Přejít na obsah

rastikk111

Uživatel
  • Počet příspěvků

    113
  • Registrace

O uživateli rastikk111

  • Datum narození 19.7.1974

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    VELKY SARIS
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    hardiskk11@centrum.sk

Návštěvy profilu

2 012 zobrazení profilu

rastikk111's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

8

Popularita

  1. Pri výmene oleja my vytieklo 2l oleja na miesto 3,6+-. Olej mením pravidelne už 20 rokov a toto sa my ešte nestalo . Samozrejme v rovine filter dole a viecko.Nestalo sa to niekomu? Dik za postrehy.
  2. Nikde sa neviem dostať k informácii či sa viem dostať ku silentom bez odmontovania nápravnice. Menil to už niekto? Dik za info.
  3. Mne robí to isté na 207ke vymenené všetko . Tlmiče Sachs.
  4. rastikk111

    Vŕzganie nápravy.

    Stabilizátor premazaný aj všetky uloženia . Dnes kontrola v servise nič nevŕzga , prešli sme všetko . Buď to je uloženie , alebo ramená. Ako to zistiť neviem okrem rozobratia . Skúsim ešte vstreknúť olej do spodného čapu. Inak som bezradný .
  5. Po výmene ramien ,tlmičov vrátane uloženia my auto po prejazde cez prekážku typu retardér vŕzga. Pred výmenou my sem tam bolo počuť pravú stranu no teraz sa to podstatne zhoršilo. Tyčky stabilizátora boli menené pred rokom. Je to normálne? Napadá ma jedine uloženie stabilizátora inak neviem. Otázka na vás znie stalo sa to niekomu? Prípadne treba nejak namazať uloženia ramien? Ak už niekto menil uloženie stabilizátora dá sa tam dostať bez problémov z montážnej jamy? Ďakujem za odpovede. Tlmič Sachs, sada uloženia Sachs , ramená Sasic
  6. rastikk111

    Tyčky stabilizátora

    Kúpil som Tyč/Vzpera stabilizátora MEYLE 11160600017HD ,ale po roku odišla jedna manžeta a tak som kúpil Tyč/Vzpera stabilizátora FEBI BILSTEIN a mám ich 2 roky v pohode.
  7. Nazdar klubáci. Riešim ,aké tlmiče si dať na auto. Sú vraj 3 druhy ,plynové,olejové a plynovo olejové. Na stránke autogafa som našiel iba plynové tak neviem ako sa to rozlišuje.Vybral som značku- Tlmič pérovania SACHS 313673.podľa recenzie je táto značka dobrá.Čo by ste poradili vy? A ešte jedna otázka, je potrené meniť automaticky aj tenžltý doraz? Foto dole. Dik za vaše rady.
  8. Dnes diag chyby nájdené . Dnes my klíma raz naskočila a potom nič . Niečo podobné sa riešilo na fóre Pug 407 išlo iba o závadu zásuvky .
  9. Zle som napísal trúbky boli do vyparnika. Vcera som cestoval do Maďarska a na diaľnici som zapol v 130 ke klímu nech sa zapne , alebo ju porazí a išla celú 3 h cestu. Dnes zapnem neide a zapli ju po 5 min . Tak nechápem raz ide inokedy nie a to je čerstvo naplnená .
  10. Dnes prerušovane zapínala a vypínala klíma až prestala ísť. Hneď som ju dal naplniť a nefunguje. Kompresor zopne , ventilátor sa roztočí , nechladí ba dokonca mám dojem, že hreje. Trúbky od kompresora nechladia na dotyk. Nejaké rady pred diag? Klíma manuál :
  11. Po výmene škrtiacej klapky my stále obd vyhadzuje chybu polohy klapky. Pri skúšaní akčných členov sa klapka nehýbe . Aké napätia majú mat konektory na vstupe z ecu po pretoceni kľúča ?
  12. Potreboval by som zapojenie konektorov ecu. Mám stiahnutý program Peugeot Schématique 2007 no podľa dam čísla my nesedia niektoré piny na konektore. Videl som niekde nejaký lepší program prípadne my nemôže podľa vin niekto poslať zapojenie? Dik.
  13. rastikk111

    Alternátor nefunguje?

    Dnes zase chyby p0620 p1675 je možné ak som vymenil za nový treba ho nejak preprogramovať? Nabíja na voľnobehu 14,1V
  14. rastikk111

    Chyba motora

    Zháňam zapojenie konektorov, nemá niekto takéto niečo? Dik
  15. rastikk111

    Chyba motora

    dnes som zase dal na diag a vyhodili veľa chýb. Pomazal som všetko ale nechcelo my zmazať alternátor. Naskočila my aj chyba z bsif 5ff zmazal som ju a po jej zmazaní išla zrazu zmazať aj chyba alternátora. Tak som naštartoval a chyby žiadne auto ide ako nové. Nerozumiem čo sa to deje,môže to byť tým že auto už bolo nahriate a zahrial sa nejaký diel čo spôsobuje chyby?
×
×
  • Vytvořit...