Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi záleží úředník od úředníka,kamarád dělal koktu stejný model asi rozdíl rok a stačil tp od starého a nového,zda je to stejné a nebyl problém,typak nepotřeboval. Pevnostní šrouby ,nevím jestli je zrovna nutné 12,9 nebo stačí 10,9,ale ty jsou za hubičku. 

Odesláno (upraveno)

Ty hlavy řízneš flexou ,když to nepůjde,do nosníku budou max 4ks .To dáš i s heverem na ulici,pokud nemáš prostor.

Zavolej k vám na úřad,To řeknou,materiál tz přežije několik aut.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Jen tak jakože přemejšlím a tu myšlenku si tu odložím třeba když se na to člověk podívá i z druhé strany tak mu celá anabáze s přehazováním TZ z auta na auto zase trochu víc připadne jako zbytečnost.  

Když to vztáhnu na Tvoje auto tak díky výše popsanému stavu to bude auto které budeš prodávat na dojetí třeba nějaké partě která jezdí po stavebních pracech  tam si myslím že TZ můžou využít a když takovej kupec bude vybírat mezi dvěma " vraky " za skoro stejnou cenovku a bude vědět že TZ využije tak máš šanci že si vezme Tvoje protože xx xxx za auto xxxx za první servis a může frčet ale druhé auto XX XXX za auto  XXXX za první servis + YY YYY za dodělání TZ a v ten moment to přestává dávat smysl takové auto na dojetí koupit a radši se podívá po něčem co TZ má. 

Jasně pokud kupuješ auto které chceš provozovat  dalších 6-9 roků tak už asi pokud TZ opravdu potřebuješ se dá taková investice zdůvodnit stejně tak že bereš do úvahy to že auto bez TZ nemusí být tak utahané a může být v trochu lepší kondici. 

Odesláno

@Vena garážmistr ano, presne takhle nad tim premyslim. Ze tu mou starou plechovku s taznum treba jeste udam na totalni dobiti nekam na stavbu na material, a TZ bude maly plus. A na druhou stranu vim, ze za psledni 4 roky jsem vozik tahl 2x, a nosic na kola taky 2x (navic je muzu hodit na strechu - nosice k disposici taky mam).  Takze zatim jsem ve fazi, ze se na TZ zatim vykaslu :) 

Odesláno

no, dneska jsem prestrojil predni svetla a narazil na problem, nejdou mi ostrikovace, motorek ani nehlesne. Pojistkou to neni (ta je ok), packama to taky nebude, protoze sterace se pusti. Nekdo trochu bastlil neco kolem nadrzky a cerpadla, byl tam nejakej cervenej tmel 😕  , tak se trocku obavam mrtvych kabelu ci nejakeho takoveho problemu tam. No, na promereni elektriky nezbyl cas ... v tom vedru slo vsechno strasne pomalu. Asi tohle postavim klukum do servisu, az to pojede na vymenu oleje, at to omrknou... 

Jeste potrebuju na diag nastavi cd changer vstup kvuli bluetooth modulu, a zapnout trvaly sviceni prednich svetel, nebo nekde dostanu pokutu. Na stary to mam a tady mi to desne chybi :D  

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zacinaj me napadat kraviny a premyslim, jestli na strae c4 neudelat svepomoci spojku... bez spojky to nikdo nechce a za litr na vrakac mi toho prijde skoda? :D:D 

• O 3 týdny později...
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

No... privezl jsem to se 185000, neni to ani rok, auto ma na tachu 215000 :D  , hruza jak to naskakuje... Pozitivni je, ze za ten rok a 30000km se neresil zadnej fatal error. Jen mi ted v diagnstice hlasi problem s predehrevem - takze bud zhavicky nebo rele, a sviti zavada, ze regenerace se spousti prilis casto - svti od doby,k dy zrovna na hrane spusteni auto jezdili v podstate jen mesto, takze to bylo sotva se ohralo, uz zase chcipalo... budu to nekde muset napojit na poradnou diag :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...