Přejít na obsah

Zdeník

Uživatel
  • Počet příspěvků

    187
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    zdeno.svatos@gmail.com

Návštěvy profilu

1 388 zobrazení profilu

Zdeník's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

55

Popularita

  1. Zdeník

    Rozobratie motora

    Heh, chybicka se vloudila.... december 2023
  2. SAC spojku to pravdepodobne nema. Ja som menil spojku na 407 1,6 HDi pri 200 000km a zotrvacniku tiez nic nebolo... Ak pri radeni skrkaju rychlosti, problem je urcite v synchronoch. Keby boli v poriadku, tak by sa pri zlej funkcii spojky alebo zotrvacniku radilo tazko, ale neskrkalo by to. Skrkala by iba spiatocka, kde idu zuby do zubov. Treba zistit, ci sa pouzil spravny prevodovy olej. Totiz pri nespravnom oleji sa mozu synchronne kruzky lepit, a neplnia svoju funkciu.
  3. Zdeník

    Rozobratie motora

    Nazdar páni, je december 2024, moje auto ma 330 000 km. Od poslednej opravy žiadny problem. Tada ak nepocitam platanie dier v podbehoch pred zadnymi kolesami.
  4. Zdeník

    Nejde nad 2500 ot.min,1,6 HDI 16V

    citaj s porozumenim. Nič neodstranuj, je to tak urobene softverovo, a ma to tak byt. Nehladaj chyby tam kde nie su.
  5. Zdeník

    Které táhlo je na zpátečku?

    Ja si myslim, ze tu sa nejedna vobec o problem s tiahlami. Pravdepodobne spojka uz nevypina ako ma, a po jej stlaceni sa nezastavi hnaci hriadel prevodovky. Zastavi ho az zasunutie koliecok do seba, preto spatecka škrkne. Predpokladam ze ani jednotka tam nejde uplne lahko.
  6. tento zvuk urcite nesuvisi so servocerpadlom ani olejom. Skus si skontrolovat remenicu na kluke.
  7. Treba sa trosku zamysliet. Keby bola spoka zavzdusnena, zle by vypinala a zaber by bol preveze velmi nizko. Takze treba jazdit dalej, a ked zacne spojka preklzovat, na nic necakat a vymenit. Ale po pravde, 72 000KM je na spojku ukrutne malo.
  8. Zdeník

    ELM 327 Bluetooth

    Mam rovnaku skusenost... Na PSA mi nefunguje ani citanie motorovej jednotky OBD vo VCDS. Na vsetky ine znacky funguje, aj japonce. Teda presnejsie ani na Renault nie. Ale to je vseobecne zname ze Renault je svojsky.
  9. Zdeník

    Počítač aditivace nafty

    zdravim, funguje uz aditivacia normalne? mam podobny problem, regeneracia vraj prebieha kazdych 500km, co je dost casto, avsak z nadrzky aditiva neubuda, a tiez pise ze aditivovanie nie je mozne. Skusim teda aj ja vojst do konfiguracie a pozriet ako to tam mam nastavene.
  10. ....mozno hlupa otazka. Umyl si kotuce pred montazou cisticom na brzdy? Ak su nove kotuce aj platnicky, musia predne brzdy brzdit bezvadne po 10km od montaze. P.S. Chlapci odpustite Sendovi, pravdepodobne mal zo slovenskeho jazyka štyrečku. Nemame vsetci nadanie na jazyky....
  11. Zdeník

    Za kolik tankujete?

    Slovnaft - samoobslužná pumpa 1,609, porád som dal do plna.
  12. Zdeník

    sklápění zpětných zrcátek

    pohladaj v navode ci nema sklapanie zrkadiel vlastnu poistku. Pripadne treba skusit overit sklapanie cez original diagnostiku. Ale nepises, ci sa daju sklopit manualne. Asi nie, kedze uz ani 407 taku moznost neponuka, teda moja nie...
  13. Chlapci, to je bez sance. Bazar to ma osetrene, podpisane. Kor ked je to priamo uvedene v protokole.
  14. Zdeník

    Tezke zataceni doprava

    ..už som si vsimol ze mas P807, soráč
  15. ked praskne hadica od turba, tak to syci ako anakonda podrazdena bosou nohou, to by si vsimol aj hluchy.
×
×
  • Vytvořit...