Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Není to sice pojišťovna, ale je to taky o placení :aut 
Historicky mám nastavené SIPO na elektřinu a TV poplatek. Chci to zrušit min. 10let, ale prostě jsem se k tomu nikdy nedokopal :roll  Nyní přišla nová motivace, protože jim nechci platit mých tvrdě vydělaných 5Kč měsíčně za nic :bacha 
Můžete mi prosím někdo poradit, jaký je správný ověřený postup, abych nešel metodou pokus omyl? Koho kontaktovat, jako prvního a jakým způsobem?

Předem díky :papa 

Odesláno (upraveno)

ja mam pocit ze konc. poplatku se nezbavis. leda bys je prestal platit (popr je zaplatil z uctu az si te najdou pak dodatecne ti to sesumiruji ale je to za "poplatek" 😁

btw , uz to je vic jak 5,- ne?

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

Já se neptám, jak zrušit platbu za TV. Já se ptám, jak zrušit SIPO. Platit to budu klasicky z účtu ;) 

Odesláno

OK, díky. Takže převod plateb rádia ZDE Převod TV ZDE A elektřinu přes "Můj ČEZ"
Až to bude nastavené (TV byla hned a ČEZ vypadá, že taky), tak pak zajdu na poštu a nechám to SIPO zrušit :myslim 

Odesláno

Pokud tam nic jiného nemáš, tak jo. 

Řeším to už druhý měsíc - žena tam sypala skoro veškerý platby (pojistky, nájem, penzijní) - a to je voser...

Odesláno

Tak to nezávidím. Naštěstí tam mám jen tyhle 3 položky. A je teda fajn, že to jde (alespoň to tak vypadá) zrušit takhle online. Tu poštu pak už nějak přežiju - snad :aut  

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Zajdi na poštu a na přepážce zruš SIPO. V můj ČEZ si změn způsob platby, rozhlas a TV začni platit běžným trvalým příkazem. Na jejich webech na to mají někde formulář a vygenerují ti platební údaje.

https://zis-ext.rozhlas.cz/PagesFO/SignUpFO.aspx

https://poplatky.ceskatelevize.cz/domacnost/prihlaseni-k-platbe-tv-poplatku/autorizace-emailu

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Jeden trapný dotaz

Musím platit koncesionářské poplatky když na televizi nekoukám a rádio mám ve sluzebaku ??

Ne teď vážně je jasný že se platí za přístroj (tak to mají nastavené) ale platím za reklamy na Nově Primě atd. proč bych měl platit za Českou televizi když na ní nic není ??

A rádio Vltava nebo D-dur taky neposlouchám 

Odesláno
před 34 minutami, Milan+ napsal:

Na Sipo mám jen Tv a rádio,přehled do mailu a není tam ani těch 5kc. Když dostáváte papírové sipo do schránky,tak to je zpoplatněno.

Teď právě přišlo, že od 1.10. chtějí 5Kč i když ti to chodí do mailu :roll

Odesláno

Obávám se, že ani čestné prohlášení nepomůže. Můžou mít protiargument, že můžeš sledovat/ poslouchat přes PC nebo telefon. Nevím, jestli by dneska někdo uvěřil, že nemáš doma internet, pak jedině sehnat a "argumentovat" tak Nokií 5110 :D

Odesláno (upraveno)

Pocitac, monitor, telefon... pokud nemaji primo TV kartu / tuner, tak se do toho nepocitaji. Internetove vysilani totiz do poplatku zahrnuto neni.

Citovat

Televizní poplatek má povinnost hradit každá domácnost, která vlastní televizi. Televizí je myšleno jakékoliv zařízení technicky způsobilého přijmout televizní signál šířený rádiovými kmitočty, družicemi nebo kabelovými systémy. 

Upraveno uživatelem sitler

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...