Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Probouzení ze spánku 🥱

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vyřídím, ještě musím natáhnout plachtu až bude stoprocentně suché. 

Před hodinou, ozzy56 napsal:

jojo, tady bývá najetý kilometr fakt drahý , když se to sečte celkově :myslim

Naštěstí těch kilometrů není mnoho. :roll Letos myslím 1200. :myslim

před 48 minutami, jarokare napsal:

Když ji miluješ , není co řešit :D

Kofola. :D Přesně tak. Ale mám dojem, že první je modrý. :D :mad:

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 1 měsíc později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Po STK, zimní spánek 🥱
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Uděláme si sumář, co se udělalo na cabriu za rok 2023. Naštěstí šlo jen o drobný servis.

07/23 - 182 815km - Výměněno čidlo na diferenciálu (snímání rychlosti) 

09/23 - 183 420km - STK 

Příští rok na jaře po zprovoznění čeká cábro výměna oleje a filtrů. Vše už nakoupeno. Co bude dále s cabriem se uvidí. :myslim Chtělo by to vyřešit kosmetiku. :roll 

K dnešnímu dni najeto 183 560km. 

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Probuzeno ze spánku 🥱
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Taky nejak koukam vic a vic pod auto, jestli si necurne (uz by na to mel narok), ale zatim svorne drzi, i po letosnim zimovani 🙏
PS: Do svyho vlakna uz vazne nevim co davat a stejne se tu ozyvam hlavne kvuli Tobe 😆

Odesláno (upraveno)

@AKCZ třeba fotkou z víkendu by určitě vlákno nepohrdlo. :D

Tak toho si fakt vážím, když na návštěvu přijedeš cizím autem. :D :D

Odesláno

Dobre. At teda nespadnu pod hranici jednoho prispevku za rok 😆 😆 Sice to neni jen Pug, ale aspon to bude pestrejsi.

To byl predvoj, nez se probudi moje 😉

Odesláno

Dnes proběhl servis na cabriu.

IMG20240412182023.jpg

Vyměněn olej a palivový filtr. Auto napíchnuto na diagnostiku, ano nebyla to PP2000, tu kamarád nemůže najít. :D Chyba byla na 1. válci, nepravidelné spalování. Po smazání se už chyba nevrátila. :super

Zkontroloval se únik oleje a jsou dvě varianty. Buď pod domkem olejového filtru nebo na dělící rovině převodovky. Tam byly vysloveně kapky. K mé škodě, jsem k oleji pod autem nečichl. :myslim Foto po očištění. 

IMG20240412170220.jpg

Cestou od kamaráda...

IMG20240412183241.jpg

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Probuzeno ze spánku 🥱 vyměněn olej
  • O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Asi stáří a tak se začíná projevovat inkontinence. :roll Olej to ale tentokrát nebyl.

Vytáhl jsem cabrio z garáže a cestou domů přestalo jet až to zdechlo. Na vině byla vypadlá palivová hadička na přívodu. Naštěstí hodní lidé mi dali hadr, i když byl úplně zbytečný a flek na asfaltu byl stejně. :mad:

Po nasazení hadičky zpátky a natlačení benzínu jsem v pořádku dojel domů. A tak jsou obě špindíry spolu. :D

IMG20240514182303.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes druhý kolo počůrání a opět smrdím benzínem, který jsem do toho včera nalil. :D

Teď už to snad bude držet. Filtr už se nehne (snad) a hadička tak nevypadne. Nedrží moc pojistka na kolínku, zkusil jsem ji promačkat, aby opravdu zaskočila. :myslim

IMG_20240521_202441.jpg

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...