Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, radim.1008 napsal:

Pěkný, akorát co ty nesedící páté dveře v té hraně k nárazníku? :myslim

Podívej se na svojí 5008 :D 

Nad světlem to sedí dobře. Prostě plasty, no :nevim

Odesláno

Tak jsme na to koukali a normálně to lícuje. Vypadá to teda, že to dělá ta fotka :myslim Jinak další z mého pohledu mínus, co to auto má je, že tam jsou sice 4 USB, ale všechny ve verzi USB-C. A to ať se na mě ING vývojáři nezlobí, ale kdo má doma kabel USBC-USBC nebo USBC flashku? Neříkám, že je problém si kabel nebo redukce pořídit, ale... Alespoň v loketce mohli nechat jedno standardní USB :roll 

Odesláno

často se pro tento typ kůže používá také pojmenování Napa s jedním p. V některých zemích je to tedy pouze Napa, zatímco Nappa znamená umělou imitaci kůže 

Tak za imitaci 43 k, slušný.

Odesláno

Napa alebo Nappa je podľa info z webov to isté. Teda špeciálne vyčinená koža. Pomenovania Nappa/Napa pre syntetickú kožu (koženku) je nesprávne a zavádzajúce. Hoci nová 308 nie je high-endový luxusný model, neverím, že by tam dali hoci aj vysokokvalitnú koženku a nazvali ju Nappa a pýtali za to 43 000 Kč.

Odesláno

A teď si vzpomeňte, na toho s tou novou 508SW, který ji reklamoval, že v tom má Nappu a přitom platil kůži. :roll V tom autě bylo víc problémů. Nakonec auto vykoupil zpět Peugeot. Potom se tady ještě rozčiloval nad novým Passatem. :myslim

Odesláno (upraveno)

To není žádná koženka,ale práva kůže..

A ten s tou 508 nebyl normální, ale nemocný člověk bez mozku.. to co dál předváděl.. nemám už na to slova..

Upraveno uživatelem Verýsek
Odesláno

AgentWet to byl, díky za nápovědu. :papa

A prý on neměl Nappa sedačky, ale v obyčejné 508 měl GT sedačky, co měly mít nebo měly kožené bočnice. To jen pro vysvětlení. ;)

Mě je jedno jedno jaká je to kůže. :D Protože si ji nekoupím. :D

Odesláno
Před hodinou, Pe.Tr napsal:

napa je defakto zvířecí kůže 

v autech se používá nappa kůže ,tedy vysoce kvalitní umělá kůže 😉

Jako je mi to jasný,je trošku lepší .

Odesláno

Tak já mám v 508 Nappu nebo chcete-li Napu a je to 100% pravá kůže. Jsou tam totiž místy vidět vady (nedokonalosti), které na kožence nikdy nebudou ;) 
Jinak teda Napa vs normální kůže je celkem znatelný rozdíl. To snad uzná každý, kdo to měl možnost porovnat :myslim 
A podle WIKI v odkazu se tomu říká Napa podle města, kde Eman stvořitel tu kůži takhle upravoval :aut  Kdo by se chtěl dozvědět více, tak třeba zde

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...