Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chuckova 508 SW GT- new loga Peugeot

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Se zamrznutím oken jsem ještě neměl problém. Ty už ano? Dnes jsem šel s obavami po práci k autu a myslel jsem na to. A žádný problém. 

Návštěvník
Odesláno

Ne naštěstí nemám žádný problém. Ještě ale není konec zimy 🙂 v kufru mám naštěstí rozmrazovač pro strýčka příhodu 👍

Guest Petr 3008
Odesláno

Tenhle týden bude asi zatěžkávací zkouška, pak se snad už bude blýskat na lepší časy.. Tak to zvládněte. Když vidím to auto obalené ledem.. normálně mi to je líto 

Odesláno

Jj, u "staré" 308 se musí nejprve ručně vydloubnout led u kloubu zrcátek a až pak odemknout. Jinak to v nich při odklápění nepěkně praská 😞. No a ráno jsem ho nechal klapat na volnoběh než jsem odhrnul trochu sněhu před vchodem paneláku a pak to šlo ze skel skoro samo.

Ale podle předpovědi by to u nás na jihu nemuselo být tak kruté.

Odesláno

Se zamrznutím skel jsem už měl tu čest. Škrabkou jsem led u spodního těsnění skla odstranil a stejně byla ta těsnící lišta přimrzlá. Takže seškrábnout a ještě použít odmrazovač. Jinak ten zvuk není moc příjemný. Ta bezrámová okna jsou snad jediná věc bez které bych si novou 508 dokázal představit.

Odesláno

Njn, prodejce by měl mít při prodeji dotazník, kde se zaškrtne: Mám garáž / nemám garáž a podle toho se pak nastaví výbava na: bez Webasta / s Webastem :aut

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

No to je sice fakt ale já ráno jedu asi 5 minut takže Webasto pro mne k ničemu. Pokud nejedeš tak dlouho jako jede Webasto tak problém. Jinak auto ráno suché. V garáži 7 stupňů 

20210209_060147.jpg

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Garáž je na auto ne na bordel 😁

Prosím neplevelit to tady Chuckovi ale u mě můžete pokračovat 🙂

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

@HonzaZ Holt nějaké 3 měsíce to musíme vydržet,ale za to kouzlo a "wau efekt" dalších 9 měsíců to stějně stojí a neměnil bych. :super

@HanysR Nehraj zagorku, ta garaž je nově postavená proto v ní nic není.  Měl bys to v ní stejně zůtulnit 🤪

Návštěvník
Odesláno

🤣 Hele je to obrovská garáž pro deset aut v bytovém domě. Lidi tam mají různé ptákoviny za auty ale já tam prostě nic nemám. Co potřebuji mám u sebe na firmě a zbytek nevím co bych tam dal. Takže tak. Kdybych to měl v baráku jako vy, určitě bych tam toho měl víc 👍🙂

Odesláno

Jak jsem slíbil přikládám názornou ukázku po změně couvacích obyč.vláknových žárovek za led žárovky, origo nebyly bohužel žádný zázrak :(.

Žárovky se mění z vnější strany zadního nárazníku.Já jsem si pro jistotu na straně spolujezdce ještě povolil plastový kryt za podběhem nárazníků pro lepší přístup,následně stačí protáhnout ruku pod nárazníkem a pootočit držákem žárovky o čtvrt otáčky(napájecí kabely jsem neodpojoval), vyměnit klasicky pootočením žárovku v patici a zase vše vrátit zpět. Rozdíl je to neskutečný viz foto. 

20210210_052217.jpg

Návštěvník
Odesláno

Tyyy vadooo to je bomba 😁👍 Svítí to tak, že se možná vyplatí couvat než jezdit dopředu ne? 😁

Návštěvník
Odesláno

👍🙂 Jasná věc 🤣

Dnes jsem žárovky objednal ale nevím jestli dobré, viz mé vlákno. Nemrkneš na to prosím? Ať vím, jestli hned objednat ještě jiné abych po měsíci čekání nezjistil, že musím čekat další měsíc na jiné. Dík 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...