Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám takový problém s naším autem. Peugeot 406 rv.98 1.8 16V 81kw typ motoru LFY

Při cestě na nákup se nám rozsvítila rezerva,proto jsem jel na nejbližší benzinku. Jenže v kopci auto zhaslo  a už nenaskocilo. Vzal jsem kanystr a šel pro benzin. Po doliti benzinu auto stále jen točilo a nenastartovalo. Po vyčištění nádrže, jsme dali nové čerpadlo, novy čistý benzin, novy filtr a auto stále nic. Vstriky jdou to jsem zkoušel. Auto ma snahu nastartovat ale něco ho brzdí. Všude na fórech psali ze se motor zavzdusnil..

Může mi prosím někdo pomoc nebo.nějakou radu co s tím? Díky

Odesláno (upraveno)

Neni tady a na FB tenhle dotaz uz asi po pate za poslednich max. 14 dni? Tlak paliva zmerenej? Regulator tlaku na rampe OK? Neni zaseklej bordelem? Vsechny vstriky davaj a davaj spravne mnozstvi? Svicky po startovani mokre nebo suche? Startovaci sprej se zkousel? Jaky vysledek? Rozvody zkontrolovany, jestli nahodou neskocily, kdyz to zakuckalo v poslednim tahu ?

BTW co se ma jako v motoru zavzdusnit? to je nejakej vykrik do tmy zas

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno (upraveno)

@Ferry Je to tak, na FCB to psala ale nejaká dívka, asi tak třikrát minimalně

Rad už dostali nepočitaně, ale nějak tomu nevěří nebo se jim nechce řešit něco jinýho, nebo nevim

Místo aby něco dělali tak vkladají jeden dotaz za druhým všude kam to jde, za chvili se to objeví i CSFD :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 20 minutami, Ferry napsal:

Neni tady a na FB tenhle dotaz uz asi po pate za poslednich max. 14 dni? Tlak paliva zmerenej? Regulator tlaku na rampe OK? Neni zaseklej bordelem? Vsechny vstriky davaj a davaj spravne mnozstvi? Svicky po startovani mokre nebo suche? Startovaci sprej se zkousel? Jaky vysledek?

BTW co se ma jako v motoru zavzdusnit? to je nejakej vykrik do tmy zas

Je to marný ;) nemá 3 stovky na měřák tlaku paliva.. mě furt tvrdí, že se podívá a tlak je dobrej... když už jsme ho s @Pe.Tr začali nějak více řešit, tak smazal na FB příspěvek.. tohle bude dlouhá neverend story :) 

Odesláno

Ted jsem našel tohle je to hadice k regulatoru a cely sání co jsem rozdělal je od oleje. Jinak svíčky byli mokrý ty me doporučili vysušit,start sprej jsem zkoušel,koupil jsem  ještě nahradni vstriky ale ty si můžu tak leda vystavit. 

IMG_20200419_144330.jpg

Odesláno
před 18 minutami, ChouLu napsal:

Je to marný ;) nemá 3 stovky na měřák tlaku paliva.. mě furt tvrdí, že se podívá a tlak je dobrej... když už jsme ho s @Pe.Tr začali nějak více řešit, tak smazal na FB příspěvek.. tohle bude dlouhá neverend story :) 

No tlakem to není.. Tlak byl merenej a dává 3 bary... Jestli chceš někoho urážet tak urážek někoho jinyho...

Odesláno

já nikoho neurážím.. ale ty tady měsíc řešíš auto, nejsi schopnej k tomu nic napsat, furt vymejšlíš blbosti a auto stále nejede (nečekaně).. tak co čekáš? přítom tvůj problém se nechá za jedno odpoledne na tvém motoru zcela jistě vyřešit.. 

Odesláno

a jak si ho meril, jeste pred tremi dny na fcb se tvrdilo ze neni cim?  Tady je presne videt ze je nekdy lepsi auto dat do servisu a priznat si ze na to nemam (nemyslim finance) , nakoupeno hromada kravin k nicemu a zbytecne , ztrata vlastniho casu a defakto i zbytecneho casu radicich, ale kdyz ma nekdo svoji hlavu.....

Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, StandaŠpacirek napsal:

Ted jsem našel tohle je to hadice k regulatoru a cely sání co jsem rozdělal je od oleje. Jinak svíčky byli mokrý ty me doporučili vysušit,start sprej jsem zkoušel,koupil jsem  ještě nahradni vstriky ale ty si můžu tak leda vystavit. 

Jak hadice k regulatoru? To by ten benzin chcal proudem ven, vstřiky by neměli tlak 3 Bary jak pišeš. Jinak sání od oleje, to jste ho otevřeli teprve ted??

Ta hadice vypadá na nějakej podtlak nebo přepad chladiče, ale jak je to vyfocený tak nedokažu identifikovat kde to je

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...