Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, když natahnu střechu tak se mi neozve signál, ze je střecha v pořádku nasazena. A na displeji skočí hláska, ze strecha není kompletni nebo tak něco: A poté boucha střecha když jedu na nerovnostech a  nejde ani otevřít kufr u auta. Řešil někdo obdobný problém? 

Upraveno uživatelem MJSytic
Upraven název tématu
Odesláno

Zkusila jsi střechu znovu otevřít a zavřít?  Nejspíš nedosedla správně do zámků a není zamčená v uzavřené poloze proto to bouchá při jízdě na nerovnostech. Mohlo se to stát že jsi nestála na ideální rovině nebo tak něco že auto bylo třeba trochu zkroucené.   A protože to není zamčené tak si auto myslí že střecha je pořád v pohybu a proto zablokovalo otevírání víka kufru aby nedošlo ke kolizi víka a střechy.  Nevím jestli je někde na přístrojovce možnost nějakého resetu toho systému střechy to by mohl vědět @Pepito ten jezdí 207CC

• MJSytic changed the title to 207cc problém se střechou
Odesláno (upraveno)

Děkuji za radu to jsem zkoušela několikrát a stále stejná hláška. Auto mám cca 3 týdny a zatím jsem akorát na nervy vždy nějaký problém. 😢

AF7547B6-7897-4C8F-8B62-1C6F931AE28C.jpeg

Upraveno uživatelem Jituska1313
Odesláno

Patrně nedojde k "uzamčení" střechy u "A" sloupků a příčina může být kdekoliv v mechanismu, nebo čidlech. Tohle se po internetu řeší těžko. Buď se musí někdo zkušenější podívat na celý proces uzavírání a zkontrolovat, kde to nedosedne, jak by mělo. Nebo auto připojit na DIAG a otestovat funkčnost a podle případných chyb postupovat dál :myslim 

Odesláno

Az budeme mít zpět druhé auto z opravny tak to chci dovézt do servisu snad budou vědět, co a jak nerada bych tam nechala bambilion zvláště když je auto opravdu jako takové pobavení na hezké počasí. Zatím mám tedy auto chvíli, ale každý den zjistuju nějaký problém. 

Odesláno

Střechy u Peugeotu jsou v čr obecně problém, protože jich je tu málo a nikdo se tomu nechce extra věnovat ;) Potom jsou experti co to nikdy neviděli a začnou se v tom hrabat a pak to končí u mě za podstatně jiné částky, než by stačilo na začátku ;) 

Není problém se na to podívat a zjistit kde je problém ;) pár desítek střech už mám za sebou 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak co, podařilo se? :)

Ještě šlo vyzkoušet ruční zámek co je schovaný vedle světla v kabině, jestli to není nějaké.. zrezlé 🤔

a pak diagnostika a hledat jednotlivé spínače.

(A ano souhlasím, Pežotům se musí dost odpouštět. Tuhle mi nechtěl nastartovat v Německu na kopci s asi 2m širokou příjezdovou cestou - to pro odtahovku... Ani ťuk od startéru z ničeho nic. Až odpojit - připojit baterii pomohlo a zrychlila jsem cestu domu, pak se to stalo ještě párkrát a koupila jsem novou baterii Vartu, místo původní "Euro Power" :) )

• O 3 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Dobrý den mám stejný problém vyřešila jste to nějak nebo . Někdy jde otevřít střecha někdy ne.  Když se otevře zasekne se v kufru a poté čekám třeba celý den a furt to zkouším než se vrátí do zavreneho stavu. Taky nejde otevřít kufr. Když nejde střecha 

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Když jsem měl problém se střechou já, odvezl jsem to do autorizovaného servisu, a za hodinku volali že je to hotové. 

Zkuste se zeptat tam…

Platil jsem něco okolo 2tis. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...