Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, možná bych se měl spíš zeptat v inzerci, ale zkusím to nejdříve dát sem. Není tady prosím nějaký opravář MT?
Než se do toho pustím sám a udělám víc škody, než užitku :D Mám tu stařičkou Nokii 5 a odporoučel se jí spodní mikrofon. Místo přenosu zvuku to jen praská :(
Telefon je jinak zachovalý a pro nenáročné používání by mohl ještě pár let sloužit, tak bych ho chtěl zachránit. Koukal jsem, že díly nejsou drahé - samotný mikrofon asi 25Kč nebo celá spodní deska origo za 200,- Takže teď jen sehnat někoho šikovného a levného, kdo to vymění :aut :D 

Odesláno

Ale proto se tu na to přeci ptám :aut Kdyby se u toho nemuselo dávat bacha, mám to už opravené :D Ale teď jsem měnil vnitřní zrcátko na 206 a nic neprasklo (ani čelní ani to zrcátko) tak snad dám i ten mobil :)

Odesláno

Zrcátko na autě je prd xD Píšu to protože mi z dosavadní konverzace přijde, že se do toho pustíš nakonec sám, tak ať dáváš velký pozor. Já už tohle přestal dělat, co se začaly telefony ve velkým lepit dohromady. Je to poměrně velký risk. 

Odesláno

@VojtouNerCZ Tak ono přecvaknout zrcátko z kloubu na kloub není úplně prd. Resp. to právě dost často "prd" udělá :D
@Dave_k Díky, videa na internetu mám samozřejmě projetá.
Já jako nějaké zkušenosti s výměnou digitizérů a displejů mám. Ale v drtivé většině to bylo tak, že to bylo prasklé a dávalo se tam nové. To se pak sundává celkem snadno. Tady bych to právě prasknout nechtěl, proto jsem si říkal, že bych to přehodil na někoho, kdo má potřebné vybavení a zručnost :aut Ale dodali jste mi odvahu, že se to dá zvládnout, tak to zkusím. Když to rupne, tak za to může klub (a moje "volšový ruce") :D 

Odesláno

Tak to dopadlo, jak jsem očekával :D Ale svědomí mám čisté, fakt jsem se snažil a trvalo to snad hodinu, jak jsem byl opatrný. Njn, tak bude ta oprava trochu dražší :aut

IMG-20220825-WA0005.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sice to nějaký čas trvalo, ale nakonec se mi podařilo sehnat vše od jednoho zdroje komplet za 700,- Vše nové originál Nokia :cool: Tak teď už jen počkat na správnou konstelaci hvězd a přeházet to :aut

IMG_20220909_213903.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...