Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

Chtěl bych Vám představit našeho nového lva ve smečce🙂

Peugeot 3008

1.5 HDI 8st Aisin

Allure pack + červená Ultimate + černá střecha Black Diamond + výhřev sedaček + pack drive assist plus + tažné  zařízení Westfalia odnimatelne

na auto se čekalo přes 10 měsíců , poprvé nám ho po 5 měsících  vyškrtli z výroby, poté nová objednávka a dalších 5 měsíců…. Auto kvůli problémům s čipy nemá handsfree otevírání kufru což nás mrzí a conect box… dnes už v ceníku je vyznačeno na možnost nedodani…

Na naftu padla volba z důvodu ze primovstrikovym motorům nevěřím a nechtěli jsme 3 hrnec , dani za naftu budou problémy s adblue s tím se musí počítat, benziny mají zase jiné mouchy s rozvodovym remenem ředění oleje benzinem apod🙈 jinak mě překvapilo jak je motor pekne odhlucneny…

po dlouhém hledání u všech značek a projížděl v Tusconu,Sportage,Kuga a 3008 nakonec padla volba na 3008…

3008 se nám libila hned po představení a s faceliftem se nám líbila ještě víc…auto se hlavně člověku musí líbit a to 3008 splňuje na👍👍 všude kde jedem se lidé otáčejí a dívají se tak se frantikum design povedl a v červené Ultimate dvojnásob👍

Nadšeni z auta obrovské ,z jízdy taky parádní ,Aisin řadí taky perfektně motor nepodtaci , auto je i na 18 komfortní,zatím se s autem seznamujeme a přicházíme co se jak ovládá a vse he docela intuitivní a na první dobrou se to dá naučit👍 Akorát mi nejde připojit iPhone 12 k autu a zrcadlení  iPhonu, android auto funguje hned po připojení…

Vždy je boj kdo bude řídit 😂😂

Čeká se na velký TP a pak přihlášení, jinak koupeny originál gumové koberce,vana do kufru která je fakt přesná a má neklouzavy povrch👍 A dojezdova rezerva😂

pri jakých podmínkách aisin plachti při jízdě?

79E585BB-32D2-4D60-AC1B-E8F7E591EAA2.jpeg

432D9A6B-119E-43EA-AED4-5289E249E554.jpeg

756CCE36-70E2-4FF8-AD4E-FD163CF35121.jpeg

Edited by Charlie 1
Posted (edited)

Druhá nafta po 405 s 1.9 D to bylo auto👍 Škoda ze už nebylo možné objednat 2.0 HDI, ale co se dá dělat , tahle 1.5 jede fajn a je snad vychytana kromě adblue…

je to naše první nové auto, a až dojezdi bude uz jen elektro 🤮

Edited by Charlie 1
Posted

Vidět není, cítíš že ti nebrzdí motorem při sundání nohy z plynu.

Dorazila ti ve výbavě co jsi si objednal nebo jsi některé věci musel oželet?

Posted

To neděláš dobře Jaromíre s tím sport režimem, když je to fungl nové - měl by jsi ho šetřit :aut

Máš to moc hezký a přeji hodně šťastných kilometrů a ať Tě žena nechá víc řídit :super

Posted

Je to v prvním příspěvku 😉 v podstatě se teď neví co v aute bude či nebude dokud auto fyzicky nedorazí , naše nemělo mít parkovací senzory ,sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat a nakonec tyto věci má a nemá jiný🤔

Posted

Však pianko na normal a když se ohřeje tak až pak režim sport😉

kdyz si dam nastavení budiku osobní a ba Budik nastavim teploty motoru nic mi Budik nezobrazuje ani teplotu oleje ani teplotu vody vám to ukazuje?

Posted

Charlie 1: gratuluju k autu a k pevným nervům při dlouhém čekání. Barva fakt super, taky jsem ji chtěl na 5008, ale manželka zásadně ne 🙂 Nevím jak je to u 3008, ale u 5008 dodané v půlce února mám v TP zapsané 17, 18 i 19” kola.

Posted
Před hodinou, Fransóz napsal:

Charlie 1: gratuluju k autu a k pevným nervům při dlouhém čekání. Barva fakt super, taky jsem ji chtěl na 5008, ale manželka zásadně ne 🙂 Nevím jak je to u 3008, ale u 5008 dodané v půlce února mám v TP zapsané 17, 18 i 19” kola.

Se manželce nedivím ohledně barvy , že zásadně ne.

Posted

Včera vyzkoušený přední ledky při nočni jízdě a svítí moc pekne až mě to překvapilo👍Automatika světel taky fajn  při vjezdu do města ihned tlumený….akorát par aut na nás blikalo i když jsme měli potkávaci…

Posted
před 11 hodinami, Milan+ napsal:

Se manželce nedivím ohledně barvy , že zásadně ne.

To vypadá,za to plusko, že jsi pro červenou nebyl asi moc nakloněn.

Posted

Ne jelikož auto bylo předváděcí věci který tam nejsou už nebudou sleva žádná ,buď auto chcete nebo ne…. Nemuseli jsme ho brát …

barva se mi líbí červená Ultimate ,bílá nacre a modrá vertigo nejhezčí barvy na 3008 všechno perlete bílá je pěkná ale náročná na údržbu my jsme spokojený na červený se hodně ztratí….