Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 106 1.1 44kw (zvednutí výkonu)

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, vlastním výše uvedené auto a rád bych u něj nějakou levnější cestou zvednul výkon. Máte nějaký seznam toho co by se dalo udělat. Napadly mě svíčky, filtr, výfuk a na aukru je nějaká chiptuning krabička.

Děkuji za každý nápad/radu

Odesláno

NIjak ;) z 1.1 atmosféry nedostaneš nic co by jsi poznal. Pokud ano, tak ten zásah bude několikanásobně dražší než hodnota auta

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Nejjednodušší budeš mít tam dát 1.4 nebo 1.6 a zahladit kód motoru, na pohled vypadají stejně  a stojí 2500:D

A ty 1.6 se už poměrně dost tuní, hlavně v anglii :) 

Upraveno uživatelem ElektronikCZ
Odesláno

... jedina cesta je opravdu tu 1.1 zahodit do kopriv a dat stejne vypadajici vetsi motor s ridici jednotkou. No a taky by to chtelo napred dat do kupy anebo lepe potunit podvozek, brzdy  a rizeni.... 

Odesláno

Jako já ho nechtěl odradit stylem "kup lepší auto", ale ona ta 1.6 je opravdu za pár šupů, dá se s ní udělat víc, a hlavně ji lidi opravdu tuní a na internetu najde spoustu materiálu pro inspiraci. Něco z toho se na 1.1 přenést dá, ale pro mě má potenciál možná tak 1.4, ale 1.1 už ne. Navíc ty motory vypadají téméř identicky

Odesláno

zaprvé jedinej příspěvek , za druhé poslední přihlášení uživatele 
Jako chapu no na blbou otazku blbá odpověď ale co asi čekal , osobně sem taky přemejšlel nad swapem za 1,6 8v . na pohled nerozeznatelný motory 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...