Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak ono to ešte bude záležať aj od toho, či vyberie sedáky a nechá tam iba sklopené operadlá na zarovnanie podlahy, alebo tam sedáky ostanú zdvihnuté za prednými sedadlami, čím sa trošičku skráti ložná plocha.

S preťaženou 307čkou som párkrát prešiel skrz celú Európu, Španielsko - Slovensko a naopak, v podstate také malé sťahovanie, ale pružiny to našťastie prežili, asi fakt záleží hlavne na tom či sú v dobrom stave. V podstate to väčšinu času ležalo na dorazoch, ono to fakt nie je o objeme, koľko tam vojde krabíc napríklad, ale skôr o nosnosti, kufor ešte ani nebol naložený do vrchu a auto už zaľahlo. Každopádne je veľmi dôležité začať ukladať najťažšie krabice dole a ku stredu, potom postupne tie ľahšie.

Upraveno uživatelem 307rg
Odesláno

Měřil jsem to u blatniku...ještě zaměřím výšku a pak se vrhnu na počty...

Podle mě tam narvu 18 krabic...vyzkouším a pak dám fotku...

Jinak @P607Olda V lidlu jsem byl a nechtěli mi dát ani jednu lepší a bananovky už vůbec ne...našel jsem chlapa co prodává bananovky nový za 20 kus...případně se dají pujcit😋

Odesláno

Zjistil jsem že v Hornbachu nesmíš vynášet z prodejny zboží naskládané do krabice od jiného zboží. Na podzim jsem tam nakupoval nějakou instalatérskou droboť hledal jsem to tam v těch regálech samozřejmě že lidi to zbordelej že v jednom chlívku regálu je pět druhů podobnýho zboží, zrovna tam byl obchoďák od dodavatele toho zboží tak mi pomohl vybrat to správný co jsem potřeboval a ještě mi to dal do krabice ve které to dodávají a u pokladny mi to z té krabice vysypal a že krabice nesmí opustit prostor prodejny. Tak jsem se zeptal jestli jako vážně a on že jo. A když jsem mu řekl proč to teda nemají někde napsané a on že to neví a abych se obrátil na vedení prodejny. Tak jsem mu řek že si to může nacpat do té krabice že už to nechci a odešel jsem.  Zajel jsem do Štěrbohol do OBI a tam neměli problém s tím že jsem " ukradnul " krabici a v ní si odnesl nakupovaný materiál. 

Odesláno

To máš u vás divný lidl. Táta si od tama dovezl asi 50 krabic a bez problémů. Osobně si myslím že do kufru dáš mezi podběhy 2 krabice, na ně by se mohly vejít 3,takže kufru nacpeš max 10 krabic. A když sklopíš sedačky, so prostoru co vznikne by se jich mohlo vejít 15... Takže tipuji 25 xD

Odesláno

Nezapomeň, že do 2 prázdných krabic od banánů by se typicky měly vejít 3 prázdné krabice od banánů 😉

Odesláno

@Veverka a komu tím prospejete? 😁 měla to být jednoduchá rovnice o jedné neznámé 🤪

Mám zaměřeno...130 na 160...u blatniku 110...na výšku 100 a fous..

Meli by se tak po celé délce vejít dvě řady po 4 krabicích ve čtyřech sloupcich.. což máme 32 krabic...

A do každých dvou krabic se vejdou tři.. 48...to jest 32 + 48 = 70 krabic...

To mi neříkejte že to do 307 narvu...🤪

Odesláno (upraveno)

Ne jako ze do 2 krabic se vejdou dovnitr 3 dalsi (ne tedy 5 celkem), ale do 2 krabic das jednu dalsi (3.) dovnitr 😉 proste misto 2 krabic pocitas 3, jasny?

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

To se mi zdá moc. Když počítám jen kufr a zadní sedadla (sklopit, nikoliv vyhodit ven) tak bych to videl na 30 ks max. (i to je už docela číslo teda!) plus třeba ještě 3 na sedadlo spolujezdce. Víc si nějak nedovedu představit, ale neměřil jsem to. Na druhou stranu, když si vzpomenu kolik lidí (a hlavně jak!) se na Mělníku vešlo do Boxera... 🤔

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Na mrtvoly by asi byla lepší tahle Krabice

A nebo tohle Lože ... Ale pochybuju že se do 307 vejdou...

Jinak jsem objednal dvacet krabic...to pro začátek stačí a doufám že se tam narvou...pro jistotu ale vezmu provaz...Kdyby náhodou bylo třeba je odvezt na střeše 😜

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...