Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 20 minutami, Pe.Tr napsal:

drž hubu Mojmír

Máš recht !   :potlesk     Huba plná keců , ale co jsem v klubu , tak žádná akce na severu Moravy.      @ozzy56    Hlavně že si pindí triko Ostravák Ostravski 😂

Odesláno
před 29 minutami, Pe.Tr napsal:

protože tu jsi krátce

Dobře , tak tedy za poslední 4 roky . . . .     Z toho minimálně 6 akcí už na Moravě bylo , ale ne na severu . . . 😇

Odesláno
před 4 hodinami, Klemoň napsal:

Máš recht !   :potlesk     Huba plná keců , ale co jsem v klubu , tak žádná akce na severu Moravy.      @ozzy56    Hlavně že si pindí triko Ostravák Ostravski 😂

vidím, že samý chechtající se smajlík, ale jinak nervy na pochodu, tak joo no, že já vůl tu něco psal, sorry :(😢

akci v našem regionu razovitem domluvte s někým mladším, já už se narajzoval a napil dost 😂:papa

Odesláno (upraveno)

To máš těžký , když všude vidíš to horší . . . Sám jsi si správně odpověděl že rozesmátý smajlík ,tak proč hledáš nervy na pochodu ???  Kdyby mne tvůj příspěvek štval tak dám červené hodnocení - vidíš ho někde ??? :myslim

A navíc máš v principu pravdu. Prostě se dříve domluvil čas a kdo dorazil jel a ostatní měli smůlu. Proto jsem také v úvodním příspěvku napsal , že odjezd je v 9 a že tedy v 9,00 odjíždím . . . 

A s novými výmysly také : jeden ti odpoví SMS, druhý přes messengera, další přes WhatsApp , další ti pošle do mobilu mail a :blablabla     Nikdo už neumí vzít telefon a zavolat.  Přeci je "jednodušší" si vyměnit 15 SMS zpráv , než se domluvit 15 slovy hovorem :nevim  ale to už je :xvul

EDIT : Abych jenom nenadával,  jedna věc je v těch nových technologií dobrá - a to je možnost skupin, tedy že pár lidí se hromadně domlouvá = všichni vidí příspěvky všech :super

EDIT  : Mám v práci nějaké existenční problémy a tak si ulevím tady . . .      Vzorová "inteligentní" Elektronická komunikace :

Máš zítra čas ? / Kdy zítra ? / Odpoledne / V kolik hodin ? /  Tak cca v šest / To není odpoledne, ale večer / Tak máš ? / Co? / Ten čas ? / No ale až v půl sedmé. Proč ? / Že by jsme někam šli. / A kam ? / No někam. Třeba na pivko / To by šlo / A v kolik se sejdem ? / No tak v těch pů sedmý / Tak jo a kde ? / No podle toho kam půjdem. / No na to pivko / No jasně , ale někde u nás nebo v centru ? / Tak na půl cesty ! / Dobře a kam teda půjdem ? / Proč ? / No aby to bylo na půl cesty / Aha, tak do "Parkáče" ? / To by šlo. Tak se sejdem na XY ? / Hmm to mám z ruky a co u YZ ? / Tak jo /  Domluveno v půl sedmé u YZ !!!

Tipnu s i , že telefonní hovor by trval tak max 2 - 3 minuty . . . .  Ale tato vzájemná nepatrná výměna s čekáním na odpovědi tak 20 minut !  😂

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Hele já se teda nechcu toho Ostravaka zastávat ale je fakt že taky ještě pamatuju ty doby kdy telefon byl v jednom možná ve dvou barácích ve vsi a většina co bylo potřeba vyřídit telefonem se vyřizovala v práci protože ve firmách telefony byli. Pak přišel tak jako že boom a najednou byl telefon aspoň jeden v ulici i v těch vesničkách a pamatuju si že když u nás ve vsi nainstalovali telefonní budku tak " teta Irena " v konzumu brala telefonní karty jen kvůli tomu že brácha si tu budku takříkajíc zprivatizoval a trávil tam denně taky dvě hodiny. Protože rodičové drahý na něj měli keci když vrkal do telefonu doma.  A je fakt že tehdá když se řeklo že v 19 před nádražím tak tam člověk pokud mu na tom záleželo dorazil nebo alespoň za sebe poslal posla se zprávou.  Dneska se něco domluví a 3 minuty co 3 minuty předem ale ještě 5 minut po " zahájení" akce chodí od těch slušnějších zprávy že nedojdou od těch volnomyšlenkářštějších ani ta zpráva s omluvou nedojde. 

JO A KDYBY TO NĚKDO ZAPOMNĚL TAK JÁ STARTUJU Z NERA OD MOLKY. 

Odesláno

Dnes ošplouchnuto z nejhoršího "v-dešti-už-jsem-jel-posledně" sajrajtu, dotankováno do plné, světla svítí, štěrače stírají, lauf huláká, takže na sobotu ready 😎

Odesláno

Taky už nemám "aktuální" STK známku, ale kryje mi to to zákonné prodloužení o 2 roky (nikoliv Covid výjimka, tu tím pádem nepotřebuju). @h4wk3y to bude mít asi taky tak... 🤔

Odesláno

A protože mne někdo nemá rád ( v práci mi včera dali na výběr: buď výpověď a nebo naložit další práci ) a v sobotu to vypadá na ranní deštík , jak píše Véna v 9,00 mačkám startér a v 9,01 už projíždím kruháčem ve Zdibech. Kdo to nestihne , může nás dohnat na pumpě MOL za Neratkama a nebo dále na trase.  Je známa . . .

Odesláno
V 6. 7. 2020 at 14:03, Pe.Tr napsal:

@Klemoň @Scratch  @Vena garážmistr @Jirkap @gronholmm @Schreek @Veverka @ChouLu @h4wk3y @Pe.Tr

Hele úplně vážně - pořád chcete všichni jet ?  Ptá se mne Roman (ten co mi to půjčuje) jestli to nechci zrušit, že má pršet celý den.  Aktuálně má na trase pršet až do 13 hodiny  . . . 

Pokud to platí , tak kvůli dešti nepojede @Scratch  @Vena garážmistr @Veverka @ChouLu @h4wk3y  a  já nemám moto gatě , takže budu také pěkně nasáklý :myslim

Něco jiného je déšť od 8 do 9,30 hodin  a něco jiného od 8 do 13 hodin  😧

Odesláno

@Klemoňjá jsem neřekl že kvůli dešti nepojedu já jsem řekl že nepojedu pokud se něco posere a práce žádná nepřišla teď jsem se vrátil z nákupu a pitný režim jsem zajistil  3x6 0,5l neperlivé a 3x6 0,5l perlivé vody v Lidlu. Teď jdu uklidit po týdnu do dílny pak si tam zavezu 🚐 protože na něm potřebuju pár detailů a nic mi nebrání v tom vyrazit. Samozřejmě že já budu v klidu i když budou padat trakaře ale myslím si že to nebude s tím deštěm tak horký pokud bude pršet ráno na výjezdu tak se na tej MOLce zdržíme chvilku a pak můžeme vyrazit.  Nevím teda jak je na tom aktuálně časově a nápadově @Pe.Tr  jestli by dokázal třeba narychlo vymyslet alternativní trasu ale jak píšu myslím že to nebude tak mokré jak se straší. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...