Přejít na obsah

Stasiek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

O uživateli Stasiek

  • Datum narození 15.9.1971

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Expert
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Střítež
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

899 zobrazení profilu

Stasiek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

100

Popularita

  1. Zkus zkontrolovat víčko nádobky chladící kapaliny. Pokud je poškozené může to dělat neplechu. Ale asi bys potřeboval ho od někoho půjčit a chvíli zkoušet. Víčko stojí kolem 100kč to by jako prvotní test nemuselo tolik bolet.
  2. Prosím poradíte mi od jaké firmy nejlépe koupit EGR ventil na tenhle typ motoru? Pierburg, Valeo nebo je to jedno? Případně od jaké firmy se montovaly pri výrobě?
  3. Stasiek

    Převoz jízdních kol

    Já už z nosiče kol rezignoval. Raději jsem udělal takový rám na který kola upevním a bokem vysunu. V autě přikurtuju a je klid. První foto je realizační. A pokud vyjde zkusím přidat video. Ještě jsem včera dodělal upínání zadního kola k rámu ale to už vyfocené nemám. Dodávám že takto vozím kola když mám vzadu hozenou spací vestavbu. Pokud nás jede max. 5 tak vyhazuji poslední řadu sedaček a kola klasicky kurtuji v kufru. VID_20220501_160731.mp4
  4. Stasiek

    Sedák řidiče

    https://erli.pl/produkt/gabka-fotel-kierowcy-peugeot-expert-citroen-jumpy,59134162 Tady je cena v Pl. Čalouník zadara no vlastně vypili jsme pak lahvinku. Původně jsem si myslel že to bude jen natáhnuté na molitanu. Odtrhnout tu látku byla kapánek drbačka. Ale spokojenost. Původní sedák byl hodně špatný.
  5. Zkus Pan Zimak ma samé kladné recenze. https://m.facebook.com/pan.zimak?groupid=436217159750728&ref=bookmarks
  6. Tak nevim jestli to neni příliš smutné
  7. Kolíky popraskají stejně. Takže si jich pár kup. A myslím že kolem vnitřní kliky je plast který je třeba taky demontovat. A kolíky před montáží nechávám nahřát ve vlažné vodě.
  8. V posuvných dveřích je vzpěra která se ráda uvolňuje. Je třeba demontovat tapec a vzpěru přilepit karosářským silikonem. A na trny jsem nasadil smrskávací bužírku a zahřál a je klid. Ale stejně je to velká karoserie která když se začne kroutit tak s tím nic neudeláš ono to pak skřípe všude.
  9. ChouLu díky, to je přesne co jsem chtěl číst, že na to je třeba přípravek. Takže to půjde do servisu.
  10. Omlouvám a dopňuji: rok vyroby je 2009, lankové táhla. Pozice motoru a prevodovky vypadá v pořádku. Spíš bych řekl že ta prvá strana pohybu ŘP jde příliš do krajní polohy kulisy řazení a to jsem chtěl seřídit pokud to jde.
  11. Vážně nikdo neporadí?
  12. Ahoj všem. Chci se zeptat jestli je v domácích podmínkách možné seřízení chodu řadící paky na expertu 2.0Hdi 100kw motor RHR, převodovka s žebrama. Kapku hůře se řadí stupeň 5 a 6. Je k tomu třeba nějaký speciálni přípravek? Pokud to jde udělat doma tak čeho se vyvarovat a jak postupovat.
  13. Zvenčí ruku zespod víka a trefit se
  14. Naštěstí jsem si přečetl otázku ještě před dnešní montáží vestavby. Pak už bych to tak nenafotil. Takže tady jsou fotky. Oko se závitem M8. Chce to mít kapánek natrénováno ale jak na to přijdeš funguje bezvadně. Kolik chceš mít otevřené víko nastavíš šrubováním.
×
×
  • Vytvořit...