MJSytic Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 Není to sice pojišťovna, ale je to taky o placení Historicky mám nastavené SIPO na elektřinu a TV poplatek. Chci to zrušit min. 10let, ale prostě jsem se k tomu nikdy nedokopal Nyní přišla nová motivace, protože jim nechci platit mých tvrdě vydělaných 5Kč měsíčně za nic Můžete mi prosím někdo poradit, jaký je správný ověřený postup, abych nešel metodou pokus omyl? Koho kontaktovat, jako prvního a jakým způsobem?Předem díky MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 (upraveno) ja mam pocit ze konc. poplatku se nezbavis. leda bys je prestal platit (popr je zaplatil z uctu az si te najdou pak dodatecne ti to sesumiruji ale je to za "poplatek" ) btw , uz to je vic jak 5,- ne? Upraveno 5. září 2022 uživatelem Pe.Tr Citovat
MJSytic Odesláno 5. září 2022 Autor Odesláno 5. září 2022 Já se neptám, jak zrušit platbu za TV. Já se ptám, jak zrušit SIPO. Platit to budu klasicky z účtu Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 ja ti rozumim , jen ti pisu ze koncesionarske polatky jde platit jen os na poste. edit: jo tak koukam ze uz lze i netem . Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 jinak sipo zrusis klasick na poste ale prvne si musis zrusit platby sipem s ostatnimi s kterymi jsi platby uzavrel. krom konces poplatku, energie,voda ,najem,tisk ,apod Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 5. září 2022 Autor Odesláno 5. září 2022 OK, díky. Takže převod plateb rádia ZDE Převod TV ZDE A elektřinu přes "Můj ČEZ" Až to bude nastavené (TV byla hned a ČEZ vypadá, že taky), tak pak zajdu na poštu a nechám to SIPO zrušit Agrafik, Pe.Tr a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 Pokud tam nic jiného nemáš, tak jo. Řeším to už druhý měsíc - žena tam sypala skoro veškerý platby (pojistky, nájem, penzijní) - a to je voser... dýzl ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 5. září 2022 Autor Odesláno 5. září 2022 Tak to nezávidím. Naštěstí tam mám jen tyhle 3 položky. A je teda fajn, že to jde (alespoň to tak vypadá) zrušit takhle online. Tu poštu pak už nějak přežiju - snad Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 teoreticky by to mohlo jit zrusit i pres datovou schranku. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 (upraveno) Zajdi na poštu a na přepážce zruš SIPO. V můj ČEZ si změn způsob platby, rozhlas a TV začni platit běžným trvalým příkazem. Na jejich webech na to mají někde formulář a vygenerují ti platební údaje. https://zis-ext.rozhlas.cz/PagesFO/SignUpFO.aspx https://poplatky.ceskatelevize.cz/domacnost/prihlaseni-k-platbe-tv-poplatku/autorizace-emailu Upraveno 6. září 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Milan+ Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 Na Sipo mám jen Tv a rádio,přehled do mailu a není tam ani těch 5kc. Když dostáváte papírové sipo do schránky,tak to je zpoplatněno. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 Jeden trapný dotaz Musím platit koncesionářské poplatky když na televizi nekoukám a rádio mám ve sluzebaku ?? Ne teď vážně je jasný že se platí za přístroj (tak to mají nastavené) ale platím za reklamy na Nově Primě atd. proč bych měl platit za Českou televizi když na ní nic není ?? A rádio Vltava nebo D-dur taky neposlouchám Citovat
MJSytic Odesláno 6. září 2022 Autor Odesláno 6. září 2022 před 34 minutami, Milan+ napsal: Na Sipo mám jen Tv a rádio,přehled do mailu a není tam ani těch 5kc. Když dostáváte papírové sipo do schránky,tak to je zpoplatněno. Teď právě přišlo, že od 1.10. chtějí 5Kč i když ti to chodí do mailu Citovat
sitler Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 @Havlicek.Lukas musis... leda bys cestne prohlasil, ze nevlastnis zadne zarizeni schopne prijimat signal. Ze se na CT nekoukas... to nikoho nezajima. Proste mas prostredek na prijimani. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 https://www.penize.cz/spotrebitel/436513-posta-zdrazuje-sipo-i-pro-ty-kdo-plati-inkasem Citovat
PaKr Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 Obávám se, že ani čestné prohlášení nepomůže. Můžou mít protiargument, že můžeš sledovat/ poslouchat přes PC nebo telefon. Nevím, jestli by dneska někdo uvěřil, že nemáš doma internet, pak jedině sehnat a "argumentovat" tak Nokií 5110 dýzl a Havlicek.Lukas ohodnotil 1 1 Citovat
sitler Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 (upraveno) Pocitac, monitor, telefon... pokud nemaji primo TV kartu / tuner, tak se do toho nepocitaji. Internetove vysilani totiz do poplatku zahrnuto neni. Citovat Televizní poplatek má povinnost hradit každá domácnost, která vlastní televizi. Televizí je myšleno jakékoliv zařízení technicky způsobilého přijmout televizní signál šířený rádiovými kmitočty, družicemi nebo kabelovými systémy. Upraveno 6. září 2022 uživatelem sitler dýzl ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 před 3 hodinami, MJSytic napsal: Teď právě přišlo, že od 1.10. chtějí 5Kč i když ti to chodí do mailu Tak to mi ještě nedorazilo Citovat
sitler Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/sipo-posta-inkaso-zdrazeni.A220906_155221_ekonomika_vebe Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 @sitler teď jsem chtěl poslat nějaký podobný příspěvek z jiné stránky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.