Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Já kupříkladu jsem dlouhodobým výzkumem zjistil, že jakákoli činnost zvyšující můj srdeční tep nad hodnotu 70 t/min je pro mě nevhodná 😁😁

Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, Pepito napsal:

Lepší je nevědět o tepu. Čím míň se sleduješ, tím líp jsi na tom psychicky. Já si jízdu na kole užívám, tudíž nepotřebuji sledovat jestli se o mne pokouší infarkt. 🚴‍♂️ :D :papa

Jo s elektrokolem to není potřeba řešit, viď? Já to také neřeším, když se začínám zadýchávat, tak přidám elektropomoc a je to

K tématu, mám vepředu na ránu u řidítek brašnu na klíče, peněženku a s kapsou na mobil s průhledným sklem přes které je možné ho i ovládat, navíc je v suchu a vidím na měpě kdy a kam jedu. Koukat na hodinky neustále by mě tedy nebralo, Pouštět řidítka, odhrnovat třeba i rukávy a podobně.

Jinak jsem měl TomTom hodinky a ty to uměly. Šipkou

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Hodinky jako spottester na zaznam a sledovani tepovky fajn, na navigaci a mapu - za me nepouzitelne. Leda je pridelavat na riditka... ale na ruce jsou uplne k prdu. Vzhledem k tomu, ze na riditkach uplne nechci vozit ani velky mobil, tak mam GPS cyklotacho od Lezyne, ktere umi i importovat pres appku GPX trasu a turn-by-turn navigaci, plus se da parovat s ruznymi senzory na kadenci, srdecni tep apod. 

Odesláno

Ja mám toho na riadidlách, tuším, viac než americký policajt na opasku. Okrem páčok bŕzd a prehadzovačiek, mobil v držiaku, baterka v držiaku, displej pre elektrobicykel, zvonček, spätné zrkadlo. Bidon sa mi tam už nezmestil😰.

Odesláno

Ozzy prachy na pivo jsou samozřejmost. Jenže když jedeš v neznámém prostředí tak buď se musíš pořád vyptávat kde je hospoda a nebo se necháš navigovat nějakou elektronickou verzí. Nakonec vlastně už v 90% nemusíš mít ani ty prachy, jelikož jde zaplatit mobilem nedej bože i hodinkama. 😉😂 S pozdravem žízeň je věčná na kole ještě větší, jdu pátrat dál. Ale jistý námět už mám a díky za něj😉

Odesláno

nemám elektrokolo, takže nenajedu 300 km za den 😂, stačí mých cca 50 km v okolí ostravy co si poctivě odšlapu, takže i navigace je mi k hounu, a tam kde si dávám pivo (letní putyky a okna pro kolaře) karty nechtějí, radši chcou prašule na ruku, možná kdybych prachy zapomněl, že by vzali ty smarthodinky...:papa 

Odesláno

Z vašich posledných príspevkov som nadobudol dojem, že cyklistika bez piva sa neráta. Vy sa v Česku máte. Na Slovensku máme aj pre cyklistov nulovú toleranciu pre alkohol. V obci a na cykloceste je povolených max. 0,5 promile, teda jedno pivko :(.:xvul

Odesláno
před 2 hodinami, Akoc napsal:

Z vašich posledných príspevkov som nadobudol dojem, že cyklistika bez piva sa neráta. Vy sa v Česku máte. Na Slovensku máme aj pre cyklistov nulovú toleranciu pre alkohol. V obci a na cykloceste je povolených max. 0,5 promile, teda jedno pivko :(.:xvul

Tak povoleny to u nas taky neni, ale zatim se to nijak nevymaha :) To by nedelali nic jinyho :D 

Jinak si nedokazu moc predstavit navigaci v hodinkach, bych si akorat nekde nabil hubu

Odesláno

Jezdím také podle navigace. Vyhledám si zajímavé místo v okolí a vyrazím. 🚴‍♂️

Neberte to jako reklamu, ale Mapy.cz jsou pro mě ideální. Mapy jsou dostatečně detailní, takže si trasu přesně naplánuji. Spustím si k tomu Stopaře pro záznam trasy. Jinak ještě sebou vozím na přilbě kameru SJCAM SJ5000 WiFi. :super :papa

Odesláno

Na mapy.cz je skvelé aj to, že po kliknutí na Panoráma si možno prezerať fotozáznam ciest z pohľadu cyklistu. Tí, ktorí si pripravujú trasu vopred, takto zistia, v akom stave je povrch ciest. Žiaľ, je to k dispozícii len pre ČR.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...