Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Výhledově ( tedy vlastně hned 🙊 ) se budu za více méně symbolickou cenu zbavovat asi 15ti kusů z rallye serie DeA https://www.deagostini.com/cz/hobby/rallye-automobily

Je tam Peugeot od 205 po 208 + 307, Š130 RS a pod. Než dám inzerát jinde, měl by někdo případně zájem? Zámce odsud samozřejmě upřednostním před prodejem cizím.

@Pepito bude vědět - 206 už ode mne má :papa   Měním to za US trucky , také v měřítku 1:43. již objednáno. Fotky pak nahodím 🙊

Odesláno

Jo a prý si má člověk občas udělat radost, tak jsem si jí udělal. Oželím jedno svezení v superkáře a místo toho jsem si koupil pár amerik. Holt IXO není za dvacku . . .

Auto měsíce leden . . .

IMG_20250114_142048.thumb.jpg.159c65ea96cb2782f91e164324b00c99.jpg

Odesláno

Oběma Pažoutím zájemcům modely odeslány, tak doufám, že budou spokojeni. Žádné další reakce nejsou, takže všechno ostatní pouštím do světa. Nějak si místo na nové a pro mne lákavější musím udělat. Sbírka hasičů prostě není moje priorita 🙊

Odesláno (upraveno)

Za ten tahač 813 6x6 by to chtělo ještě podval s buldozerem 

nebo z něj udělat odtahový speciál co měl DP a připřáhnout mu ŠiMla na tyči (takhle samotnej je takovej chudej)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@radim.1008 tady tu Tatru s kterou jeli kolem světa jsem kdysi v mládí slepil z "Ábíčka". Mimochodem v Ábíčku toho bylo hóóódně na slepování a hodně jsem toho i slepil, ale bohužel se nic z toho nedochovalo. Mladší bratr to neuměl, ale uměl to vše zničit když jsem byl na vojně. :fnuk:papa

IMG_20250117_104255.jpg

Odesláno

pokud DeA funguje uz 20 let tak ano :D
u babicky jem meli velkou tusim ze tak 1:24 ta dostala na prdel neskutecne
a ja tak 10 let zpet sehnal asi 1:48 (mozna kousek vetsi)
ale uprimne netusim vyrobce a jak rikam netusim jestli je jeste mam

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...