Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Po devíti letech s 306 mi nejspíš došly nervy a rozhodl jsem se, že si pořídím předčasný dárek k narozkám. Je to 308 1.6 HDI 88kW v nádherné bílé perleti, vyrobená v roce 2017 a na tachometru měla krásných 57500 km. Ve výbavě má snad vše a umí to i samo parkovat (strašná blbost :D ). Zatím jsme spolu najeli asi jen 400 km, ale do 306 se mi už vracet nechce :D 

IMG_8471-1.jpg

IMG_8472.jpg

IMG_8475.jpg

IMG_8484-2.jpg

IMG_8487.jpg

IMG_8488.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

Pěknej kočárek  :super a správnej dárek k narozeninám.  Ať z něj máš radost 

Odesláno
před 56 minutami, radim.1008 napsal:

Krásná. :super Ať slouží.

Takže sedák do 306ky už nechceš? Dnes jsem na něho narazil v garáži. :mad::D

Děkuju, snad bude :) Jestli ti to nevadí, tak mi to prosím zatím schovej. 306 si nejspíš vezme táta, tak mu to dám dokupy :)

Kluci díky, mám z ní hroznou radost :mad: jezdím s ní teď všude jak blázen, je mi líto jí nechat stát v Praze na ulici :D

Odesláno
V 21. 6. 2021 at 17:31, poldiss napsal:

umí to i samo parkovat (strašná blbost :D )

Gratuluji,opravdu fešák!Samoparkování znám jen z reklamy.Proč myslíte,že je to blbost?

Odesláno

Ve zkratce - zaparkuju sám líp a rychleji. Zkoušel jsem to teda nechat zaparkovat zatím jen dvakrát podélně a po celkem dlouhé chvíli kroucení volantem to pokaždý prostě vzdalo a nechalo mě to stát celkem křivě :D ale možná to byla moje chyba, protože obě místa co jsem vybral, byly na auto hodně těsný. Budu to muset vyzkoušet znova, až budu mít někde volnější ulici bez provozu, protože když to parkuje samo, tak mi přijde, že si to dává docela na čas.

Odesláno

Dovedu si představit, že to někdo čerstvě po autoškole ocení. Nebo někdo, kdo se bojí, že si poškrábe kola, protože auto se samo snaží zaparkovat poměrně daleko od chodníku.

Odesláno

Tak jsem to dnes zkoušel - dal jsem autu zhruba o dva metry větší prostor a zaparkovalo to naprosto dokonale bez extra točení volantem a popojíždění, jen jsem do místa zacouval a srovnal to popojetím dopředu. Jenže takových míst je především tady v Nuslích minimálně, většinou se spíš nasoukávám do místa o 10 cm větších než auto :D

Odesláno

306 je na svůj věk pořád krásný, moderní a řidičsky zajímavý auto, ale tohle je prostě o několik úrovní jinde. Hlavně na to každodenní ježdění :)

A děkuju, dnes vyrážíme na první delší výlet, tak se těším až si jí pořádně užiju :D

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

59 278 km - výměna oleje a všech filtrů

Začínám řešit estetickou stránku auta a líbí se mi zadní nárazník z GT s falešnými výfuky, je možný sehnat jen ten spoiler s výfuky nebo musím koupit celý nárazník?

A má tohle auto hlídání tlaku v pneu přes ventilek nebo přes ABS?

Odesláno

Jo jo hezké je to komplet! 👍Takhle bych chtěl nafotit 508, dal bych si to do rámečku a nad postel 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...