StandaŠpacirek Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 Zdravím,mám takový problém s naším autem. Peugeot 406 rv.98 1.8 16V 81kw typ motoru LFY Při cestě na nákup se nám rozsvítila rezerva,proto jsem jel na nejbližší benzinku. Jenže v kopci auto zhaslo a už nenaskocilo. Vzal jsem kanystr a šel pro benzin. Po doliti benzinu auto stále jen točilo a nenastartovalo. Po vyčištění nádrže, jsme dali nové čerpadlo, novy čistý benzin, novy filtr a auto stále nic. Vstriky jdou to jsem zkoušel. Auto ma snahu nastartovat ale něco ho brzdí. Všude na fórech psali ze se motor zavzdusnil.. Může mi prosím někdo pomoc nebo.nějakou radu co s tím? Díky Citovat
Ferry Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 (upraveno) Neni tady a na FB tenhle dotaz uz asi po pate za poslednich max. 14 dni? Tlak paliva zmerenej? Regulator tlaku na rampe OK? Neni zaseklej bordelem? Vsechny vstriky davaj a davaj spravne mnozstvi? Svicky po startovani mokre nebo suche? Startovaci sprej se zkousel? Jaky vysledek? Rozvody zkontrolovany, jestli nahodou neskocily, kdyz to zakuckalo v poslednim tahu ? BTW co se ma jako v motoru zavzdusnit? to je nejakej vykrik do tmy zas Upraveno 19. duben 2020 uživatelem Ferry ChouLu ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 (upraveno) @Ferry Je to tak, na FCB to psala ale nejaká dívka, asi tak třikrát minimalně Rad už dostali nepočitaně, ale nějak tomu nevěří nebo se jim nechce řešit něco jinýho, nebo nevim Místo aby něco dělali tak vkladají jeden dotaz za druhým všude kam to jde, za chvili se to objeví i CSFD Upraveno 19. duben 2020 uživatelem Radek Hurvajz ChouLu ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 před 20 minutami, Ferry napsal: Neni tady a na FB tenhle dotaz uz asi po pate za poslednich max. 14 dni? Tlak paliva zmerenej? Regulator tlaku na rampe OK? Neni zaseklej bordelem? Vsechny vstriky davaj a davaj spravne mnozstvi? Svicky po startovani mokre nebo suche? Startovaci sprej se zkousel? Jaky vysledek? BTW co se ma jako v motoru zavzdusnit? to je nejakej vykrik do tmy zas Je to marný nemá 3 stovky na měřák tlaku paliva.. mě furt tvrdí, že se podívá a tlak je dobrej... když už jsme ho s @Pe.Tr začali nějak více řešit, tak smazal na FB příspěvek.. tohle bude dlouhá neverend story Citovat
StandaŠpacirek Odesláno 19. duben 2020 Autor Odesláno 19. duben 2020 Ted jsem našel tohle je to hadice k regulatoru a cely sání co jsem rozdělal je od oleje. Jinak svíčky byli mokrý ty me doporučili vysušit,start sprej jsem zkoušel,koupil jsem ještě nahradni vstriky ale ty si můžu tak leda vystavit. Citovat
ChouLu Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 přítom stačilo začít diagnostikou a testem tlaku paliva a nemusíš měnit jeden díl za druhým... Citovat
StandaŠpacirek Odesláno 19. duben 2020 Autor Odesláno 19. duben 2020 před 18 minutami, ChouLu napsal: Je to marný nemá 3 stovky na měřák tlaku paliva.. mě furt tvrdí, že se podívá a tlak je dobrej... když už jsme ho s @Pe.Tr začali nějak více řešit, tak smazal na FB příspěvek.. tohle bude dlouhá neverend story No tlakem to není.. Tlak byl merenej a dává 3 bary... Jestli chceš někoho urážet tak urážek někoho jinyho... Citovat
ChouLu Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 já nikoho neurážím.. ale ty tady měsíc řešíš auto, nejsi schopnej k tomu nic napsat, furt vymejšlíš blbosti a auto stále nejede (nečekaně).. tak co čekáš? přítom tvůj problém se nechá za jedno odpoledne na tvém motoru zcela jistě vyřešit.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 a jak si ho meril, jeste pred tremi dny na fcb se tvrdilo ze neni cim? Tady je presne videt ze je nekdy lepsi auto dat do servisu a priznat si ze na to nemam (nemyslim finance) , nakoupeno hromada kravin k nicemu a zbytecne , ztrata vlastniho casu a defakto i zbytecneho casu radicich, ale kdyz ma nekdo svoji hlavu..... ChouLu, Medvěd a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 (upraveno) před 37 minutami, StandaŠpacirek napsal: Ted jsem našel tohle je to hadice k regulatoru a cely sání co jsem rozdělal je od oleje. Jinak svíčky byli mokrý ty me doporučili vysušit,start sprej jsem zkoušel,koupil jsem ještě nahradni vstriky ale ty si můžu tak leda vystavit. Jak hadice k regulatoru? To by ten benzin chcal proudem ven, vstřiky by neměli tlak 3 Bary jak pišeš. Jinak sání od oleje, to jste ho otevřeli teprve ted?? Ta hadice vypadá na nějakej podtlak nebo přepad chladiče, ale jak je to vyfocený tak nedokažu identifikovat kde to je Upraveno 19. duben 2020 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
krtek 2 Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 (upraveno) hadze to iskru na sviecky? Upraveno 19. duben 2020 uživatelem krtek 2 Citovat
Ferry Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 @Radek Hurvajz ta hadicka je podtlakova, vede k regulatoru tlaku paliva na rampe a ovlada ho tim podle podtlaku v sani Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2020 Odesláno 19. duben 2020 @Ferry no tak to by pak smysl davalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.