Klemoň Odesláno 9. červenec 2020 Autor Odesláno 9. červenec 2020 před 20 minutami, Pe.Tr napsal: drž hubu Mojmír Máš recht ! Huba plná keců , ale co jsem v klubu , tak žádná akce na severu Moravy. @ozzy56 Hlavně že si pindí triko Ostravák Ostravski Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 protože tu jsi krátce a hlavně už jsme všichni v Praze Citovat
Klemoň Odesláno 9. červenec 2020 Autor Odesláno 9. červenec 2020 před 29 minutami, Pe.Tr napsal: protože tu jsi krátce Dobře , tak tedy za poslední 4 roky . . . . Z toho minimálně 6 akcí už na Moravě bylo , ale ne na severu . . . Citovat
Klemoň Odesláno 9. červenec 2020 Autor Odesláno 9. červenec 2020 (upraveno) Koukám , že už si nás u té MOLky někdo vyfotil . . . Upraveno 9. červenec 2020 uživatelem Klemoň Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 před 4 hodinami, Klemoň napsal: Máš recht ! Huba plná keců , ale co jsem v klubu , tak žádná akce na severu Moravy. @ozzy56 Hlavně že si pindí triko Ostravák Ostravski vidím, že samý chechtající se smajlík, ale jinak nervy na pochodu, tak joo no, že já vůl tu něco psal, sorry akci v našem regionu razovitem domluvte s někým mladším, já už se narajzoval a napil dost Citovat
Klemoň Odesláno 9. červenec 2020 Autor Odesláno 9. červenec 2020 (upraveno) To máš těžký , když všude vidíš to horší . . . Sám jsi si správně odpověděl že rozesmátý smajlík ,tak proč hledáš nervy na pochodu ??? Kdyby mne tvůj příspěvek štval tak dám červené hodnocení - vidíš ho někde ??? A navíc máš v principu pravdu. Prostě se dříve domluvil čas a kdo dorazil jel a ostatní měli smůlu. Proto jsem také v úvodním příspěvku napsal , že odjezd je v 9 a že tedy v 9,00 odjíždím . . . A s novými výmysly také : jeden ti odpoví SMS, druhý přes messengera, další přes WhatsApp , další ti pošle do mobilu mail a Nikdo už neumí vzít telefon a zavolat. Přeci je "jednodušší" si vyměnit 15 SMS zpráv , než se domluvit 15 slovy hovorem ale to už je EDIT : Abych jenom nenadával, jedna věc je v těch nových technologií dobrá - a to je možnost skupin, tedy že pár lidí se hromadně domlouvá = všichni vidí příspěvky všech EDIT : Mám v práci nějaké existenční problémy a tak si ulevím tady . . . Vzorová "inteligentní" Elektronická komunikace : Máš zítra čas ? / Kdy zítra ? / Odpoledne / V kolik hodin ? / Tak cca v šest / To není odpoledne, ale večer / Tak máš ? / Co? / Ten čas ? / No ale až v půl sedmé. Proč ? / Že by jsme někam šli. / A kam ? / No někam. Třeba na pivko / To by šlo / A v kolik se sejdem ? / No tak v těch pů sedmý / Tak jo a kde ? / No podle toho kam půjdem. / No na to pivko / No jasně , ale někde u nás nebo v centru ? / Tak na půl cesty ! / Dobře a kam teda půjdem ? / Proč ? / No aby to bylo na půl cesty / Aha, tak do "Parkáče" ? / To by šlo. Tak se sejdem na XY ? / Hmm to mám z ruky a co u YZ ? / Tak jo / Domluveno v půl sedmé u YZ !!! Tipnu s i , že telefonní hovor by trval tak max 2 - 3 minuty . . . . Ale tato vzájemná nepatrná výměna s čekáním na odpovědi tak 20 minut ! Upraveno 9. červenec 2020 uživatelem Klemoň Medvěd a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 Hele já se teda nechcu toho Ostravaka zastávat ale je fakt že taky ještě pamatuju ty doby kdy telefon byl v jednom možná ve dvou barácích ve vsi a většina co bylo potřeba vyřídit telefonem se vyřizovala v práci protože ve firmách telefony byli. Pak přišel tak jako že boom a najednou byl telefon aspoň jeden v ulici i v těch vesničkách a pamatuju si že když u nás ve vsi nainstalovali telefonní budku tak " teta Irena " v konzumu brala telefonní karty jen kvůli tomu že brácha si tu budku takříkajíc zprivatizoval a trávil tam denně taky dvě hodiny. Protože rodičové drahý na něj měli keci když vrkal do telefonu doma. A je fakt že tehdá když se řeklo že v 19 před nádražím tak tam člověk pokud mu na tom záleželo dorazil nebo alespoň za sebe poslal posla se zprávou. Dneska se něco domluví a 3 minuty co 3 minuty předem ale ještě 5 minut po " zahájení" akce chodí od těch slušnějších zprávy že nedojdou od těch volnomyšlenkářštějších ani ta zpráva s omluvou nedojde. JO A KDYBY TO NĚKDO ZAPOMNĚL TAK JÁ STARTUJU Z NERA OD MOLKY. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 9. červenec 2020 Autor Odesláno 9. červenec 2020 Zatím ze Zdib pouze já a @Veverka . @h4wk3y je osud nejasný . . . Citovat
