez tehle berliček to je pravda ale taky je pravda že ze " starých " aut bylo dozadu při couvání vidět oknem řekněme dostatečně aby bylo couvání bezpečné dnes tomu tak není a kdo neumí couvat " na zrcátka " tak mám dost problém protože z dnešních aut se při couvání dozadu moc nevidí a rozhodně se o tom nedá říct že by to bylo bezpečné. A jak se píše výše že asi každej bude chtít auto za milion bez couvacích senzorů třeba tu kameru bych asi dokázal oželet ale ty senzory u takovýho auta je dost bída. Jenže taková je doba někde jsem četl že i MB má problémy s dodávkama jistých druhů výbavy a budou prodávat auta bez té výbavy těch pár kousků který vyrobili dodají dealerům jako předváděčky aby se zákazníci namlsali a objednali ale bez těch fičur. Citovat
milhauscz Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 (upraveno) Když člověk podélně parkuje s takto dlouhým autem v jednosměrné ulici ve městě do malého prostoru a za ním čekají spěchající popeláři, senzory se opravdu hodí. Upraveno 24. únor 2022 uživatelem milhauscz Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 Léta jsem zastával názor, že tyhle vychytávky jsou zbytečné. Až teď, když mám auto se senzory dopředu i dozadu a radarem, který upozorňuje na překážky, jsem si na ně zbykl a už "nikdy jinak" Kdykoli sednu do auta bez senzorů, zjišťuji, že se musím víc věnovat jízdě Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
doctortom508 Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 Taky bych auto uz bez senzoru a kamery nechtel. Ale tim, jak to po startu pomalu nabiha, tak vycouvam bez toho. A hlidani mrtvehunuhlumme za vlhka pekne s e r e, protoze to problika i kdyz jsem na silnici uplne sam, ale dela to jen na strane ridice, u spolijezdce ne. Ale na diagnostice se chyba neobjevila. Ale mozna to osekani vybavy bude pro nekoho vysvobozeni, protoze koupi jinou znacku auta. Ja byl zanposledni 3 mesice 3x v servisu kvuli zavade motoru. Porad stejna zavada ohledne mocoviny, poprve smazano, podruhy prehrani softu a ted se uz bude neco menit. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 Tvl. Ti mě picne,všichni mají problémy s čipy jen Korejci jedou bez problému dal ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2022 Odesláno 24. únor 2022 tak většinou se vyrábějí tam u nich, ne ? , ale aspoň v Evropě už pochopili, že nejde všecko vyrábět u šikmookých, VW prý postaví megafabriku na čipy do 2 let Citovat
milhauscz Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 Většina čipů se vyrábí na Tchaj-wanu v TSMC, Samsung v Koreji je asi druhý. Snad bych i preferoval, kdyby to někde odstavili jako Škodovka a pak dodali s kompletní výbavou třeba i po roce čekání, než hrát ruskou ruletu, jaké auto vlastně nakonec dostanu. Místo radostného očekávání jsem teď spíš ve stresu, asi přestanu tenhle thread sledovat Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. únor 2022 Odesláno 25. únor 2022 Však uvidíš jak to přijde a pak se rozhodnes Citovat
Honza37 Odesláno 9. březen 2022 Odesláno 9. březen 2022 Ahoj,dne30.6.2021 objednán Peugeot 5008 GT 2,0 BlueHDi bílá perleť+black paket+tažné+Night Vision .Termín konec února 2022.Na konci října storno objednávky.Nová smlouva+40000,-termín březen 2022.Včera info že auto je už na Slovensku a bude zhruba do 10 dnů na pobočce. BubakGS, jirka307 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. březen 2022 Odesláno 9. březen 2022 No vidíš už se ho brzy dockas Honza37 ohodnotil 1 Citovat
Honza37 Odesláno 10. březen 2022 Odesláno 10. březen 2022 Čekačka jak na dítě Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. březen 2022 Odesláno 10. březen 2022 Co mas ta výbavu?vis něco ohledně parkovacích senzorů ,hlídání mrtvého úhlu a adsptivniho tempomatu? Zda to v autě bude či ne nebo přijde bez toho a autorizak to bude dodelavat?? Citovat
Honza37 Odesláno 10. březen 2022 Odesláno 10. březen 2022 (upraveno) Výbava GT,kromě panorámy vše.Auto bylo vyrobeno 10.2 tak snad má to co má mít.Zatím jinou informaci nemám.Dám vědět co nakonec přivezou příští týden. Upraveno 17. březen 2022 uživatelem Honza37 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.