Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak aktualizace obrazovky a map neskutečných 1:45min ještě ze jsem to aktualizoval za jízdy….mít to na volnobeh by mě asi jeblo… jinak auto jeszdi bez problému 

jinak auto ošetřeno voskem s křemíkem tak uvidime jak se bude špinit….

akorat mě štvou sterace začínají strikat až když jsou nahoře takze všechna na aute a ne na okně….

uvazuji o tryskach na kapotu zespodu jako to má 406…

Upraveno uživatelem Charlie 1
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

tak najeto cca 15000km hlásí se za 1000km tankování AD Blue tak problémy s krystalizaci zkusím vyřešit ze se natankuje místo 12l chcanek jen 5l….

jinak auto jezdí par sramu z parkoviště je na aute…

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj,zitra jedu pro auto a fotky sem pak hodím víceméně holý plech….pod plastama bylo asi 2 lopatky prachu a písku

pokud si chceš auto nechat a tak urcite nechat udelat😉 otázka je jestli už tam nebude začínající koroze…

Upraveno uživatelem Charlie 1
  • O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

tak auto teď stalo 3dny a byl mráz kolem -12C a včera jela žena do prace a začalo na ni rvát hláška porucha funkce tempomatu a navigace začala ukazovat nejbližší servisy…..jinak auto jede…. tak asi počkám jestli až se oteplí tak to přestane a jinak se bude muset zajet fo autorizaku…

v případě problému když je auto v zaruce tak se v autorizaku nic neplatí ne?

IMG_6816.jpeg

Odesláno

Od toho záruka je , ne ? Ale ještě bych chvíli počkal , někdy stačí , když je namrzlá kamera nebo opocený sklo před ní taky to takhle kraví , myslím , že to psali i v návodu , že se to může stát ...

Odesláno (upraveno)

Ano mě něco podobného dělala 3008ma, když jsem kus cesty k chalupě hrnul nárazníkem sníh a ten pak zamrzl v parkovacích senzorech a obalil i zbytek čumáku.

Na opravu stačil půldenní pobyt v teplé garáži v práci.

Upraveno uživatelem RichVa
  • O 4 týdny později...
Odesláno

tak dnes jsem zjistil že na 1.5Hdi je svolavací akce na přehrání software motoru,už jste někdo byl?

a druhá svolavací akce na bauset čelního okna u řidiče že muže uletět ta ozdobná lišta....vše vyřeším u druhe servisní prohlídky......

kdo jste byl na 2 servisní prohlidce na co Vás vyšla....prej něco kolem 85000Kč bude za olejíček....prej je zas změnena specifikace na 5W-30 kvuli mazaní řetízku vaček aby nepraskal...

Odesláno
před 38 minutami, Charlie 1 napsal:

..prej něco kolem 85000Kč bude za olejíček....

Nevím přesně která z těch tří 0 to je, ale jedna tam je navíc (můj názor)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...