Guest minimaxa Odesláno 7. únor 2021 Odesláno 7. únor 2021 Já kupříkladu jsem dlouhodobým výzkumem zjistil, že jakákoli činnost zvyšující můj srdeční tep nad hodnotu 70 t/min je pro mě nevhodná Citovat
Stasiek Odesláno 7. únor 2021 Autor Odesláno 7. únor 2021 Akoc to je ono co hledám. V jiné české recenzi jsem se o možnosti exportu do hodinek nedočetl. Dikec Citovat
MotoMoto Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 (upraveno) před 15 hodinami, Pepito napsal: Lepší je nevědět o tepu. Čím míň se sleduješ, tím líp jsi na tom psychicky. Já si jízdu na kole užívám, tudíž nepotřebuji sledovat jestli se o mne pokouší infarkt. Jo s elektrokolem to není potřeba řešit, viď? Já to také neřeším, když se začínám zadýchávat, tak přidám elektropomoc a je to K tématu, mám vepředu na ránu u řidítek brašnu na klíče, peněženku a s kapsou na mobil s průhledným sklem přes které je možné ho i ovládat, navíc je v suchu a vidím na měpě kdy a kam jedu. Koukat na hodinky neustále by mě tedy nebralo, Pouštět řidítka, odhrnovat třeba i rukávy a podobně. Jinak jsem měl TomTom hodinky a ty to uměly. Šipkou Upraveno 8. únor 2021 uživatelem MotoMoto pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 @MotoMoto, Michale přesně tak jak píšeš, když už nemůžu, tak si zapnu asistenci a pohodička. V životě jsem se namakal dost a jak už jsem tady na fóru psal, tak po prodělané nemoci jsem rád že můžu opět jezdit po té naší krásné přírodě. Milan+, MotoMoto a Péťa ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Hodinky jako spottester na zaznam a sledovani tepovky fajn, na navigaci a mapu - za me nepouzitelne. Leda je pridelavat na riditka... ale na ruce jsou uplne k prdu. Vzhledem k tomu, ze na riditkach uplne nechci vozit ani velky mobil, tak mam GPS cyklotacho od Lezyne, ktere umi i importovat pres appku GPX trasu a turn-by-turn navigaci, plus se da parovat s ruznymi senzory na kadenci, srdecni tep apod. MotoMoto a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 (upraveno) teda tlemím, co dneska potřebujete pro jízdu na kole já si beru prachy na pivo a nic víc Upraveno 8. únor 2021 uživatelem ozzy56 Stasiek a skypeja ohodnotil 2 Citovat
Akoc Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Ja mám toho na riadidlách, tuším, viac než americký policajt na opasku. Okrem páčok bŕzd a prehadzovačiek, mobil v držiaku, baterka v držiaku, displej pre elektrobicykel, zvonček, spätné zrkadlo. Bidon sa mi tam už nezmestil. Citovat
Stasiek Odesláno 9. únor 2021 Autor Odesláno 9. únor 2021 Ozzy prachy na pivo jsou samozřejmost. Jenže když jedeš v neznámém prostředí tak buď se musíš pořád vyptávat kde je hospoda a nebo se necháš navigovat nějakou elektronickou verzí. Nakonec vlastně už v 90% nemusíš mít ani ty prachy, jelikož jde zaplatit mobilem nedej bože i hodinkama. S pozdravem žízeň je věčná na kole ještě větší, jdu pátrat dál. Ale jistý námět už mám a díky za něj ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 nemám elektrokolo, takže nenajedu 300 km za den , stačí mých cca 50 km v okolí ostravy co si poctivě odšlapu, takže i navigace je mi k hounu, a tam kde si dávám pivo (letní putyky a okna pro kolaře) karty nechtějí, radši chcou prašule na ruku, možná kdybych prachy zapomněl, že by vzali ty smarthodinky... Citovat
Stasiek Odesláno 9. únor 2021 Autor Odesláno 9. únor 2021 No ja synku tu je gospoda za kazdym rogym Citovat
Akoc Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Z vašich posledných príspevkov som nadobudol dojem, že cyklistika bez piva sa neráta. Vy sa v Česku máte. Na Slovensku máme aj pre cyklistov nulovú toleranciu pre alkohol. V obci a na cykloceste je povolených max. 0,5 promile, teda jedno pivko . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Stasiek Odesláno 9. únor 2021 Autor Odesláno 9. únor 2021 Akoc u nás nula všude. Ale jedno pivko se vejde. Pak by mi ztuhly nohy Citovat
Ajdamek Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 před 2 hodinami, Akoc napsal: Z vašich posledných príspevkov som nadobudol dojem, že cyklistika bez piva sa neráta. Vy sa v Česku máte. Na Slovensku máme aj pre cyklistov nulovú toleranciu pre alkohol. V obci a na cykloceste je povolených max. 0,5 promile, teda jedno pivko . Tak povoleny to u nas taky neni, ale zatim se to nijak nevymaha To by nedelali nic jinyho Jinak si nedokazu moc predstavit navigaci v hodinkach, bych si akorat nekde nabil hubu MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 (upraveno) bez navigace vzdycky najdu takove krasne me nezname cesty .... Upraveno 9. únor 2021 uživatelem Pe.Tr skypeja a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Jezdím také podle navigace. Vyhledám si zajímavé místo v okolí a vyrazím. Neberte to jako reklamu, ale Mapy.cz jsou pro mě ideální. Mapy jsou dostatečně detailní, takže si trasu přesně naplánuji. Spustím si k tomu Stopaře pro záznam trasy. Jinak ještě sebou vozím na přilbě kameru SJCAM SJ5000 WiFi. Citovat
Akoc Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Na mapy.cz je skvelé aj to, že po kliknutí na Panoráma si možno prezerať fotozáznam ciest z pohľadu cyklistu. Tí, ktorí si pripravujú trasu vopred, takto zistia, v akom stave je povrch ciest. Žiaľ, je to k dispozícii len pre ČR. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.