PaKr Odesláno 5. březen 2024 Autor Odesláno 5. březen 2024 K měření a pokusům v nastavení jsem se nedostal, ale auto jezdí od listopadu, každý den. Švagr odstavil stříbrnou, tu teď oživíme a pak se budu věnovat i tomuhle. V plánu jsou komplet tlumiče i pružiny a ještě pár věcí. V pátek jsem byl na vrakovišti a bylo tam sw, které evidentně někde dlouho stálo a mělo stejné kola, co už má švagr na stříbrné. Tak jsem zavolal a že je mám vzít a dáme je sem. Tak bude mít na obou Equinoxy ( snad to píšu správně) Citovat
PaKr Odesláno 15. červen 2024 Autor Odesláno 15. červen 2024 Tak se objevil nějaký elektrožrout teď s tím jezdila majitelka té 206, kde jsem dělal spojku a po pár dnech, že to nějak slabo startuje a že se vymaže datum a čas.... Tak jsem dal baterku od sebe a že je to v pohodě. Ale u mě to bylo taky v pohodě. Včera večer jsem jí dovezl opravenou 206, sednu tady a už jsem myslel, že budu hledat kabely. A to stálo dva dny... To bude hledání... Citovat
MJSytic Odesláno 15. červen 2024 Odesláno 15. červen 2024 No jako že ti to s benzínem žere i elektriku Péťa a PaKr ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 13. červenec 2024 Autor Odesláno 13. červenec 2024 Je pod tou gumou ještě nějaká kostra? Ale jsem příjemně překvapen, filc pod kobercem je suchý čekal jsem katastrofu, tak aspoň nějaké příjemné překvapení. Jenom ten plech obrousím a něčím natřu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. červenec 2024 Odesláno 14. červenec 2024 Pokud si dobře pamatuji z vytlumování, tak tohle na boku je jediná kostra, co tam je Citovat
PaKr Odesláno 21. srpen 2024 Autor Odesláno 21. srpen 2024 V 2. 8. 2022 at 22:20, PaKr napsal: Zalomený šroub od kostry jsem nakonec vzdal, oko od kabelu jsem převrtal na 8 a přišrouboval přes plech pod baterkou. Tak tohle je asi příčina problémů v poslední době. Nějak se to mezi sebou nesneslo, protože bylo všechno zrezlé. Teď jsem dal kabel z xsary, ten se hned u baterky dělí na dva a našel jsem kostřící bod úplně pod sklem vedle posilovače. A začíná příprava pro další dvouleté razítko Třeba výměnou zadních tlumičů Citovat
PaKr Odesláno 5. září 2024 Autor Odesláno 5. září 2024 Vidím správně, že je to blbě? Hlavně ta pravá strana. Citovat
PaKr Odesláno 26. září 2024 Autor Odesláno 26. září 2024 Tak zatím vyměněné jedno rameno, na zítřek mám v plánu druhou stranu. No a až tak nějak za provozu jsme zjistili, že ta opravená sahara netočí sehnal jsem jinou a chtěl jsem ji první vyzkoušet, tak jsem ji připojil k autu a ? Nic.... Který b... tehdy nezkontroloval maxipojistky? takže točí obě ozzy56 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 27. září 2024 Autor Odesláno 27. září 2024 Tak dneska se zadařilo, ale málem ne. Nové ramena byly totiž bez nových šroubů. No nové jsem neobjednal, takže se to bude muset přežít s původníma... Ale na pravé straně nešel povolit zadní šroub. Už jsem chtěl jít pro flexu, ale pak se podařilo, ale s pořádně okousanýma hranama v torxu. V pátek odpoledne super situace. Tak jsem prošel zásoby a teď důležitá zpráva pro všechny : Šrouby na ramena z 206 pasují úplně excelentně. sice jsou o něco kratší, ale to nemá vliv na funkci ozzy56, Hafity a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 1. říjen 2024 Autor Odesláno 1. říjen 2024 Tak kolik dáme? Bude na měsíc nebo dva roky? Nové zadní tlumiče, nové ramena, vyměněné ( přeleštěné a přelakované ) světla, provizorně daný nárazník ze zásob a opravený poškozený práh. A ráno připojeno na diag a vymazány chyby. radim.1008, Charlie 607 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 1. říjen 2024 Odesláno 1. říjen 2024 @PaKr ...typuju 2 roky... PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 1. říjen 2024 Autor Odesláno 1. říjen 2024 Tak @BubakGS má bod sice něco našel, ale to prý určitě spravím. Takže jedeme dál ozzy56, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 2. říjen 2024 Autor Odesláno 2. říjen 2024 Ještě takový dovětek. Asi to zní divně, ale chvílema to vypadalo, že na tu technickou se nechce ani tomu autu. V pondělí na závěr všech prací se rozsvítilo "kuře" a přestalo reagovat na plyn. Po vypnutí a druhém startu jede normálně. Stejně jsem to chtěl napojit, tak co. Včera jsem vzal noťas s PP, který ovšem jede jenom "po drátě" a prodlužku natáhl otevřeným oknem spolujezdce. Přečteno, smazáno, dobrý. HA, zrada - okno nejde zavřít tak rychle rozdělat dveře a okno vytáhnout ručně. Jenom jsem doufal, že nebude zkoušet i to. No a večer při odjezdu z práce se znovu přihlásilo kuře PS : a za ty dveře bych někomu urazil ruky. U řidiče jsem to pečlivě lepil a tady najdu tohle... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 Prosímtě čím jsi to lepil? Mám ve dveřích jen fólii a zas mi upadla xD Takže se mi teď děsně mlží okna. Používal jsem nějaký pevný ale zároveň pružný lepidlo a asi se mu to moc nelíbí. Citovat
PaKr Odesláno 16. říjen 2024 Autor Odesláno 16. říjen 2024 Jestli se ptáš na řidičovu stranu, tak sanitárním silikonem. Ale na značku se mě neptej, to už nevím. A vypadá to, že drží. Ke spolujezdci jsem už sehnal věci ( dokonce i tu plachtu ), ale ještě na to nebyl čas. Ale budu potřebovat nějaký průhledný silikon, tak to vezmu asi tím . Včera jsem měl měnit uložení tlumičů na čtverkovém mondeu, dneska u sebe aspoň vyměnit olej . Na mondeu jsme skončili zalomeným šroubem v těhlici, takže dneska bychom měli vrtat kobaltovým vrtákem. Aby ušetřili matičku, tak je závit přímo v těhlici... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 (upraveno) A pod tím bílým máš nějakou fólii nebo ti těsní dveře jen tím? Já mám rok 2002 a tam se dávala jen čistě fólie, a nějak mi to nedrží... Tak jestli by pro mě nebylo snazší sehnat tuhle výplň. Nejhorší je, že to samozřejmě zjišťuji zase až v zimě, to se lepí dobře xD K té těhlici, nebylo by snazší navařit matku a těhlici ohřát plamenem? Osobně takový věci nerad odvrtávám. Upraveno 16. říjen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 16. říjen 2024 Autor Odesláno 16. říjen 2024 Ne, je tam jenom tohle. No jednodušší by to bylo, ale ten šroub se zlomil až po pár otáčkách, takže ani k jednomu konci se nedostanu svářečkou. ještě uvažuju, že vezmu na vrakáči jinou těhlici a bude vyřešené.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.