Přejít na obsah

Flag

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

O uživateli Flag

  • Datum narození 4. květen

Věci klubové

  • Auto
    Toyota

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Jablonec
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Flag's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

12

Popularita

  1. Před týdnem jsem měl hlášku "závada elektrického obvodu- nechte vozidlo opravit". Po dvou startech je to pryč. Neřeším, jezdím.
  2. Kam jezíš na servis? Do KP? Mš se zdá, že Toyota o našich autech nic neví a kapacita servisu je zcela nedostatečná. Škoda, že nelze záruční věci řešit v Peugeotu, když je to stejně Peugeot..
  3. Na Toyota tech webu jsou aktualizace k dispozici: https://www.toyota-mapupdates.eu/Shop/Index
  4. Také by mne zajímal servisní mód.
  5. Flag

    Výměna akumulátoru

    Baterie by přeci měla jít normálně odpojit a připojit, ne? Když bude baterie tak slabá, že při startování zhasne elektrika, tak se přeci kvůli tomu taky nebude volat servis, ne?
  6. Přesně. Však taky Multiflexboard byl inspirací. Je to živý vývoj. Dnes už vím jak to udělat i hezčí...
  7. Z hlediska spaní zbytečné jsou a jen zabírají místo. Šlo mi o to, abych nemusel auto na víkend dlouze upravovat. Třeba nosit sedačky do sklepa v paneláku, protože chci v autě jednu noc přespat. Ale běžně v týdnu potřebuji mít normální 8 místné auto.
  8. Dovolím se pochlubit se svým řešením spaní. Kladl jsem důraz na maximální jednoduchost přeměny mezi normálním 8 místným provedením a spaním. Je to samozřejmě kompromis z hlediska místa pro bagáž, ale zas takto stačí jen dát do auta matraci a jede se. Mám v hlavě i možnost připojení větší desky nahrazující sklopenou třetí řadu, aby bylo pod postelí více místa na věci.
  9. Flag

    Android auto

    Android nemám, ale když už je tu tak skvělý návod na montáž druhého USB, dovolím si přidat svou zkušenost sem. V případě Apple se každé USB chová jinak - primární USB (na panelu pod rádiem) funguje pro Apple Car Play a v případě, že iPhone připojím k druhému USB, objeví se v médiích jako hudební zdroj iPod.
  10. Flag

    nádrž nafta

    Taky už jsem ke svému překvapení tankoval 70,5 l. To se mi u jiného auta nepovedlo.
  11. Mám od p.Zimáka. Spokojenost.
  12. Byl to nějaký speciální bazar s Peugeot díly? Sháním plasty sedačky spolujezdce.
  13. Flag

    Převoz jízdních kol

    Ono má každé řešení svá pro a proti. A s tažným jsem počítal právě kvůli převozu kol. Ale: S předchozím autem Octavia jsem byl zvyklý vozit na střeše nosič od jara do podzimu. Vyjížďky na kole podnikám často po práci tak, že ráno vezmu v bytě kolo, hodím na auto, v práci kolo do kanceláře nebo ho nechám na autě a z práce na kolo. Bydlím v bytě s garáží půl kilometru daleko, parkuji u domu. Přes noc na sídlišti nosič na tažným nenechám a ráno nejdřív do garáže, nasadit nosič, domů pro kolo a odpoledne opačně… Plánované víkendové výlety s rodinou by takhle šly ale jinak to v mé situaci úplně operativní není. Elektrokola nemáme, použití především se dvěma koly. Těch 16 (2 silničky)nebo 22 kg (2x MTB) bylo mělo unést v pohodě. A když nevezu kola, tak složený nosič nepřečnívá přes kouli. V místě kontaktu je transparentní fólie. Thule Velospace 939 se kterým jako jediným mohu otevřít dveře stojí nejméně 14600 Kč s rozšířením na 4.kolo je to hnedle 19tis. Zatím to mám na dvě kola a jsem v tom za 11 a půl. Rozšírění o každé další kolo je cca 1800/kolo. Pro mne je důležité, že to takhle mohu mít stále na autě.
  14. Flag

    Doba jízdy

    Také by se mi to po zkušenosti s VW líbilo. Ale u Toyoty nemám ani tu appku.
  15. Taky spáváme v autě i uprostřed zimy. Izolaci na okna ještě nemám, ale teplý spacák to řeší… a ráno webasto.
×
×
  • Vytvořit...