Lihous Odesláno 28. červenec 2022 Odesláno 28. červenec 2022 Zdravim ...,neni tomu az tak davno co jsem chytil nerva starou laserovou mys odpojil .... a ..... svihl s ni o zem. Klasika kdyz prestane fungovat a stava se me to asi tak 1x za dva az tri roky. Netusil jsem jake bude martirium sehnat neco co by bylo alepson trosku Ok ale podminka byla laser nikoliv optiku / pokud to pisu spravne Dnes dosla mys v cene dobre vsude napisu plno ze pry Laser - a po pripojeni sviti a i v navodu je optika. Ja do ted zil v predstave ze Optika sviti trvale a ne na vsech povrsich funguje opak je laser ktery nesviti a funguje vice mene kdekoliv. Poprosim o odpoved jak ze to je s timto druhem snimace. Urcite uz ted vim ze sehnat stejnou ci podobnou je problem.A na objednavku to bude jako objednat kalhoty a zjistit ze prislo uplne neco jineho. Diky moc - jen doplnim chci kabelovou a kablik min 1,5m lepe 2m. Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 (upraveno) Laser by svítit asi neměl (mě žádná nesvítí) a po všech zkušenostech, které jsem udělal bych už jinou než Logi nekoupil Jen ta cena je vyšší. A dodávám, myslím na práci, ne na herní, v tom segmentu se nepohybuji, ale můžu se odpoledne podívat, co má mladej. Ještě dodám, já si kupuji bluetooth, abych u notebooku nemusel mít čudl v USB, je dobíjecí a dobíjím ji jednou za hodně dlouhou dobu. Nevypínám ji a používám furt. https://www.alza.cz/logitech-mx-anywhere-3-for-business-graphite-d7074315.htm?o=8 Upraveno 29. červenec 2022 uživatelem Péťa Lihous, krtek 2 a MJSytic ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 (upraveno) Ja teda taky jedině Logitech, ted se chystam na MX master 3 protože stara Performance MX už ma podruhý měněný levý mikrospinač a už mě nebaví. Kabelovou myš s laserem dělá Logitech taky, tak na to kdyžtak koukni, pecka je to setrvačníkové kolečko které se dá přepnout na krokovací. Jinak s tím Bluetooth to mám stejně jako Péťahttps://www.alza.cz/logitech-corded-mouse-m500s-d6151587.htm https://www.electroworld.cz/logitech-m500s-cerna?utm_medium=product&utm_source=zbozi.cz Dej se schvalně odkaz na tu co jsi koupil, zajima mě kdo uvadí Laser když je to optika Upraveno 29. červenec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
sitler Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Mys je strasne individualni tema Laser vs optika je dneska uz mensi rozdil, nez to bylo driv. Minimalne u kvalitnich mysi. Jeste muzes zkusit fultrovat na "bluetrack". Obecne, optika funguje dobre prevazne na matnem povrchu, laser ji predci na lesklem, bluetrack predci laser na skle. Mas na doma (tzn bude na jednom miste), nebo na cesty? Ale je to strasne o rukach i. Ja bych treba s tim, co linkoval @Péťa nevydrzel dyl nez hodinu... a tak mam v praci tohle: https://www.alza.cz/logitech-mx-vertical-d5448525.htm . ALe neni to laser, nicmene, beha skvele na drevu, podlozce i lesklym kovu. Sklo jsem nezkousel... prevazne mam pod klavesnici a mysi velkou podlozku. Citovat
Lihous Odesláno 29. červenec 2022 Autor Odesláno 29. červenec 2022 Nemam problem ze jsem byl uveden v OMYL ale stve me ze se toto deje posledni dobou naprosto vsude. Cena byla Ok s tim taky neni problem - zustane na dohledovem zarizeni a predevsim jako zaloha - pravda je ze ikdyz optika tak oproti minule jede celkem v pohode a citlivost se da spravna nastavit. A kdo ze nam tak trosku nepovida pravdu?? Citovat
