Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@PaKrzatím nevím o žádných omezení.. Ale 31/5 máme meeting, tak třeba se to bude řešit.. Uvidíme. Ale pokud cokoliv, tak dám vědět..

Jediný co, tak asi v autě všichni budeme muset mít respirátor...

Odesláno (upraveno)

Tak mne napadlo, jak se budou čisté evozy nabíjet? Celý den asi nedají. Nevšiml jsem si pauzy nebo bude stačit krátké dobití při předávkách? 

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

A stíhalo se to dobíjet? Já si původně taky chtěl jedno elektro vzít, ale jelikož tam jedu až večer po práci, mám obavy že už se s tím nesvezu.. Nějak se mi nechce věřit že by se to za těch pár minut při výměně zájemců stíhalo dobít..

Odesláno

Záleží, jak dlouhý bude "okruh" :myslim Každopádně na 100% budou dobitá ráno před začátkem a odpoledne po obědové pauze. Odhaduju, že dobíjení mezi jízdami bude cca 5-10min (než se dořeší "papírování"). Příští úterý v Letňanech napoví...

Odesláno

Když ty auta budou na 100% nabitá, tak oni něco ujedou aniž by se museli furt dobíjet..ty okruhy zase nejsou tak dlouhý..

Ale sama jsem na to zvědavá jak to bude vůbec probíhat..

Necháme se překvapit :D

Odesláno

Tak jsem měl původně jet do Prahy v úterý 1.6. , krásně jsem si udělal rezervaci na odpoledne na elektrické vozy (zkusit co to vlastně je) no a teď mi služebku přehodili na středu 2.6.

Tak jsem si řekl žádný problém a hle - u Makra chtějí všichni jezdit elektrikama 😞

Nu což, tak alespoň zkusím jak se jezdí v 3008 (asi moje příští auto) a 5008 s klasickými motory a na elektriku, vyjde-li čas, zajedu o prázdninách do ČB 

Čas a vůz Vaší testovací jízdy:
2.6.2021 15:00 - 15:30, 5008 GT PACK 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8
2.6.2021 15:30 - 16:00, 3008 GT PACK 1.6 PureTech 180 S&S EAT8

Odesláno

Doufám, že mi středa vyjde, v hlavní vsi nezabloudím  (poslední dobou se tam díky pandemii dostával tak jednou za dva měsíce namísto 2 x či 3x do měsíce) 😄 a stihnu se včas dostavit na start a možná osobně poznat i někoho z klubu. ... už pozítří. 

A zjistím, zda stojí za to vyměnit jednu z prvních 308SW s panoramou a dvoulitrovým HDi za dnešní 3008 s 1.5 HDi nebo raději  vyhlížet zachovalou s dvoulitrem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...