Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@P607Olda To se tak chová normálně, když teplota překročí určitou mez, tak aby to řidiče znatelně upozornilo, tak rafika najednou vylítne na doraz, spolu se signálem STOP a na palubáku se objeví také informace o přehřátí chl.kapaliny v nějaké jazykové mutaci. Do určité teploty (odhadem do 110°C) kopíruje teploměr teplotu chl.kapaliny, pak to takhle zafunguje a rafika vylítne na max. (ikdyž tam bude třeba 120°C místo 130°C+).

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, P607Olda napsal:

Podle toho, že to skáče rychle ("během vteřiny") bych to viděl na elektrický kontakt, ať už u čidla, nebo v přístrojovce, anebo kostra kdekoli.

To bylo jen jednou a až v momentě co to bylo v půlce rudého pole před úplným uvařením.. 🙁

Upraveno uživatelem Iverson
Odesláno

Také jsem zažil protáčející se oběžné kolo vodní pumpy na hřídeli.... Vždy to bylo v případě, že oběžné kolo bylo z plastu.... A chovalo se to podobně.... 

Odesláno

@inoxingnespletl vím že to je snadné se přehlédnout protože ty teploty jsou na monitoru pod sebou. 

@P607Olda takhle vědecky vybavenej nejsem. Šáhnul jsem na hadici vedoucí od termostatu do vrchu chladiče ( studená ) pak jsem šáhnul na hadici vystupující z chladiče (vlažná) a když se zvedla hladina v expanzce tak jsem ošáhnul expanzku (studená) .  Komora termostatu byla na omak horká a ta příruba do hadice taky ale dál hadice byla studená z toho vyvozuju že je termostat kouslej v " zavřeno" .

Vrtule u sahary se spustila na cca 90°C+ na budíku na 57% výkonu a při teplotě na budíku 100°C šla na 100% výkonu. 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...