307rg Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 (upraveno) Tak ono to ešte bude záležať aj od toho, či vyberie sedáky a nechá tam iba sklopené operadlá na zarovnanie podlahy, alebo tam sedáky ostanú zdvihnuté za prednými sedadlami, čím sa trošičku skráti ložná plocha. S preťaženou 307čkou som párkrát prešiel skrz celú Európu, Španielsko - Slovensko a naopak, v podstate také malé sťahovanie, ale pružiny to našťastie prežili, asi fakt záleží hlavne na tom či sú v dobrom stave. V podstate to väčšinu času ležalo na dorazoch, ono to fakt nie je o objeme, koľko tam vojde krabíc napríklad, ale skôr o nosnosti, kufor ešte ani nebol naložený do vrchu a auto už zaľahlo. Každopádne je veľmi dôležité začať ukladať najťažšie krabice dole a ku stredu, potom postupne tie ľahšie. Upraveno 3. únor 2020 uživatelem 307rg Citovat
Fruktis Odesláno 3. únor 2020 Autor Odesláno 3. únor 2020 Měřil jsem to u blatniku...ještě zaměřím výšku a pak se vrhnu na počty... Podle mě tam narvu 18 krabic...vyzkouším a pak dám fotku... Jinak @P607Olda V lidlu jsem byl a nechtěli mi dát ani jednu lepší a bananovky už vůbec ne...našel jsem chlapa co prodává bananovky nový za 20 kus...případně se dají pujcit Citovat
Fruktis Odesláno 3. únor 2020 Autor Odesláno 3. únor 2020 @307rg na stěhování bude dodávka...prostě jsem Měl smůlu no:) stávají se horší veci:) Citovat
307rg Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 Tak to by ma celkom zaujímalo čo bude v tých krabiciach. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. únor 2020 Odesláno 3. únor 2020 Zjistil jsem že v Hornbachu nesmíš vynášet z prodejny zboží naskládané do krabice od jiného zboží. Na podzim jsem tam nakupoval nějakou instalatérskou droboť hledal jsem to tam v těch regálech samozřejmě že lidi to zbordelej že v jednom chlívku regálu je pět druhů podobnýho zboží, zrovna tam byl obchoďák od dodavatele toho zboží tak mi pomohl vybrat to správný co jsem potřeboval a ještě mi to dal do krabice ve které to dodávají a u pokladny mi to z té krabice vysypal a že krabice nesmí opustit prostor prodejny. Tak jsem se zeptal jestli jako vážně a on že jo. A když jsem mu řekl proč to teda nemají někde napsané a on že to neví a abych se obrátil na vedení prodejny. Tak jsem mu řek že si to může nacpat do té krabice že už to nechci a odešel jsem. Zajel jsem do Štěrbohol do OBI a tam neměli problém s tím že jsem " ukradnul " krabici a v ní si odnesl nakupovaný materiál. OK406, trucker1245 a 307rg ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 To máš u vás divný lidl. Táta si od tama dovezl asi 50 krabic a bez problémů. Osobně si myslím že do kufru dáš mezi podběhy 2 krabice, na ně by se mohly vejít 3,takže kufru nacpeš max 10 krabic. A když sklopíš sedačky, so prostoru co vznikne by se jich mohlo vejít 15... Takže tipuji 25 xD Citovat
Fruktis Odesláno 4. únor 2020 Autor Odesláno 4. únor 2020 Ano Tady je nejdivnejsi lidl co znam... Citovat
Veverka Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 Nezapomeň, že do 2 prázdných krabic od banánů by se typicky měly vejít 3 prázdné krabice od banánů Citovat
Fruktis Odesláno 4. únor 2020 Autor Odesláno 4. únor 2020 @Veverka a komu tím prospejete? měla to být jednoduchá rovnice o jedné neznámé Mám zaměřeno...130 na 160...u blatniku 110...na výšku 100 a fous.. Meli by se tak po celé délce vejít dvě řady po 4 krabicích ve čtyřech sloupcich.. což máme 32 krabic... A do každých dvou krabic se vejdou tři.. 48...to jest 32 + 48 = 70 krabic... To mi neříkejte že to do 307 narvu... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. únor 2020 Odesláno 4. únor 2020 (upraveno) Takže jsem to šacoval správně když jsem na první plácnul 32 krabic. Upraveno 4. únor 2020 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Fruktis Odesláno 4. únor 2020 Autor Odesláno 4. únor 2020 @Vena garážmistr zda se že ano...každopádně až je tam dostanu tak to vyfotím...:P Citovat
Veverka Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 (upraveno) Ne jako ze do 2 krabic se vejdou dovnitr 3 dalsi (ne tedy 5 celkem), ale do 2 krabic das jednu dalsi (3.) dovnitr proste misto 2 krabic pocitas 3, jasny? Upraveno 5. únor 2020 uživatelem Veverka Citovat
Fruktis Odesláno 5. únor 2020 Autor Odesláno 5. únor 2020 @Veverka jo takhle...Už to chapu Pak to máme teda 48 krabic... no to bude výzva Citovat
Veverka Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 (upraveno) To se mi zdá moc. Když počítám jen kufr a zadní sedadla (sklopit, nikoliv vyhodit ven) tak bych to videl na 30 ks max. (i to je už docela číslo teda!) plus třeba ještě 3 na sedadlo spolujezdce. Víc si nějak nedovedu představit, ale neměřil jsem to. Na druhou stranu, když si vzpomenu kolik lidí (a hlavně jak!) se na Mělníku vešlo do Boxera... Upraveno 5. únor 2020 uživatelem Veverka Citovat
pavelu96 Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 No to už za chvíli můžeme počítat, kolik mrtvol se vejde do kolika krabic... Citovat
Veverka Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 Jako třeba jedna mrtvola do 4 krabic? pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 Tak to by odpovídalo mému odhadu, že ve 24 krabicích odvezeš 6 mrtvol... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 samozřejmě jedna mrtvola cca 75 kg, néé obvyklých 110 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 5. únor 2020 Autor Odesláno 5. únor 2020 Na mrtvoly by asi byla lepší tahle Krabice A nebo tohle Lože ... Ale pochybuju že se do 307 vejdou... Jinak jsem objednal dvacet krabic...to pro začátek stačí a doufám že se tam narvou...pro jistotu ale vezmu provaz...Kdyby náhodou bylo třeba je odvezt na střeše Citovat
inoxing Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 Zůstal bych u značky a šel bych tohodle: https://auto.bazos.cz/inzerat/115491653/prodam-peugeot-partner-19-d-51kw-1999-pohrebni-na-dily.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.