Veverka Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 Dnes ošplouchnuto z nejhoršího "v-dešti-už-jsem-jel-posledně" sajrajtu, dotankováno do plné, světla svítí, štěrače stírají, lauf huláká, takže na sobotu ready Citovat
h4wk3y Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 @Klemoň nemám technickou, ale jedu.. Pe.Tr a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 9. červenec 2020 Autor Odesláno 9. červenec 2020 Bez STK ? Máš prodlouženou Covid verzi no ne ??? A co rodinný bazén ??? A platí že ze Zdib ??? Citovat
Veverka Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 Taky už nemám "aktuální" STK známku, ale kryje mi to to zákonné prodloužení o 2 roky (nikoliv Covid výjimka, tu tím pádem nepotřebuju). @h4wk3y to bude mít asi taky tak... Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 V kolik že mám bejt v těch Zdibech? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 před 6 hodinami, ChouLu napsal: V kolik že mám bejt v těch Zdibech? Veverka to myslel dobře. Ale podle prvního příspěvku je v 09.00 hod odjezd. Takže 08.59 nejdéle. Pe.Tr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 10. červenec 2020 Autor Odesláno 10. červenec 2020 A protože mne někdo nemá rád ( v práci mi včera dali na výběr: buď výpověď a nebo naložit další práci ) a v sobotu to vypadá na ranní deštík , jak píše Véna v 9,00 mačkám startér a v 9,01 už projíždím kruháčem ve Zdibech. Kdo to nestihne , může nás dohnat na pumpě MOL za Neratkama a nebo dále na trase. Je známa . . . Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 10. červenec 2020 Autor Odesláno 10. červenec 2020 V 6. 7. 2020 at 14:03, Pe.Tr napsal: @Klemoň @Scratch @Vena garážmistr @Jirkap @gronholmm @Schreek @Veverka @ChouLu @Weri 605 @h4wk3y @Klemoň @Scratch @Vena garážmistr @Jirkap @gronholmm @Schreek @Veverka @ChouLu @h4wk3y @Pe.Tr Hele úplně vážně - pořád chcete všichni jet ? Ptá se mne Roman (ten co mi to půjčuje) jestli to nechci zrušit, že má pršet celý den. Aktuálně má na trase pršet až do 13 hodiny . . . Pokud to platí , tak kvůli dešti nepojede @Scratch @Vena garážmistr @Veverka @ChouLu @h4wk3y a já nemám moto gatě , takže budu také pěkně nasáklý Něco jiného je déšť od 8 do 9,30 hodin a něco jiného od 8 do 13 hodin Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 @Klemoňjá jsem neřekl že kvůli dešti nepojedu já jsem řekl že nepojedu pokud se něco posere a práce žádná nepřišla teď jsem se vrátil z nákupu a pitný režim jsem zajistil 3x6 0,5l neperlivé a 3x6 0,5l perlivé vody v Lidlu. Teď jdu uklidit po týdnu do dílny pak si tam zavezu protože na něm potřebuju pár detailů a nic mi nebrání v tom vyrazit. Samozřejmě že já budu v klidu i když budou padat trakaře ale myslím si že to nebude s tím deštěm tak horký pokud bude pršet ráno na výjezdu tak se na tej MOLce zdržíme chvilku a pak můžeme vyrazit. Nevím teda jak je na tom aktuálně časově a nápadově @Pe.Tr jestli by dokázal třeba narychlo vymyslet alternativní trasu ale jak píšu myslím že to nebude tak mokré jak se straší. Citovat
gronholmm Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 Pokud bude lejt, tak by to bylo i bez nás Citovat
Jirkap Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 Ano, pokud bude pršet nejedu taky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.