Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 5 hodinami, sitler napsal:

@Veverka jsem jen tipoval podle 307 :D, ale prý to byl spíš @machulda :) , lilo a padaly malé kroupy, několik aut to různě odstavovalo než to přejde. 

My odjížděli až zase za sucha 😃

Odesláno

Tak to je super fotka. Škoda že nebyla soutěž o nejpřesnější parkování 😁

DJI_0817.JPG.611a1a97b01244d15d29c6cd03122dae.jpeg.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno
před 7 hodinami, Schreek napsal:

Malá ochutnávka, později přidám krátké videjko ;) 

DJI_0817.JPG

To je teda pěkně křivá lajna  😂

Odesláno

Ta fotka by pasovala do příslušného vlákna o parkování v pokec, to je jak někde u Penny 🤣

Odesláno
před 59 minutami, HanysR napsal:

Tak to je super fotka. Škoda že nebyla soutěž o nejpřesnější parkování 😁

No jistě... protože jedinej stojíš na milimetry přesně..... 🤣 se ti to parkuje, když to dělá za tebe asistent, co.....? 😅

Odesláno

Hanys parkuje dobre, s Mazdickou jsme se mu aspon priblizili 😉, ale hezky parkujicich, i zahozenych aut je tam vic 😁👍👍👍👍, za me teda ze spolecne fotky jsem nabyl dojmu, ze Medved ma brachu 😁😁😁

Odesláno

Tak to by mne zajímalo kdo to je ???     Žádného takového jsem tam nepotkal / neviděl :myslim           Asi potřebuji foto jako důkaz 😇

Odesláno

Píšu až teď, protože jsem včera dorazil v 23:50 a byl jsem úplně grogy. Byli jsme se synem ještě na oslavě 70. narozenin u Dvora Králové nad Labem, na hodinku zastávka s procházkou kolem Hospitalu Kuks a pak domů přes Rýmařov do Loštic. Najeli jsme 500 km, ale stálo to za to. :super

Také jsem rád po dlouhé době viděl "staré, známé" a nové, teď po srazu už také známé tváře. :super

Doufám že všem (kteří si objednali) chutnaly tvarůžky a další pochutiny. A co @Weri 605, už jsi ochutnala klobásky?

V odkazu je pár fotek a videí. :papa

https://pepito63.rajce.idnes.cz/ZOO_Chleby_a_Hospital_Kuks/

IMG_20210516_101251.jpg

Odesláno (upraveno)

@Pepito Tak ses taky hezky projel koukám, rád jsem tě poznal 😉🙂 Vypadáš na velmi zábavného chlapíka s kterým se člověk nenudí 😁 Já jsem urazil za včerejšek 640 km 🙂

@Scratch Mrzí mě, že na tebe jsem nenarazil i když jsem lidi oslovil. Kdo jsi, vůbec netuším. Mazdičku jsme ti s @vagiobdivovali 😉

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...