Jituska1313 Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 (upraveno) Dobrý den, když natahnu střechu tak se mi neozve signál, ze je střecha v pořádku nasazena. A na displeji skočí hláska, ze strecha není kompletni nebo tak něco: A poté boucha střecha když jedu na nerovnostech a nejde ani otevřít kufr u auta. Řešil někdo obdobný problém? Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem MJSytic Upraven název tématu Citovat
pavelu96 Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Prosím o přečtení pravidel fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci teamu moderátorů. Děkuji za pochopení Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Zkusila jsi střechu znovu otevřít a zavřít? Nejspíš nedosedla správně do zámků a není zamčená v uzavřené poloze proto to bouchá při jízdě na nerovnostech. Mohlo se to stát že jsi nestála na ideální rovině nebo tak něco že auto bylo třeba trochu zkroucené. A protože to není zamčené tak si auto myslí že střecha je pořád v pohybu a proto zablokovalo otevírání víka kufru aby nedošlo ke kolizi víka a střechy. Nevím jestli je někde na přístrojovce možnost nějakého resetu toho systému střechy to by mohl vědět @Pepito ten jezdí 207CC Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 @Vena garážmistr Já mám sice 206cc, ale Tvůj názor sdílím. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Pepi však výš že mě se ty malý pažoutci motají. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Jituska1313 Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) Děkuji za radu to jsem zkoušela několikrát a stále stejná hláška. Auto mám cca 3 týdny a zatím jsem akorát na nervy vždy nějaký problém. Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem Jituska1313 Citovat
MJSytic Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Patrně nedojde k "uzamčení" střechy u "A" sloupků a příčina může být kdekoliv v mechanismu, nebo čidlech. Tohle se po internetu řeší těžko. Buď se musí někdo zkušenější podívat na celý proces uzavírání a zkontrolovat, kde to nedosedne, jak by mělo. Nebo auto připojit na DIAG a otestovat funkčnost a podle případných chyb postupovat dál Citovat
Jituska1313 Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 Az budeme mít zpět druhé auto z opravny tak to chci dovézt do servisu snad budou vědět, co a jak nerada bych tam nechala bambilion zvláště když je auto opravdu jako takové pobavení na hezké počasí. Zatím mám tedy auto chvíli, ale každý den zjistuju nějaký problém. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 ahoj , pežotek je jako malé dítě (nebo chlap)--musíš být na něj hodná a hodně odpouštět a on ti to vrátí Jituska1313 ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Střechy u Peugeotu jsou v čr obecně problém, protože jich je tu málo a nikdo se tomu nechce extra věnovat Potom jsou experti co to nikdy neviděli a začnou se v tom hrabat a pak to končí u mě za podstatně jiné částky, než by stačilo na začátku Není problém se na to podívat a zjistit kde je problém pár desítek střech už mám za sebou Citovat
Jituska1313 Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 @ChouLu a můžu se zeptat odkud jste? @ozzy56 to doufám, protože jsem se ho upřednostnila před motorkou, kterou prodavam ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Jituska1313 Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 Bylo by tedy možné nějaký den na to mrknout zda to budou třeba jen nějaká čidla nebo něco? Děkuji Citovat
ChouLu Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Tento týden jsem do neděle pryč teoreticky v neděli bych asi mohl, popr pak v týdnu Citovat
Jituska1313 Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 Já bych mohla v neděli klidně mám volno. V týdnu končím pozdě vždy kolem 17 Citovat
ChouLu Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 Poprosim VIN do soukromky podívám se, zda na daném autě to není nějaký známý problém a domluvíme termín Jituska1313 ohodnotil 1 Citovat
CallMeFoxie Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Tak co, podařilo se? Ještě šlo vyzkoušet ruční zámek co je schovaný vedle světla v kabině, jestli to není nějaké.. zrezlé a pak diagnostika a hledat jednotlivé spínače. (A ano souhlasím, Pežotům se musí dost odpouštět. Tuhle mi nechtěl nastartovat v Německu na kopci s asi 2m širokou příjezdovou cestou - to pro odtahovku... Ani ťuk od startéru z ničeho nic. Až odpojit - připojit baterii pomohlo a zrychlila jsem cestu domu, pak se to stalo ještě párkrát a koupila jsem novou baterii Vartu, místo původní "Euro Power" ) Citovat
Jituska1313 Odesláno 16. prosinec 2021 Autor Odesláno 16. prosinec 2021 @CallMeFoxie ahoj bohužel nepovedlo a k tomu se teď přidali ještě další komplikace. Byla jsem u automechanika, který bohužel netuší, protože s tím nema žádné zkušenosti. Citovat
VašekT Odesláno 21. květen 2023 Odesláno 21. květen 2023 Dobrý den mám stejný problém vyřešila jste to nějak nebo . Někdy jde otevřít střecha někdy ne. Když se otevře zasekne se v kufru a poté čekám třeba celý den a furt to zkouším než se vrátí do zavreneho stavu. Taky nejde otevřít kufr. Když nejde střecha Citovat
GoldZeki Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 Když jsem měl problém se střechou já, odvezl jsem to do autorizovaného servisu, a za hodinku volali že je to hotové. Zkuste se zeptat tam… Platil jsem něco okolo 2tis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.