hakavcak Odesláno 12. prosinec 2022 Odesláno 12. prosinec 2022 Ahoj, jak začalo mrznout tak se mi děje, že chvilku po nastartování mi padnou otáčky a většinou chcípne. Pokud je motor ohřátý vše bez problémů. Díky Citovat
MJSytic Odesláno 12. prosinec 2022 Odesláno 12. prosinec 2022 To nepotěší, no. Ale díky za info. Co s tím budeš dělat? os-max ohodnotil 1 Citovat
hakavcak Odesláno 12. prosinec 2022 Autor Odesláno 12. prosinec 2022 No zatím po startu lehce přidržovat plyn, aby to nechcíplo a u toho si přemýšlet co s tím budu dělat. Tak snad zítra vezmu dia a podívám se zda to něco ukáže Citovat
Dave_k Odesláno 12. prosinec 2022 Odesláno 12. prosinec 2022 A prozradíš alespoň rok výroby a motorizaci? Citovat
hakavcak Odesláno 12. prosinec 2022 Autor Odesláno 12. prosinec 2022 Jsem myslel, že to tady mám. 2013 2.0hdi 120kw Citovat
Dave_k Odesláno 12. prosinec 2022 Odesláno 12. prosinec 2022 Dej si to do podpisu a máš vyřešeno. Citovat
hakavcak Odesláno 13. prosinec 2022 Autor Odesláno 13. prosinec 2022 Tak je tam tahle chyba.. Nevím asi možná baterie, ale že by to mělo na svědomí, že při studeném motoru padnou otáčky a chcípne to. To nevím.. Citovat
hakavcak Odesláno 15. prosinec 2022 Autor Odesláno 15. prosinec 2022 Chyba se po vymazání už neobjevila, ale jen nějaká blbost něco s ovládání pod volantem to po vymazání už také není. A prostě, když mrzne je pod nulou auto zmrzlý přes noc tak to udělá, že po ccaa 10 vteřinách se motor vypne. Nechal jsem auto v práci na hale po příchodu ráno do práce vyzkoušel, bez chybný start a vše v pořádku. Tak co to může dělat? nějaké teplotní čidlo? Citovat
hakavcak Odesláno 15. prosinec 2022 Autor Odesláno 15. prosinec 2022 budu ji muset nechat změřit taky jsem na to myslel, ale startuje hned na prvni uplně krásně a tak po 10 vteřinách se vypne. Tak si to hlídám, že si malinko přidržuji plyn. Taky jsem myslel jestli to nemůže být naftou, ale nevím tankuji na benzíně jen verva disel. Hlavně musí mrznout na hale auto stálo 20 hodin teplota nějakých 18C a bez problému. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2022 Odesláno 15. prosinec 2022 když to ráno chytne a po pár vteřinách chcípne, tak po opětovném startu se to už udrží na volnoběh, nebo zas chcípne? Citovat
hakavcak Odesláno 15. prosinec 2022 Autor Odesláno 15. prosinec 2022 Většinou po druhém to opět po těch přibližně 10 vteřinách chcípne. Pak už to bez malinko přidaného plynu který udrží v chodu nezkouším. S malinko plynem to ne chcípne ale pokusí se o to a to jen jednou pak už nic a můžu vylézt z auta a očistit okna běží normálně. Citovat
hakavcak Odesláno 16. prosinec 2022 Autor Odesláno 16. prosinec 2022 Filtry všechny vyměněné v létě. Taky jsem na to myslel, že něco s naftou, ale zase druhý start chytne okamžitě, ale taky stejně jak ten první po 10 vteřinách padne a tak to bude dělat i při 5 a dalším startu. Tam jako by něco zmrzlo a dokud to teplem nepovolí tak to blbne. Pak stačí zahřát, ale to taky není hned. Jel jsem jen 2km a dělalo to při znovu startu znovu, ale po 10km už to nedělá. Stejně jako pokud je +10C a víc. Baterie dnes měřena 12.50V Citovat
Vítek1 Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 má 2.0 čerpadlo nebo taky pumpičku na filtru? zkusil bych napumpovat před startem co to udělá a následně vyměnit filtr nebo aspoń odpustit/odkalit za tepla. Jestli to v nebude v něm. Je to asi nejrychlejší a nejlevnější co zkusit Citovat
hakavcak Odesláno 16. prosinec 2022 Autor Odesláno 16. prosinec 2022 Právě jsem v aute ohledně vyhřívání zrcátek. A je 0.C a to jsem jel s autem naposledy z prace ve tři. Buď někde zamrzne voda nebo nevím. No zkusím tu pumpičkou mám ten balónek. Pak, když tak vyměnit filtr. Kdybych věděl na co se v diagnostice aspoň podívat. Všechno vypadá, že funguje, ale jestli správně to nevím Citovat
MJSytic Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Já myslím, že po zimě se to samo opraví Ale to jsi asi slyšet nechtěl Citovat
hakavcak Odesláno 16. prosinec 2022 Autor Odesláno 16. prosinec 2022 To mi je jasný , ale rád bych na to přišel. Jsem prostě už takovej Citovat
ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 zapumpuj ráno asi jednu minutu tím balonkem, uvidíš co to udělá, ale taky si myslím, že se to opraví samo--příští týden se má oteplit ... Citovat
Agrafik Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 před 18 hodinami, hakavcak napsal: Filtry všechny vyměněné v létě Nevím, jaký typ filtru máš, ale už jsem viděl auto, které v chladu blblo díky šmejdskému těsnění dodávanému k palivovému filtru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.