Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zatím ujeto nějakých cca 1000 km a zatím celkem spokojenost, i když se projevují nějaké známky odstávky a věku. Vypadá to na ucpané ostřikovače a stávkující čidlo teploty vody. A někdy zapípá, ale nic nepíše, ani žádná kontrolka nesvítí...:myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dneska se auto odvděčilo za nové obutí:nevim při couvání najednou úplně zdechlo. Nešlo vůbec nic, ani výstražné, jenom rafiky na budících zůstaly, kde byly - nespadly na nulu.

Po chvíli pátrání jsem odhalil špatnou kostru, tak to zkusím nějak poladit.

Odesláno

Tak kostra spravená, ale stejně to dělá neplechu:roll zkusím na to během týdne kouknout..

Celkem mě dostal kostřící bod na kastli, kdy to asi má kostřit jenom šroub, tak jsem tomu domluvil ocelákem.

IMG_20211017_135420.jpg

IMG_20211017_144225.jpg

Odesláno

Tak podle všeho problémy s elektrikou dělá buď servo nebo dráty k němu. Vyndal jsem pojistku a vypadá to, že je po problémech, najel jsem dneska tak 40 km v pohodě, akorát musím víc zabrat:D akorát zítra po krvi to bude trochu sranda, ale snad to půjde:cool:

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska zkušebně nahozen BT modul od @ChouLu a všechno v pohodě. V autě asi byl kdysi CD měnič, protože od rádia vedl kabel a nebylo potřeba nic aktivovat. Jediný problém je ten, že se nezdařilo opakované připojení. Musel jsem to z telefonu smazat a spárovat znovu. Ještě musím vymyslet, kde to umístím trvale.

IMG_20211111_130146.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska jsem vyměnil zadní destičky ( a už vím, že příště budou i kotouče) akorát jsem si musel půjčit stahovák ( do příště musím koupit :) ) 

Jinak najeto lehce přes 6k a kromě (z nedostatku času) nedořešené elektriky serva a abs ( asi kostra ) jsem nezaznamenal žádný další problém.

Klubové nálepky a podtácky pod SPZ jsem nechal a sám sobě jsem si to zdůvodnil, že je to hlavně proto, abych byl dalšími klubáky poznán.

Odesláno

Tak jsem se včera hecnul a servo už zase funguje:cool: kouknul jsem na kostru u PP světla a protože se mi nezdál samotný šroub, tak jsem dráty nastavil a protáhl až k baterce. Teď jenom musím opatrně, ať nezatáčím po dvou kolech:D

Ještě abs, tam mám silné podezření na levou stranu....

Odesláno

Nevím, třeba v tom je trochu nějakého oleje. Každopádně pravá byla naprosto suchá ( a velmi pravděpodobně je i dobrá) a na levé byl konec pístnice mastný a vzpěra šla zatlačit naprosto bez odporu a bez vrácení. 

A nebylo žádné pomalé padání dveří, nic takového. Prostě jsem jednoho dne šel do kufru a zjistil, že potřebuju třetí ruku:D

Odesláno

To jsem si koupil stroj...:roll

Přidávám se k tomuto starému vláknu: 

Bylo mi divný, že jsem nabral 61 litrů :o, od příště budu brát tak 50 - 55 max.

Odesláno

a díval ses shora na nádrž ? pod pravým zad. sedadlem je kryt a pod ním čerpadlo, nebo měrka (podle typu auta), dost často to teče pod tou velkou maticí, je tam velký O kroužek...

Odesláno

Zatím ne, dneska na to ... kašlu. Ale když jsem se díval zespoda, tak mi přišlo, že je to mokré spíš uprostřed, od plováku bych to čekal víc vpravo, ale to je jenom můj dojem. Dneska pojedu 406 a na tohle se podívám možná zítra.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak nádrž jsem zatím neřešil, zatím opraveno, tak že beru míň... :D

A podařilo se mi sehnat krytku na oko v barvě, takže už je bez pihy :) ještě by to chtělo i zadní nárazník celý v barvě, třeba se někdy zadaří :)

IMG_20220405_130144.jpg

Odesláno

Až budeš řešit nádrž, jestli to poteče od tý velký matice na čerpadlo, rovnou kup origo, druhošky mi nepasovaly + jsem musel dát 2 těsnící kroužky (origo jsem měl 1 mezi čerpadlem a nádrží, ale furt to uchcávalo, tak jsem dal nakonec ještě jeden mezi čerpadlo a matici a od té doby klid :) )

Odesláno (upraveno)

@VojtouNerCZ uvidím, jestli se k tomu někdy vůbec dostanu. Bych potřeboval nechodit do zaměstnání a den o délce aspoň 72 hodin :D:D teď musím nachystat 206 na STK, začít spravovat tu třídvéř. 307 a ještě jsou další stroje na pořadníku... ( třeba moje 406 ) do  toho práce, barák....

307 jsem pro tento týden odstavil, zkusím na ní do konce týdne něco udělat a pak se tady ( doufám ) pochlubím :) a přesto, že mám tolik aut,  jsem si dneska půjčil 407 ( 2,2 lpg, AT) :)

Upraveno uživatelem PaKr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...