sitler Odesláno 29. červenec 2022 Odesláno 29. červenec 2022 Mno, zajimavej kousek. Eshopy se neshodnou co to je a vyrobce na obalu rika LAser a v parametrech Optika Kam ty na tohle chodis. Mam pocit, ze podobny veci kolem pc a mobil techniky primo pritahujes. Lihous, Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 29. červenec 2022 Autor Odesláno 29. červenec 2022 Mno kdyz vemu ze jsem mel z pred cca trema lety toto za cca 400 tak to byl NoName ale "rojsrojs" oproti dnesni produkci. Mnoho programovatelnejch tlacitek zavazicka pro spravnou protivahu .... A dnes plakat se me chce kam se to riti. Pani co me ji objednala za to nemuze spolehnout se na neco psaneho na webu nejde a na kramu je hodne malicky vyber. A ze to pritahuju ANO kazdou chvilku to tady ctete. Diky za napady - zkusim jeste v nedeli navstivit alespon an cumendu neco vetsiho v Brne nejake OC asi World Datart ...:? Citovat
MotoMoto Odesláno 30. červenec 2022 Odesláno 30. červenec 2022 Optiku poznáš že má "velkou " diodu. Ať už červenou nebo modrou. Laser svítí takové jen malá tečka. Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 (upraveno) Ahoj mohl by mi někdo poradit kluk 10let chce k Vánocům herní mys měla by být bezdrátová a chtěl bych se zeptat na co se zaměřit popřípadě co doporucite.diky za tipy Upraveno 13. listopad 2022 uživatelem Charlie 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 (upraveno) Záleží, jak je kluk moc hardcore hráč Rozhodně programovatelný tlačítka, čím vyšší DPI, tím lepší, hlavně, aby šlo pomocí nějakýho softu výrobce nastavit (DPI-citlivost, je to individuální, ale některý hry se mu budou hrát líp na vyšší, některý na nižší). Jinak samozřejmě čím víc světýlek, tím lepší Spíš sem hoď nějaký +- cenový nástřel a jaký hry zhruba hraje. Jinak bezdrát je fajn, na hry, no, nevím, drát má prostě lepší odezvu (ale zase. záleží na klukovi a taky jakou má sestavu a monitor, aby to vůbec pocítil). Sice jsem z toho tak nějak vyrostl a spíš hraju na konzoli, ale něco málo si z telecích let pamatuju, když jsem vybíral periferie. Upraveno 13. listopad 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 (upraveno) Herní myš a bezdrát nejde dohromady. Teda zaleží co hraje, pokud akční hry online tak jedině kabel. Upraveno 14. listopad 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
sitler Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 Ono zalezi... pokud nehraje extratridu, tak to taky tak moc vadit nebude. Dnesni bezdraty jsou i na hry ala CS:GO nebo PUBG uplne v pohode, pokud nejsem profigamer. Treba Razer Viper Ultimate je super mys se super odezvou (ale stoji 3.3k). Na druhou stranu, treba A4Tech Bloody R80A za zlomek ceny ma super odezvu taky (cca 42-43ms, ten Razor vyse ma nejakych 40ms, pro srovnani - Razer dratova ma 39ms...) Citovat
davidse Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 Jednoznačně laser od 500-1000 kč koupíš kvalitní myš drátovou Citovat
Lihous Odesláno 14. listopad 2022 Autor Odesláno 14. listopad 2022 Ja nakonec poridil tuto a zatim spokojenost ikdyz nedosahuje kvality te stare "ALE" je lehci a nastavenou citlivost si musim se zapnutim PC zase nastavit nepamatuje si ji coz spis jen "otravuje" ... Na strihani videa jako takoveho to funguje jak ma. Ale na hrani asi vzdy kabel. Tolik muj nazor. Citovat
Péťa Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 Kup mu tuhle: https://www.alza.cz/razer-basilisk-v3-d6766593.htm Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 před 5 hodinami, Lihous napsal: Ja nakonec poridil tuto a zatim spokojenost ikdyz nedosahuje kvality te stare "ALE" je lehci a nastavenou citlivost si musim se zapnutim PC zase nastavit nepamatuje si ji coz spis jen "otravuje" ... ja mam XL-750BK a pres aplikaci sem to nastavil jednou a jen prepinam tim barevnym tlacitkem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.