Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Chtěl bych se zeptat, kolik nás tady ještě je příznivců MPV Peugeot 806? Nebo jsem zde poslední mohykan? 

Budu rád, pokud zde ještě někdo bude. Díky 

Upraveno uživatelem adraj
Odesláno

No jeste ja, Oddie taky porad ma, ten delal ted spojku a vyvaroval napravnici a daval novy silenty na zadni naprave a pak uz nevim.

Na FB je skupina, ale tam asi neni nikdo ze zdejsich clenu

Odesláno (upraveno)

Mám pocit, že snad i Vvitty  806ku ještě má (taky na ní před pár lety dělal celkem velkej servis)

Upraveno uživatelem Medvěd
  • adraj changed the title to Kolik nás tady ještě je?
Odesláno

Ahoj chlapci, aj ja mam este Evasion 2,0 HDi RHZ 01.2000, teda 806 v trosku inom kabate. A zbavit sa ho nehodlam, aj ked ma teraz trosku *neumím psát slušně*. Mám 305 000 km( na tachometri), v lete zlyhalo čerpadlo v nadrži. Vymenil som preventivne aj ventil regulacie vysokeho tlaku paliva,

Dalsie výmeny LP ložisko, čeluste a válčeky v zadných brzdách, kotuce a platnicky, manzety homoklbov, silentbloky zadnej napravy. A naposledy vsetky trysky.

Mam funkcnu klimu, tempomat, vsetky okna v elektrike, pekny, zachovaly interier. Tak preco menit...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak ja som vymenil pred rokom môj Evasion ročník  2000 RHZ (zhruba 530 tis km , stále ho používa môj synovec )  za novší  ročník 2001 RHW 360 tis. km. Akurát som na ňom menil tesnenie pod hlavou. 🙁

Odesláno
V 27. 11. 2020 at 5:20, Hafity napsal:

A nový majitel jí pěkně huntuje.... 

Minulý týden jsem pomáhal měnit spojkový set na mé bývalé 806 2,0i.... Původní vydržel 290tkm.... Ani se mi to nechce věřit.... A jde to bez demontáže nápravnice.... :super

Odesláno

Taky ještě udržuju při životě moji 806ku, r.v.97.  Byla koupena jako nová v ČR, jsem 2 majitel. Bohužel nikdy nepoznala garáž. Trápí mě koroze zadních blatníků a prahu. Při přezouvání letních pneu jsem objevil i dírku v rámu pod motorem. 😞 Pravé přední rameno bych taky musel vyměnitm abych prošel další TK. Mám technickou ještě rok, no uvidíme.

Odesláno

Starší Evasion prakticky už zadné prahy nemá a nápravnica je deravá ako rešeto.  Doteraz to auto denne jazdí,  väčšinou s vozíkom.  STK má do 03/2021. 

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Dám to sem. Ako som písal v inom vlákne po oprave motora som menil prahy , potom lakovňa a auto je už doma. Striekal sa okrem prahov zadný nárazník,  časť blatníka a ešte  pár lokálnych nedostatkov. Prahy boli za cca 120 e , výmena 300 e a striekanie 700. 🙄. Musím ale skonštatovať že mám z toho auta veľkú radosť.  Veľmi ma bavilo zmeniť auto súce do šrotu za ktoré nikto nebol ochotný dať  ani 300 e na tohto krásavca 😁. Myslím že ešte bude pekných pár rokov slúžiť.  Teda aspoň dúfam. 

20210322_170555.jpg

20210322_170620.jpg

20210322_170606.jpg

20210322_170635.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Je mi to strašně líto, ale bohužel musím s těžkým srdcem oznámit, že má milovaná 806 jde na hřbitov. Včera mi ji měl odvézt odtah ke známému do servisu. Asi s největší pravděpodobností těsnění pod hlavou. Při ohledavani jsem zjistil, že je shnilej celý práh. A toho co je napadeno je najednou víc. A zahucel bych do toho tak za 40 a více. 

Štve mě to maximálně, takhle pohodlné svezení jen tak nikdo nenabídne. 

Takže se tady držte 

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

mam otazku... funguje ti sklapanie spätnych zrkadiel? Ja som uz nove zrkadlo s elektrickym sklapanim nezohnal. Pôvodne funkcne mi nejaky dobrak pretocil nasilu dopredu a rozlamalo sa kolecko v nahone.

Upraveno uživatelem Zdeník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...