Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, PaKr napsal:

FAP to sice nemá, ale mohlo by to mít nárazový vypínač ( v motoru u levého tlumiče).

Tak bohužel vypínač jsem proměřil a je sepnutý ,ani jsem nevěděl ,že tam něco je. Zkusím ho vyndat a podívat se jaký je spojení přívodních kabelů ....možná je jeden přívod a druhý jde na kostru....není tam vidět a schéma nemám......

...škoda už stojím 4 týdny....

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna dvojitá citace
Odesláno

Tak je to vypínač, takže jeden je přívod a druhý jde sepnutý dál. Ještě tam můžou být vymačkané nebo zoxidované piny v konektoru. 

Ještě mě napadá kostra od čerpadla nebo dvojrelé - ale nejsem si jistý, jestli tady je, u 406 je u ŘJ motoru.

Odesláno (upraveno)

Čerpadlo se při startování roztočí ...jestli myslíte relé v pojistkovy skříňce vedle baterie tak to mělo schořelou cívku ....už je nový ... můžu jen po chvilkách...zatím díky...

před 2 hodinami, Péťa napsal:

Nějaká schémata jsou tady:

https://www.peugeot-club.com/files/category/5/

Dík zkusím kouknout.....

Necituj přímo předchozí příspěvek a nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno

@Dajcman jakože při zapnutém zapalování čerpadlo neběží, ale jede až začneš startovat?

Takhle se mi chovala i 406, ale auto normálně jezdilo, takže jsem nad tím přestal bádat...

A necituj přímo předešlé příspěvky, moderátoři jsou na hákliví ( a je to proti pravidlům ;))

Odesláno (upraveno)

Ano ..běží při startování.....Na včera jsem nabil baterku a benzín by měl být nesvítí ani rezerva....včera to párkrát i na několik vteřin chytlo ...dneska jsem zkoušel a nic.Jsem invalida a nemocný můžu jen chvíli ..všechny předešlé příspěvky jsem nečetl jen jsem na chvíli zkusil téma najít ale nenašel jsem co bych potřeboval...je toho tam moc...možná se to nechá nějak vyhledat ,jsem na mobilu kde vše nejde a nebo nevím jak..

Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Ahoj, @Dajcman vítám Tě na Peugeot clubu, (i když jsi tu už 2 roky:roll).

Můžeš prosím přestat soustavně citovat všechny přímo předchozí příspěvky?

Prosím o přečtení pravidel fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/

Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci teamu moderátorů. 

Děkuji za pochopení :super

Odesláno

Že jsem se zaregistroval před dvěma roky je pravda ale tenkrát mi to bohužel ničemu nepomohlo a za. nedlouho  jsem onemocněl vážnou nemoci a léčení trvá dodnes a jelikož jsem se žádným způsobem nemohl přihlásit tak jsem se zaregistroval znovu a proto jsem napsal že jsem nový když jsem nevěděl nic a na velkém PC to nějak vůbec nefungovalo ,je to historický kus ještě se systémem Vista tak na něm spousta věcí nefunguje ....takže jsem stejně nemohl vyvíjet žádné aktivity....ale stále nechápu co myslíte tím citováním předchozích příspěvků...jen se to snažím napsat tak, aby to bylo srozumitelné pro všechny a neptali se na něco co už jsem proměřil a odzkoušel a mohlo by  to pomoci řešit třeba i jejich problém ,možná se rozepisuji moc ale to je moje neplacená novinářská práce psát komentáře ke všemu možnému , takže se to asi trochu projevuje i při popisu technických věcí ,většinu života jsem se totiž  živil i drobnými opravami stavebních strojů  i velkých  nákladních aut tahačů a lokomotivy  a mixů na převoz betonu,a ve volných chvilích na svých pár kouscích novějších ale už veteránů....a ještě se kouknu jak jsou formulována ty pravidla fóra... Mi.......přeji krásný zbytek dne ....V.D.

Odesláno (upraveno)
před 26 minutami, Dajcman napsal:

Stačí jako příklad? Klikl jsem na posledním příspěvku na citovat, to je to, co tím všichni myslí. 

Screenshot_20220630-134534.png

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 1 hodinou, Dajcman napsal:

...ale stále nechápu co myslíte tím citováním předchozích příspěvků...jen se to snažím napsat tak, aby to bylo srozumitelné pro všechny 

To, že klikneš místo na pole Odpovědět na toto téma na tlačítko Citovat vytvoříš zbytečnou kopii textu, který někdo před Tebou napsal a rozhodně to nebude srozumitelné pro všechny.

Myslím, že po přečtení pravidel (bod 5) to pochopíš určitě.

Dále k Tvé multiregistraci (porušení pravidel bod 8  ) - stačí napsat administrátorovi fóra @Schreek - @MJSytic Tvůj původní nick a pokud to bude možné, tak Ti profily sloučí.

Odesláno (upraveno)

To že je napětí na obou přívodech je zcela normální, když ho vypneš tak bude pouze na jednom přívodu. Je to prostě jen přerušený drát vypínačem

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Nejako som nezaregistroval, aky presne mas motor. Je to TU3JP? Ak ano, aku ma riadiacu elektroniku? Bosch alebo  Sagem? Mam nejake schemy a podla nich by napatie na palivove cerpadlo by malo ist cez poistku F35. Kontroloval si ju? Je OK? Mas na nej napatie na oboch koncoch?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...