Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Citroën Xsara Picasso


Print

Recommended Posts

Ahoj. Kvůli 92 leté babičce o kterou se s Mončou staráme jsme uvažovali co pořídit za auto a měli jsme pouze dvě podmínky. Benzín a vyšší posed kvůli nastupování a vystupování (406 ani i30 babí moc nedávala a pořád jsme ji museli pomáhat) a tak sem dostal nabídku na toto auto a neváhal a hned koupil. Je to Citroën Xsara Picasso rok 2008 motor 1.6 16v 80kw najeto 131 000km (jsme druzí majitelé auto kupováno nové v ČR v Dománským a celou dobu servisovano tamtéž) výbava takový standart co jsem tak zjistil. Elektrická okna v předu (vzadu švihadla) automatická klimatizace, mlhovky, kožený volant, palubní počítač, vyhřívané zpětně zrcátka, tažné zařízení a mraky a mraky úložného prostoru :) teď je na řadě klasický servis jako oleje filtry atd. A bude potřeba udělat přední brzdy a chtěl bych sehnat nějaký origo r15 kola na léto a uvidíme co ze zadním levým lemem je trochu pomačkanej tak uvidíme co s ním :)

IMG_20200401_174015.jpg

IMG_20200401_174027.jpg

IMG_20200401_174035.jpg

IMG_20200401_174045.jpg

IMG_20200401_174058.jpg

IMG_20200401_174117.jpg

IMG_20200401_174136.jpg

Upraveno uživatelem Print
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevypadá to vůbec špatně a myslím si, že k provozování v souvislosti s péčí o seniora je to dost dobrá volba. Jen taková malá rada. Pokud budeš jezdit střídavě i s klasickými auty, tak dávej pozor. Picasso nemá ve dveřích prahy, jak jsi si jistě všimnul, kdežto většina normální aut prahy má. Nejednou se mi stalo, že jsem na to při vystupování z auta s prahem zapomněl a místo toho, abych elegantně vystoupil, jsem elegantně vypadnul po držce na silnici vedle auta. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr až na pár detailů je to fakt pěkný auto. A další výhoda je že už dlouho chceme s Moncou objet Hrady po Německu (je jich tam fakt dost co by jsme chtěli vidět) a s Pikachu to bude fajn že se v něm bude dát přespat v nějakým autocampu až se aktuální situace uklidní :)

@MJSytic jsem hrozná svině já vím :D

 

 

Upraveno uživatelem Print
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím ale na spaní v autě bych teda řekl že Pika není úplně jako hitparáda. Ale tak Vy jste ještě mladý rádi se tulíte a ráno když vstáváte tak Vám nevadí že jste byli v noci různě pokroucený😀.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak píše Béďa. Nakombinovat to s přespání někde v hotelu a v autě. Ono co jsme koukali (protože ty hrady po Německu už plánujeme fakt dlouho) tak je pár kempu ktere jsou v blízkosti a s výhledem na hrad což má svoje kouzlo si večer posedět u pivka a koukat na hrad :) takže se přitulíme zkroutíme a vydržíme to. Ono to zas tak hrozný nebude stejnak spím v klubíčku na boku :D

Upraveno uživatelem Print
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo - tak určitě. Znám lidi, co jsou schopní tvrdit, že spaní v O 1 liftback je v pohodě :D . Na FCB existuje skupina Nomádem.cz a tam se občas vyskytujou fakt zvláštní nápady - asi nejvíc byl borec, co jel na půlroční trip po Evropě Saxofonem ve dvou lidech a dal to. Proti tomu je samozřejmě Pikaču vysoký level s prostorem skoro na tancování

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není tam takový ten vyvýšený "rantl" ;) Takže když s tím jezdíš delší dobu, přestaneš při vystupování zvedat nohu. A když pak jednou jedeš s něčím co ten rantl má, tak o něj můžeš zakopnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...