Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

A mě nikdo nic nedá... 😢

Teda vlastně joooo... @Petr 3008 ty sudyyyyy... 😃😃😃 a @Zůza voňítkaaa... 🥰 no tak hned mám veselejší večer...!!! 😅 a to se musí oslavit...! 🤩🥃🍷

Prosím prosím @Pe.Tr vem mi u Koudyho ty moje prkýnka... jedno nebo dvě já už ani nevím... 😅 je to 2 roky... potkáme se někde pak... :)

A @Pepito :( sem to nestihla vedle... nepojedeš náhodou přes tu Studenou Loučku nahóře na kopci, ty klobásky, víš....... 🤤 kdyby jich bylo tak 10..... - 15........ ale to už je asi pozdě... 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 15 minutami, Petr 3008 napsal:

@Weri 605 🍷🍷 nepřeháněj to, je teprve čtvrtek  🤣 

Já mám zejtra maňánu celej den.... 😂😂😂 "a nepudeme spát, až ráno v šest..." 🤣

Odesláno

Ale to pojedeš ráno... to asi nebude otevřeno.... hele bude bude, nebude nebude... nelam to... 😘 ale diiiiik... 🥰

Odesláno
Před hodinou, Weri 605 napsal:

A mě nikdo nic nedá... 😢

Teda vlastně joooo... @Petr 3008 ty sudyyyyy... 😃😃😃 a @Zůza voňítkaaa... 🥰 no tak hned mám veselejší večer...!!! 😅 a to se musí oslavit...! 🤩🥃🍷

A taky ti přece všichni přivezeme sebe, takže vzkaz pro všechny, kdo v sobotu dojedou...

VŠICHNI bez rozdílu pohlaví a věku po příjezdu najít Weri, což asi nebude moc složitý 🤣 a pořádně obejmout! A kdo si troufne, může přidat i hubana 😂

Werunka to má totiž mooooooooc ráda takovýhle ňuchňání 🤗 Že jo @Verýsek??? 🤣  

Odesláno
před 2 minutami, Zůza napsal:

VŠICHNI bez rozdílu pohlaví a věku po příjezdu najít Weri, což asi nebude moc složitý 🤣 a pořádně obejmout! A kdo si troufne, může přidat i hubana 😂

Werunka to má totiž mooooooooc ráda takovýhle ňuchňání 🤗 Že jo @Verýsek??? 🤣  

Ahoj.. Jsem Weri a jsem malý autista a asociál.... 😂😂😂 nehrabte na mě...... 😠🤣 neci koronuuu..... 😅😅😅 ale mladý, hezký a černovlasý kluci s modrejma vočima můžou.... 😂😂😂 to tak jako zas uplná netykavka nejsem... 🤩🤩🤩🤣🤣🤣

A s váma dvěma si to vyřídim.. Jezinky wee... 😜

Odesláno
před 2 minutami, Pepito napsal:

Mají otevřeno od 7:00 a já mám v plánu vyjet v 7:30. :papa

Tak jako nechci bejt hamoun......... ale 20 max.... Já vim... 🙈🙊 ale tlustá už sem, tak co..... 😂 vem jestli bude.... 😂 a zlatý si...!!!!  😘 děkujuuuuu...!

Jestli chceš "dolary" předem tak mě zkontaktuj.... 😊

@Zůza...? Ty taky chlastáš a nebo neumíš číst... ? 😅🤣 Mladej hezkej modrookej a černovlasej CHLAPEC.... né vylítaný šeredný starý zrzavý rakety....... 🤣🤣🤣🤣🤣

Odesláno

Neeee..... Milane.... 😞 to je jak naschvál.... 😥 ale doufám, že nic vážnýho.... Tak ✊ a snad někdy jindy.... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...