Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ano je to v záruce, ale pokud se tam mění žárovka tak nechci vypadat za blbce a vyměním si to domá sám....ale obavám se ,že už tam bude LED modul....možná prasklá pojistka....proto se ptám tady jestli už někdo řešil.....🙂

Odesláno (upraveno)

zavolal bych do servisu a domluvil termín opravy--do hodiny to bude hotové a zadarmo, i když ten pásek s LED se dá vyměnit během 5 minut , obvykle se na těch zpět. zrcátkách sundá samotné zrcátko, pak zadní plast. kryt a pak se vymění samotný pásek s LED--je tam jeden konektor--je to 2008, ale tak nějak

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

ok,zavolám do servisu s zeptám se, jsem zvědav co mi řeknou....jesti to je v ramci záruky nebo jestli si budu platit sám, nevím jestli tam je žárovka nebo to je led modul..... uvidíme....

Odesláno

tak dnes jsem volal do servisu....

postup prý takovy....

auto napojí na diagnostiku cca hodinu a zjisti co tomu je (tu prý musím zaplatit to se nevztahuje na záruku....)

zjisti co je špatně a objednají díl....

ten vymění...díl a praci zaplatí Peugeot...

akorát mi je divný proč bych měl platit tu diagnostiku,ja reklamuju vyrobní vadu.....jak to tedy je , může mi to někdo vysvětlit...?

díky 

Odesláno

Zkusil bych jiný servis a hned uvidíš jak se k tomu postaví. Ale jak říká Jarda, nevidím důvod platit za diagnostiku u auta v záruce. 

Odesláno

hoj chci se zeptat máte někdo na 3008 bebo 5008 přední a zadní ty plastový zástěrky? mají he v Peugeotu i Aliexpresu, kola jsou vylezly ven auto je porad naházeny kol?

ja jestli funguji kdyz jsou tak maly než he koupim, dik za postřehy 

Odesláno

ahoj, budu psát spíše obecně--dneska ty zástěrky jsou spíše dizajnový prvek 🙈, na funkci se moc nehledí :myslim, podle mého mínění to auto se zástěrkama nějak ZFOTROVATI..., nemá už takový šmrnc :myslim

přesto na mojem zástěrky mám, vpředu i vzadu, nějaký ten smysl mají, protože kamínky od kol nevalí přímo do plechů za předníma kolama, vzadu je to asi jedno, obvykle je za kolem plastový nárazník..., platil jsem za ně 6000 včetně montáže, ale dvoje koberce, vanu do kufru atd. dali zadarmo, takže v podstatě nalej-vylej 😉, ale auto se od kol nešpiní, to je pravda

Odesláno

Ja som na 2008 SUV namontoval zásterky z peugeot eshopu asi po 2 rokoch po kúpe. Hoci tie predné zásterky sú dosť krátke, prahy sú evidentne čistejšie a ako píše @ozzy56 určite sú  menej bombardované kamienkami. Mám dojem, že vďaka zadným sa zase menej špiní zadné okno.

Odesláno

Tak dnes výměna blinkru v zrcátku Peugeot Kopecký Pardubice , mohu jen doporučit👍👍👍  po příchodu nabídka kávy, čaje , voda , cola pak nabídka jestli si chcem půjčit auto a zajet do města👍👍 tak jsem se jel projet elektro 5008 , za me dobrý a ten luxus interier 👍 

přejímací technik fakt toho hodně věděl , na co motor 1.5 trpí apod…takze na příští výměnu v březnu pojedu asi tam….

IMG_9887.jpeg

IMG_9889.jpeg

Odesláno

tak malý update, pro kunu…..

na půdě jsem se po 3 letech s touhle krabičkou zbavil kun, nejdříve jsem měl půjčenou od brachy , který se takto zbavil kun a tak jsem mu ji vrátil a koupil si na půdu a do aut, ta což bych chtěl poděkovat Petovi👍

IMG_9896.jpeg

Odesláno

Nechci Ti kazit radost - mám to v autě nahoře na krytu chladiče namířené na motor a před pár měsíci mě to stálo 6 000 😞 . Mrcha vlezla z druhé strany motoru (po pravém podběhu) zespoda a zakousla se do hadic od  turba 😞 . Na chalupě to mám ve stání pro auto (tam se zdě, že funguje), takže to muselo být někde ve městě.

Zřejmě se skutečně ultrazvuk nešíří za roh 😞 

PS: Nezapomeň měnit baterii - vydrží cca půl roku a chybí tomu kontrolka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...