nervozita Odesláno 6. červenec 2022 Odesláno 6. červenec 2022 (upraveno) Ahoj, smrdí mi Ahoj smrdí mi výfuk uvnitř, občas vyskočí hláška vada motoru oranžový trojúhelník podle manuálu jde o málo aditiva nebo ucpaný DPF. P 807 2,0 HDI RHD 100kw. Jde tohle vyměnit za to levnější? Má to nekdo takhle? Ten kus před je taky dost drahý. Má někdo na prodej ? Liberecko. díky Upraveno 6. červenec 2022 uživatelem nervozita Citovat
Sawoy Odesláno 6. červenec 2022 Odesláno 6. červenec 2022 Po přeřazení černý kouř, netáhne na 3 a výš od 2500 ot.? Pokud ano, tak buď není podtlak turba nebo ucpaný DPF (čištění 6-8 kKč). Nebo obojí Citovat
Hafity Odesláno 7. červenec 2022 Odesláno 7. červenec 2022 před 20 hodinami, nervozita napsal: smrdí mi výfuk uvnitř To je normální, s tím nic neuděláš.... Ale nesmí to smrdět do prostoru pro posádku.... Jinak jak píše @Sawoy .... Citovat
ferinko2 Odesláno 7. červenec 2022 Odesláno 7. červenec 2022 (upraveno) K tým obrázkom Ten prvý je FAP filter s katalyzátorom (určite RHR to takto nemá), ten druhý je FAP filter samostatný. Čo znamená že podľa manuálu je málo aditíva , alebo upchatý FAP filter??? Podľa akého manuálu??? Reálny stav zistíš jedine cez diagnostiku !!! Diferenciálny tlak filtra (live data). Upraveno 7. červenec 2022 uživatelem ferinko2 Citovat
nervozita Odesláno 7. červenec 2022 Autor Odesláno 7. červenec 2022 no podle manuálu P807, jen to problikává, někdy se ani neobjeví, když jedu dýl tak to samo zmizí. Mám RHD, RHR jsem měl v 407, tam byl ten dělený výfuk. No právě, čistit za6- 8 nebo vyměnit za 12 a ten či ten to je ta otázka za X peněz no a to turbo? co s tim? Najít díru nebo měnit za repas za 7? Citovat
Sawoy Odesláno 7. červenec 2022 Odesláno 7. červenec 2022 Za mě jednoznačně najít díru (je-li, to musí říct DIA) a když to nebude stačit tak vyčistit DPF. Citovat
nervozita Odesláno 9. červenec 2022 Autor Odesláno 9. červenec 2022 ještě se vrátim k těm obrázkům výfuků, pokud bych dal ten dvoudílný místo jednodílnýho, výjde to na dýlku a tlakové hadice mají stejný průměr? ten dvoudílný je použit do roku 2009 já mám 2010 a tam už ten jednodílný. šlo by to vyměnit? zkusil to někdo? JMJ by vyšel na 8k dvoudílný jednodílný 11k Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2022 Odesláno 9. červenec 2022 dal bych co má být a nešpekuloval , prostě opička musí mít i banány..., a tu zkratku DPF tady taky nemusíme--francouzi mají FAP, to nevíš ?? MP a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 9. červenec 2022 Odesláno 9. červenec 2022 Jestli tam chceš dát filtr JMJ , tak ty prachy radši hoď do kanálu , ušetříš aspoň za práci . Jestli řešíš peníze , nech ho vyčistit u firmy , která to dělá , nebo kup repas od Peugeotu ... MP, HonzaC2, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 10. červenec 2022 Odesláno 10. červenec 2022 Přesně. Viz dál ... cena novýho a úspora je reklamně přestřelená, cena renovace zajímavá ... Citovat
nervozita Odesláno 22. červenec 2023 Autor Odesláno 22. červenec 2023 Zdravim. Tak k tomuto tématu: aditivace nešla dlouho a FAP je údajně vysypaný. Emise 12 místo 0,5. Technickou to prošlo víte jak... Aditivace vyřešená a funkční, takže řešim ten FAP. DOPORUČTE ZNAČKU která bude funovat a nezrujnuje mně. Díky Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2023 Odesláno 22. červenec 2023 (upraveno) Všude po fórech čtu, že FAP (DPF) jedině nový origo a že veškeré náhrady jsou sázka do loterie, co většinou funguje jenom chvíli. Tzn pokud to chceš prodat, pak náhražka a doufat, že Tě kupec nebude honit po vsi ( joke), pokud si auto chceš nechat a mít jistotu, pak jedině připlatit za originál. Upraveno 22. červenec 2023 uživatelem Medvěd VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. červenec 2023 Odesláno 22. červenec 2023 Jak již bylo zmíněno, FAP či EGR jedině origo, jestli se chceš vyhnout problémům a auto si nechat. Citovat
nervozita Odesláno 22. červenec 2023 Autor Odesláno 22. červenec 2023 (upraveno) To se mi nechce věřit, že neexistuje nějaká alternativa originálu. 300tkm najeto tak kolik to auto vydrží 100tkm? něco musí být vyhovující náhrada. Vždyť si je tady kuchaj jak o život nebo FAP-OFF. FederalCars nabídka 45000+ čidlo 3000 pokud ho urvou. Někdo mi nadhodil zkušenost s HSJ jako alternativu. Upraveno 24. červenec 2023 uživatelem nervozita Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.