Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No zatím po startu lehce přidržovat plyn, aby to nechcíplo a u toho si přemýšlet co s tím budu dělat. Tak snad zítra vezmu dia a podívám se zda to něco ukáže :D 

Odesláno

Chyba se po vymazání už neobjevila, ale jen nějaká blbost něco s ovládání pod volantem to po vymazání už také není. A prostě, když mrzne je pod nulou auto zmrzlý přes noc tak to udělá, že po ccaa 10 vteřinách se motor vypne. Nechal jsem auto v práci na hale po příchodu ráno do práce vyzkoušel, bez chybný start a vše v pořádku. Tak co to může dělat? nějaké teplotní čidlo?

Odesláno

budu ji muset nechat změřit taky jsem na to myslel, ale startuje hned na prvni uplně krásně a tak po 10 vteřinách se vypne. Tak si to hlídám, že si malinko přidržuji plyn. Taky jsem myslel jestli to nemůže být naftou, ale nevím tankuji na benzíně jen verva disel. Hlavně musí mrznout na hale auto stálo 20 hodin teplota nějakých 18C a bez problému. 

Odesláno

Většinou po druhém to opět po těch přibližně 10 vteřinách chcípne. Pak už to bez malinko přidaného plynu který udrží v chodu nezkouším. S malinko plynem to ne chcípne ale pokusí se o to a to jen jednou pak už nic a můžu vylézt z auta a očistit okna běží normálně. 

Odesláno

Filtry všechny vyměněné v létě. Taky jsem na to myslel, že něco s naftou, ale zase druhý start chytne okamžitě, ale taky stejně jak ten první po 10 vteřinách padne a tak to bude dělat i při 5 a dalším startu. Tam jako by něco zmrzlo a dokud to teplem nepovolí tak to blbne. Pak stačí zahřát, ale to taky není hned. Jel jsem jen 2km a dělalo to při znovu startu znovu, ale po 10km už to nedělá. Stejně jako pokud je +10C a víc.  Baterie dnes měřena 12.50V

Odesláno

má 2.0 čerpadlo nebo taky pumpičku na filtru? zkusil bych napumpovat před startem co to udělá a následně vyměnit filtr nebo aspoń odpustit/odkalit za tepla. Jestli to v nebude v něm. Je to asi nejrychlejší a nejlevnější co zkusit

Odesláno

Právě jsem v aute ohledně vyhřívání zrcátek. A je 0.C a to jsem jel s autem naposledy z prace ve tři. Buď někde zamrzne voda nebo nevím. No zkusím tu pumpičkou mám ten balónek. Pak, když tak vyměnit filtr. Kdybych věděl na co se v diagnostice aspoň podívat. Všechno vypadá, že funguje, ale jestli správně to nevím 

20221216_175951.jpg

Odesláno
před 18 hodinami, hakavcak napsal:

Filtry všechny vyměněné v létě

Nevím, jaký typ filtru máš, ale už jsem viděl auto, které v chladu blblo díky šmejdskému těsnění dodávanému k palivovému filtru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...