pazout Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 Tak jezdim 3 tydny v Peugeotu 307 SW a uz jsem vytacel cislo 800 112 424 (Peugeot Assistance). Nesla elektrika, proste lauter nic. Ani jedna kontrolka nesvitila, ani neslo zamknout auto, proste nic. Zajimave bylo, ze se mi jeste auto podarilo otevrit. Pro informaci byla sobota cca 21 hod. Technik prijel cca 1,5 (byl u jine zavady). Take na to koukal jako blazen. Zkusil nakonec propojit kabely z jeho auta. Kdyz chtel pripojit + pol u meho auta, tak si vsimnul, ze je svorka kabelu pripojeneho k baterii uvolnena. Dotahl ji tedy, a uz vse fungovalo. Jak se mohla uvolnit netusim. Auto je v zaruce, takze krome cekani mne to nic nestalo. Nicmene jsem rad, ze to vlastne nic nebylo ... http://www.peugeot.cz/services/assistance/ Citovat
Ferry Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 svorka na baterce se klidne sama muze povolit, taky uz se mi to stalo u 406, a auto spatne startovalo, znam i pripady kdy se zablokoval imobilizer, holt chce to kontrolu pred jizdou, zvlast u noveho auta, kde si jeste vsechno \"seda\", takze kontrola oleje, chladici kapaliny, tlaku v pneu a pripadne zarovek osvetleni a signalizace aspon dvakrat za mesic neni od veci Citovat
malypeto Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 No pruser by bol keby sa Ti stalo ako mne dnes,nejde natocit,pristrojovka mrtva,displej tmavy..a po prichode namiesto sme zistili ze auto stoji vyse dva mesiace a je tam mensi skrat,kde sa dymilo z VECU,a majitel po kratkom vysetrovani priznal ze mal v kabine mysi...Co dodat,co kabel to skrat.Odtahovka do servisu to isti.A to nerobim z Peugeotmi ale z nemenovanymi svedskymi truckmi... Citovat
chuck11 Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 řešené to tu snad už stokrát:D:D Pazout--->ten technik nebyl náhodou kapánek nasranej coo:D:D:D Citovat
graver Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: Ferry svorka na baterce se klidne sama muze povolit, taky uz se mi to stalo u 406, a auto spatne startovalo, znam i pripady kdy se zablokoval imobilizer, holt chce to kontrolu pred jizdou, zvlast u noveho auta No, některým nepoučeným může připadnout poněkud absurdní kontrolovat na úplně nové káře před každou jízdou, jestli se jim v motorovém prostoru něco nepovolilo. V manuálu to je jako kontrolní bod? Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 A tos na to musel volat asistenci? Bych se trošku styděl kvůli tomu někomu volat Ikdyž je to nový auto, tak bych nejdřív zkoumal sám ... Zrovna v sobotu jsem stěhoval a asi po třetí jízdě, když jsem naložil auto, tak jsem do něj vlez a při startování lup a mrtvo. Totální výadek. První věc co mě napadla byl kontakt na baterce - a taky že jo. Inu po těch našich \"tankodromech\" se tyhle věcičky časem vyklepou a povolí. Je to potřeba kontrolovat;) Citovat
pazout Odesláno 28. březen 2006 Autor Odesláno 28. březen 2006 Dnes mi volala slecna (pani) z Peugeou Assistance zda technik prijel a jak to dopadlo. Stydet se nestydim, po bitve je kazdej general! mj. dnes se mi nejak zasek zamek na zadnich dverich a neslo je zavrit . To uz jsem nikomu nevolal a sroubovakem vyresil (stacilo pritlacit na spravne misto a zamek vyskocil). Jsem prece jen studovany strojar a ne elektrikar . Citovat
lampa Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 no vzhledem k tomu ze \"vyrobek\" je novy a je snim problem, tak nevim, proc to nebrat jako reklamaci protoze je mozne ze kdyz se v tom budete stourat a zrovna to bude takova prkotina ale neco jineho, tak potom v servise vam to neuznaji jako zarucni opravu, ale vy ste se v tom hrabal, vy ste to znicil atd... (zname stalo se) Citovat
MJSytic Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: lampa no vzhledem k tomu ze \"vyrobek\" je novy a je snim problem, tak nevim, proc to nebrat jako reklamaci protoze je mozne ze kdyz se v tom budete stourat a zrovna to bude takova prkotina ale neco jineho, tak potom v servise vam to neuznaji jako zarucni opravu, ale vy ste se v tom hrabal, vy ste to znicil atd... (zname stalo se) Při kontrole baterky toho moc nezničíš Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: lampa no vzhledem k tomu ze \"vyrobek\" je novy a je snim problem, tak nevim, proc to nebrat jako reklamaci protoze je mozne ze kdyz se v tom budete stourat a zrovna to bude takova prkotina ale neco jineho, tak potom v servise vam to neuznaji jako zarucni opravu, ale vy ste se v tom hrabal, vy ste to znicil atd... (zname stalo se) Při kontrole baterky toho moc nezničíš Ten kdo to nezná by se mohl snažit dát + na - a naopak a hned by byl problém na světě. My kádři se starýma plechovkama to ale máme na denním pořádku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.