Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za upřesnění, alespoň v tom začínám mít trošku jasno 😁

Odesláno (upraveno)
před 59 minutami, Klemoň napsal:

Tak to by mne zajímalo kdo to je ???     Žádného takového jsem tam nepotkal / neviděl :myslim           Asi potřebuji foto jako důkaz 😇

A stoji i kousek od sebe ;)

před 59 minutami, Medvěd napsal:

Scratch - má, ale nikdo z klubu ho nezná 😀

Proto pisu na klubove fotce 👍😉

před 39 minutami, Pepito napsal:

Píšu až teď, protože jsem včera dorazil v 23:50 a byl jsem úplně grogy. Byli jsme se synem ještě na oslavě 70. narozenin u Dvora Králové nad Labem, na hodinku zastávka s procházkou kolem Hospitalu Kuks a pak domů přes Rýmařov do Loštic. Najeli jsme 500 km, ale stálo to za to. :super

Také jsem rád po dlouhé době viděl "staré, známé" a nové, teď po srazu už také známé tváře. :super

Doufám že všem (kteří si objednali) chutnaly tvarůžky a další pochutiny.  @Weri 605

Posli mi prosim c.u. 😁

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 26 minutami, Scratch napsal:

No popravde ja si te spletl s Pavelu 😁😁😁👍👍🙈🙈🙈🙈

To jako mě? 😁 Já jsem byl ten nejmenší společně s @Petr 3008 🤣 Pak už byly jen děcka 🤣

Odesláno
před 25 minutami, Scratch napsal:

No popravde ja si te spletl s Pavelu 😁😁😁👍👍🙈🙈🙈🙈

No asi si někdo, kdo se vyzná a zná všechny přítomné, bude muset dát tu práci a na společné fotce označit účastníky zájezdu nicky, aby bylo jasno :papa

Odesláno
před 11 minutami, HanysR napsal:

To jako mě? 😁 Já jsem byl ten nejmenší společně s @Petr 3008 🤣 Pak už byly jen děcka 🤣

Tak s Petr 3008 toho jsem vlastne poznal hned, protoze na nas maval a zdravil nas jiz cestou. A k tomu mam takovou malou historku.... Vidim auto, pana vedle nej smerem do silnice, tak uhnu s autem trosku na stred silnice, aby byl lepsi prostor a pan mi dekuje. Rikam Adel, ze je slusny, ze mi podekoval a dostalo se mi odpovedi, vzdyt na tebe kricel cau ty vole 😁😁😁😁🙈🙈🙈, takze na parkovisti uz to byla vlastne pouze formalita. 

Odesláno (upraveno)

Tak od Vény garážmistra (z mé levé strany, fakticky zprava) je vedle něj Pavelu96, Skuči, Scratch, Machulda, Veverka, Vagi, AKCZ, Brixtr, Radim.1008, Verýsek, MJSytič, Petr3008, moje maličkost, Pepito, jeho syn, Klemoň, HanysR, paní předsedová, OK406, Sitler, ChouLu, Schreek, před Choulem H4wk3y, za Schreekem nevím a vedle něj znám, ale na jméno si nevzpomenu (Emil) :D

Pak už asi fakt jen potěr a polovičky. Až na poněkolikáté jsem tam kdesi dole identifikoval Miss Scratch a vedle Radima ramena Zúzy, ty obě samo taky znám. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Doplněn Schreek, H4wk3y, Brixtr a Emil
Guest Petr 3008
Odesláno
před 36 minutami, Scratch napsal:

protoze na nas maval

a kdybyste projížděli asi tak o 5 vteřin dýl, tak už jsem tam stál s rozepnutejma kalhotama 😂.  To prostě už nešlo vydržet.. 

Odesláno (upraveno)
před 39 minutami, Medvěd napsal:

Tak od Vény garážmistra (z mé levé strany, fakticky zprava) je vedle něj Pavelu96, Skuči, Scratch, Machulda, Veverka, Vagi, AKCZ, Nevím, Radim.1008, Verýsek, MJSytič, Petr3008, moje maličkost, Pepito, jeho syn, Klemoň, HanysR, paní předsedová, OK406, Sitler, ChouLu, Scratch, před Choulem Hawjey, za Schreekem nevím a vedle něj znám, ale na jméno si nevzpomenu 

Nevím = Brixtr . . .                   a pak . .  znám ale nevzpomenu si = Emil . . .        a pak ještě oprava : Hawjey = H4wk3y   (Jakub) ten co fotil 🙂

P1060406.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň
A já přihodím foto pro ty co nevědí :-)
Odesláno
před 6 minutami, Petr 3008 napsal:

kdybyste projížděli asi tak o 5 vteřin dýl, tak už jsem tam stál s rozepnutejma kalhotama 😂.  To prostě už nešlo vydržet.. 

Vždyť jsem ti říkal že si měl štěstí že jsme nezatroubili o chvíli dřív :D

To by možná byla ještě nehoda před cílem 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...