Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

299437986_Snmekobrazovky(14).thumb.png.210c469b611720d3dbb030d09aa84fd0.png496947236_Snmekobrazovky(15).thumb.png.bb3c9625da99ac71e8fbded3ab529feb.pngAhoj, smrdí mi Ahoj smrdí mi výfuk uvnitř, občas vyskočí hláška vada motoru oranžový trojúhelník  podle manuálu jde o málo aditiva nebo ucpaný DPF. P  807 2,0 HDI RHD 100kw. Jde tohle    vyměnit za to levnější? Má to nekdo takhle?  Ten kus před je taky dost drahý. Má někdo na prodej ? Liberecko. díky

Upraveno uživatelem nervozita
Odesláno

Po přeřazení černý kouř, netáhne na 3 a výš od 2500 ot.? Pokud ano, tak buď není podtlak turba nebo ucpaný DPF (čištění 6-8 kKč). Nebo obojí 

Odesláno
před 20 hodinami, nervozita napsal:

smrdí mi výfuk uvnitř

To je normální, s tím nic neuděláš.... Ale nesmí to smrdět do prostoru pro posádku.... Jinak jak píše @Sawoy ....

Odesláno (upraveno)

K tým obrázkom

Ten prvý je FAP filter s katalyzátorom (určite RHR to takto nemá), ten druhý je FAP filter samostatný.

Čo znamená že podľa manuálu je málo aditíva , alebo upchatý FAP filter???

Podľa akého manuálu???

Reálny stav zistíš jedine cez diagnostiku !!! Diferenciálny tlak filtra (live data).

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

no podle manuálu P807, jen to problikává, někdy se ani neobjeví, když jedu dýl tak to samo zmizí. Mám RHD, RHR jsem měl v 407, tam byl ten dělený výfuk. No právě, čistit za6- 8 nebo vyměnit za 12 a ten či ten to je ta otázka za X peněz no a to turbo? co s tim? Najít díru nebo měnit za repas za 7?

Snímek obrazovky (16).png

Snímek obrazovky (17).png

Odesláno

Za mě jednoznačně najít díru (je-li, to musí říct DIA) a když to nebude stačit tak vyčistit DPF.

Odesláno

ještě se vrátim k těm obrázkům výfuků, pokud bych dal ten dvoudílný místo jednodílnýho, výjde to na dýlku a tlakové hadice mají stejný průměr? ten dvoudílný je použit do roku 2009 já mám 2010 a tam už ten jednodílný. šlo by to vyměnit? zkusil to někdo? JMJ by vyšel na 8k dvoudílný jednodílný 11k

Odesláno

Přesně. Viz dál ... cena novýho a úspora je reklamně přestřelená, cena renovace zajímavá ...

IMG_20220710_094440.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim. Tak k tomuto tématu: aditivace nešla dlouho a FAP je údajně vysypaný. Emise 12 místo 0,5. Technickou to prošlo víte jak... Aditivace vyřešená a funkční, takže řešim ten FAP. DOPORUČTE ZNAČKU která bude funovat a nezrujnuje mně. Díky

Odesláno (upraveno)

Všude po fórech čtu, že FAP (DPF) jedině nový origo a že veškeré náhrady jsou sázka do loterie, co většinou funguje jenom chvíli.

Tzn  pokud to chceš prodat, pak náhražka a doufat, že Tě kupec nebude honit po vsi (😄😄😄 joke), pokud si auto chceš nechat a mít jistotu, pak jedině připlatit za originál.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

To se mi nechce věřit, že neexistuje nějaká alternativa originálu. 300tkm najeto tak kolik to auto vydrží 100tkm? něco musí být vyhovující náhrada. Vždyť si je tady kuchaj jak o život nebo FAP-OFF.

FederalCars nabídka 45000+ čidlo 3000 pokud ho urvou.

Někdo mi nadhodil zkušenost s HSJ jako alternativu. 

Upraveno uživatelem nervozita

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...