Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No já / my museli náhle vypadnout, neboť čas prchal jak splašená mrcha a vycházky mi končili v 16,00 . Rozhodil jsem pár kalendářů za stěrače. Komu zůstal a komu ho šlohli netuším , něco jsem ještě stihl rozdat než jsem odjel.  Děkuji @Medvěd , že si dojel ke mě domu pro nepředané . . .

Ještě bych se chtěl omluvit "novým" , že jsem se jim dostatečně nevěnoval. Ale absťák po dlouho neviděných byl silnější. Nicméně postup @HanysR byl velmi správný : oběhnout a seznámit se je nejlepší řešení . . . :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Guest Petr 3008
Odesláno

Ještě jednou vás všechny zdravíme :papa.  Cestou domů několik slejváků, na D4  v protisměru příšerná nehoda s ohněm.

Jinak pohodový a klidný den. Všem dík

Odesláno

Tak jsem taky doma, cesta na pohodu, radary naštěstí žádné 🤣

Velmi děkuji za sraz který se mi moc líbil, nevěděl jsem totiž do čeho jdu. Moc chci poděkovat že jste mě někteří velmi vřele přijali a moc si toho vážím. Myslím tím všechny s kým jsem mluvil. Východní křídlo bylo naprosto parádní, moc díky @vagis rodinkou - tam to byla jistota 😉,  hrozně super dvojka@radim.1008a @Zůza@AKCZ  pohodář, s kterým jsme se projeli fakt pořádně 🤣👍 Malá formule ti táhne jak lokomotiva 😁, škoda že jsme neměli delší volný úsek 😁

@Verýsek se ještě jednou omlouvám, že jsem tě ukec na 3008 a nakonec to zazdil 😳 alespoň se ale projel @MJSyticjak jsem viděl 😁👍

@Weri 605 Díky že ses o vše postarala, jsi skvělá, @Klemoň díky za parádní kalendář 😉👍

Škoda, že jsem některé ani nepoznal, lidí tam bylo hodně. 

@Petr 3008 kamaráde na tebe jsem nezapomněl a mrzí mě, že jsme se nějak rozutekli a nakonec jste se vypařili aniž bych to zaznamenal. Dcera mi místy zabírala dost času 😁 Někdy musíme pokecat víc 😉 (máš moc fajn manželku) 

@Medvěd Díky za pokec chlape a že ses sám ozval. 

Dnešek mě utvrdil, že kolem Peugeotu jsou samí super lidi a vím, že jsme se neviděli naposled 😉

Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl, byl to úžasný den 😉

Odesláno (upraveno)

Škoda, že se někteří staří pardi neozvali a neusnadní to víc nováčkům. U klece se lvem jsem to už nevydržel a skočil do davu se představit. 

@radim.1008Tak to si piš! Vás chci určitě zase vidět a dát víc řeč 😉 Moc mě těšilo 👍 Pozdrav Zuzku a prcka 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Já to nestíhám číst... 😅 griluju ... pardon.... 😅 ale neděkujte za organizaci..., žádná nebyla... 😂😂😂 já díky všem... nováčci super zapadli.... ráda sem vás všechny viděla.... !!!!! Díky za fotky a díky za dárky (kalendář vydržel i déšť...!!!! 😃) a objednaný věci za dovoz a předání dál a prostě škoda, že jen sobota... :( nestihla sem všechny a ani se přivítat nebo rozloučit.... tak se omlouvám.... 

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRno my na tebe taky nezapomněli, jen jste se tam pak zdrželi, my se venku rozloučili a museli pádit. Máš fajn dceru, tu od nás ještě pozdravuj.  No a Vašík od @radim.1008a@Zůza , ten by k nám taky pasoval.

Guest Petr 3008
Odesláno

Byla to prostě jen taková rychlovka, tak nešlo ani všechno a všechny nějak poznat. Já teda vůbec nevím, a to mě mrzí kdo je @pavelu96. Auto jsem okukoval, to bylo před i po opuštěné, uvnitř mi to už nějak unikalo 🙃

Odesláno

Tolik lidí najednou poznat...to fakt nejde....bohužel. Tak snad příště :):papa

Odesláno

@Petr 3008 na společné fotce druhý z leva a moje paní je ta přede mnou plus dvě stejný holky co drží pamětní listiny :papa

Nějak jsme se minuli (s více lidmi :D) - prostě to bylo krátké a ve větším počtu.

Rád jsem Vás viděl a bylo to super :super

Pobavila @Zůza při loučení na parkovišti - "to je ten s tím kontejnérem" 😂

Odesláno

Já osobně jsem teda při těch předpovědích očekával že to spousta lidí vzdá a nepojede takže jsem byl řekněme konsternován tou účastí hlavně i " nováčků" . Na svoji omluvu ještě dodám že svým způsobem jsem byl také nováčkem protože kromě pražských minisrazů jsem na žádném větším ještě nebyl ano díky tomu že některým Pražákům pomáhám se servisem jejich aut tak to pro mě nebylo až tak neznámé prostředí. 

A jak jsi dostal ten kontejner ode vrat ? 

Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, Vena garážmistr napsal:

A jak jsi dostal ten kontejner ode vrat ? 

taky jsem se na to chtěl zeptat :D

Jenže Veno ty oproti nováčkům máš právě neskutečnou výhodu kterou jsi zmínil, já vím jak jsem na tom byl na začátku já, a to jsem navíc na ten sraz přijel na kole :D a znal jsem tam jediného člověka 

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

Sraz po roce a půl splnil očekávání. Šmelina se vším možným. Přilákání nováčků, nákaza nováčků, vytvoření závislosti a potřeby přijet příště znovu :aut :D Každopádně příště už bez zvířátek, abych se taky něco dozvěděl a pokecal ;)

Odesláno
před 3 minutami, brixtr napsal:

a to jsem navíc na ten sraz přijel na kole

Já na první sraz přišel pěšky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...