rastikk111 Odesláno 1. červenec 2022 Odesláno 1. červenec 2022 (upraveno) Dnes prerušovane zapínala a vypínala klíma až prestala ísť. Hneď som ju dal naplniť a nefunguje. Kompresor zopne , ventilátor sa roztočí , nechladí ba dokonca mám dojem, že hreje. Trúbky od kompresora nechladia na dotyk. Nejaké rady pred diag? Klíma manuál : Upraveno 1. červenec 2022 uživatelem rastikk111 Citovat
ferinko2 Odesláno 2. červenec 2022 Odesláno 2. červenec 2022 Trúbky od kompresora nemajú čo chladiť. Výtlaková musí byť horúca , nasávacia vlažná. Citovat
rastikk111 Odesláno 3. červenec 2022 Autor Odesláno 3. červenec 2022 Zle som napísal trúbky boli do vyparnika. Vcera som cestoval do Maďarska a na diaľnici som zapol v 130 ke klímu nech sa zapne , alebo ju porazí a išla celú 3 h cestu. Dnes zapnem neide a zapli ju po 5 min . Tak nechápem raz ide inokedy nie a to je čerstvo naplnená . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Jo, hodně zapinej klimu ve 130 a urveš spojku v řemenici. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 uvědom si, že čím vyšší otáčky motoru (nebo vyšší rychlost auta), tím větší namáhání pro elmag spojku v řemenici kompresoru když klimu zapneš ale jinak nevím, v čem je porucha, že to někdy chladí a někdy ne Citovat
Yarda_cz Odesláno 6. červenec 2022 Odesláno 6. červenec 2022 Koukám na to zapínání klimy. To je vážně problém, při jízdě zapnout klimatizaci? To není na toto používání konstruováno? Při zapnutí mám tedy nejlépe vyřadit? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2022 Odesláno 6. červenec 2022 (upraveno) zapínám klimu hned když nastartuju, když je venku horko, pak ji vypnu cca 5 minut před cílem cesty, abych ji vyvětral..., jinak si myslím, že klimu můžeš zapínat kdy chceš, třeba i při plném plynu na dálnici, jen ta spojka kompresoru odejde dříve, jinak se nic nestane Upraveno 7. červenec 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2022 Odesláno 6. červenec 2022 Já mám klimu puštěnou permanentně (v létě i v zimě). Protože mám ve všech autech klimu automatickou, vrtím maximálně kolečkem hodnot chlazení (topení), které v létě nasatavuju na 18 - 20 C a v zimě na 22. Nevidím důvod k tomu, abych klimu vypínal Citovat
RichVa Odesláno 7. červenec 2022 Odesláno 7. červenec 2022 Klima by se měla vypnout několik minut před cílem aby se stihl odmrazit a vysušit výparník. Pokud se to nedělá, tak se na něm mohou vytvářet plísně které pak dýcháš. https://www.autozive.cz/proc-vypinat-klimatizaci-chvili-pred-dojezdem-a-jak-to-prospeje-vasemu-zdravi/ Samozřejmě, že ne vždy si vzpomenu Nicméně u naší 207 nikdy problém s klimou nebyl, tak neporadím ozzy56, Hafity a ferinko2 ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. červenec 2022 Odesláno 7. červenec 2022 No tak první věc, je tam dost/nebo naopak není tam moc chladiva? Druhá věc, je funkční venkovní teploměr? Třetí věc, sahara funguje jak má? Třeba na 307 mi sahara hlásila v diag chybu, ale vše fungovalo, až asi po půl roce se přestala točit, na vině klasika odpor ventilátoru. Osobně bych začal teploměrem a saharou, ať to nemusíš hned dávat do servisu na kontrolu chladiva. Základ samozřejmě diag, minimálně pro kontrolu funkčnosti sahary (ale jestli má 207 odpor podobný 307, poznáš i pohledově, jestli je OK) Citovat
rastikk111 Odesláno 7. červenec 2022 Autor Odesláno 7. červenec 2022 Dnes diag chyby nájdené . Dnes my klíma raz naskočila a potom nič . Niečo podobné sa riešilo na fóre Pug 407 išlo iba o závadu zásuvky . Citovat
Guest Sale Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 Vypadá to buď na problém v konektoru nebo přímo v kompresoru. Přerušuje se chod kompresoru z důvodu regulace výkonu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.