Návštěvník Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Se zamrznutím oken jsem ještě neměl problém. Ty už ano? Dnes jsem šel s obavami po práci k autu a myslel jsem na to. A žádný problém. Citovat
chuck11 Odesláno 8. únor 2021 Autor Odesláno 8. únor 2021 Zatím ne,ale jak jsi psal,že se ti v garáží led roztápí tak bych se asi bál,že mi během jízdy dveře zamrznou Citovat
Návštěvník Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Ne naštěstí nemám žádný problém. Ještě ale není konec zimy v kufru mám naštěstí rozmrazovač pro strýčka příhodu Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Tenhle týden bude asi zatěžkávací zkouška, pak se snad už bude blýskat na lepší časy.. Tak to zvládněte. Když vidím to auto obalené ledem.. normálně mi to je líto Citovat
RichVa Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Jj, u "staré" 308 se musí nejprve ručně vydloubnout led u kloubu zrcátek a až pak odemknout. Jinak to v nich při odklápění nepěkně praská . No a ráno jsem ho nechal klapat na volnoběh než jsem odhrnul trochu sněhu před vchodem paneláku a pak to šlo ze skel skoro samo. Ale podle předpovědi by to u nás na jihu nemuselo být tak kruté. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Se zamrznutím skel jsem už měl tu čest. Škrabkou jsem led u spodního těsnění skla odstranil a stejně byla ta těsnící lišta přimrzlá. Takže seškrábnout a ještě použít odmrazovač. Jinak ten zvuk není moc příjemný. Ta bezrámová okna jsou snad jediná věc bez které bych si novou 508 dokázal představit. Agrafik ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Njn, prodejce by měl mít při prodeji dotazník, kde se zaškrtne: Mám garáž / nemám garáž a podle toho se pak nastaví výbava na: bez Webasta / s Webastem Citovat
Návštěvník Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 (upraveno) No to je sice fakt ale já ráno jedu asi 5 minut takže Webasto pro mne k ničemu. Pokud nejedeš tak dlouho jako jede Webasto tak problém. Jinak auto ráno suché. V garáži 7 stupňů Upraveno 9. únor 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Jééé, co to je za garáž? Vždyť tam je jen auto To jsem snad ještě neviděl PaKr ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 (upraveno) Garáž je na auto ne na bordel Prosím neplevelit to tady Chuckovi ale u mě můžete pokračovat Upraveno 9. únor 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
chuck11 Odesláno 9. únor 2021 Autor Odesláno 9. únor 2021 @HonzaZ Holt nějaké 3 měsíce to musíme vydržet,ale za to kouzlo a "wau efekt" dalších 9 měsíců to stějně stojí a neměnil bych. @HanysR Nehraj zagorku, ta garaž je nově postavená proto v ní nic není. Měl bys to v ní stejně zůtulnit Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Hele je to obrovská garáž pro deset aut v bytovém domě. Lidi tam mají různé ptákoviny za auty ale já tam prostě nic nemám. Co potřebuji mám u sebe na firmě a zbytek nevím co bych tam dal. Takže tak. Kdybych to měl v baráku jako vy, určitě bych tam toho měl víc Citovat
chuck11 Odesláno 10. únor 2021 Autor Odesláno 10. únor 2021 Jak jsem slíbil přikládám názornou ukázku po změně couvacích obyč.vláknových žárovek za led žárovky, origo nebyly bohužel žádný zázrak . Žárovky se mění z vnější strany zadního nárazníku.Já jsem si pro jistotu na straně spolujezdce ještě povolil plastový kryt za podběhem nárazníků pro lepší přístup,následně stačí protáhnout ruku pod nárazníkem a pootočit držákem žárovky o čtvrt otáčky(napájecí kabely jsem neodpojoval), vyměnit klasicky pootočením žárovku v patici a zase vše vrátit zpět. Rozdíl je to neskutečný viz foto. Citovat
chuck11 Odesláno 10. únor 2021 Autor Odesláno 10. únor 2021 . radim.1008 a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 10. únor 2021 Odesláno 10. únor 2021 Tyyy vadooo to je bomba Svítí to tak, že se možná vyplatí couvat než jezdit dopředu ne? Citovat
chuck11 Odesláno 10. únor 2021 Autor Odesláno 10. únor 2021 No je mi momentálně jedno jestli jedu dopředu nebo couvám, i když po pravdě dopředu mám lepší výhled díky většímu oknu btl.a ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 10. únor 2021 Odesláno 10. únor 2021 Jasná věc Dnes jsem žárovky objednal ale nevím jestli dobré, viz mé vlákno. Nemrkneš na to prosím? Ať vím, jestli hned objednat ještě jiné abych po měsíci čekání nezjistil, že musím čekat další měsíc na jiné. Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.