Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak těm mejm capartům už bude 9let. Poraďte mi rozumně levnej/drahej mobil. Požadavky vlastně nemám, protože nevím, po čem jít. Android a smartphone by to být měl. A to je vše. Co jste pořídili domu dětem?

Odesláno

zásadní je vědět k čemu ten telefon má primárně sloužit :D pokud jen sms a volání , šel bych cestou nějakého CATepilara :D , jenže za 14dní používání telefonu , resp za 14dní používání telefonu ve škole zjistíš žes koupil "slabej" telefon ;)

Odesláno

Tak k čemu bude? Aby napsaly sms nebo zavolaly. Ale samozřejmě si nedělám iluze, takže i hru si zapařej (taky sem paříval, tak co bych chtěl).

Takže zatím Xiaomi Redmi - kandidat

A co takový ty značky iGET, doogee, myphone apod prostě ty lowendy. Co si budem povídat, není to žádná nabušená věc, ale jak dlouho může dítěti vydržet telefon? Fyzicky i morálně..dva roky? rok? Dítěti, kterýmu je 9..

Odesláno

Nebrat sekají se,občas se nejde dovolat,displej nereaguje běs děs takovej mobil 2x koupil tchán a katastrofa,parametry na papíře a skutečnost hrůza za mě nebrat....

Vydrží mobil jak komu dlouho..jak si děti naučil starat se k věcem tak dlouho jim vydrží....

A ještě jedna chytrá rada ,když si na mobil naspori nebo přidá část ceny,bude se k němu chovat jinak než když ho dostane 😉

Odesláno
před 35 minutami, Charlie 1 napsal:

Nebrat sekají se,občas se nejde dovolat,displej nereaguje běs děs takovej mobil 2x koupil tchán a katastrofa,parametry na papíře a skutečnost hrůza za mě nebrat....

Vydrží mobil jak komu dlouho..jak si děti naučil starat se k věcem tak dlouho jim vydrží....

A ještě jedna chytrá rada ,když si na mobil naspori nebo přidá část ceny,bude se k němu chovat jinak než když ho dostane 😉

ok, tak tyhle značky vypustim

varianta příplatku je ve hře

Odesláno

Trochu to hecnu - Nokia 5 z výprodeje. Kupoval jsem ho v létě mamce. 9.drojda to má taky a oproti těm nejlevnějším Redmi je to po stránce konstrukce úplně někde jinde :myslim  

Odesláno (upraveno)

No myslím si, že dětem se nezavděčíš, když vybereš mobil sám. I když koupíš drahý a nadupaný mobil, tak budou mít vždycky nějakou tu připomínku ať už ohledně třeba barvy, tvaru či velikosti.   Ideální ať si vyberou sami, třeba ze tří značek a podle toho bych se pak řídil. Je jasné, že jim dáš nějakou cenovou hranici. Pak už moc nemůžou remcat, že takový nebo onaký se jim nelíbí. U mně to fungovalo... Určitě ve škole jich je celá řada co se baví jen o mobilech,PC a jiných "hračkách".

Upraveno uživatelem Djzaza
Odesláno

no přesně tak nějak to plánuju. Tzn vyberu 2-3 kusy a dám jim z nich vybrat. ideálně barvu, protože dcerka bude chtít růžovej, to je mi celkem jasný už teď, zbytku nerozumněj

Odesláno (upraveno)

vloni na vanoce holky 10 a 8 let dostaly Prestigio nejakej
starsi mela povoleno ho nosit do skoly mladsi jen na vylet se skolou nebo kdyz jsme my nekam sly - a samozrejme doma

obe meli ochrane sklo (nebo spis folii) te starsi prasknul po 3 mesicich, te mladsi uz asi za mesic kdyz ho prisedla na gauci

ted ta starsi ma pouzivanej Huawei asi mesic a zatim bez problemu
mladsi podedila  Samsung J*5 (2016) po tchyni ktera jej utopila v hajz - ve WC a ja ho rozchodil - uz si na nej dava vetsi pozor ale je to tim ze uz je starsi chytrejsi ma tam to tvrzene sklo a podedila ode me silikonovy obal

na to jejich hrani dinorauru nebo tech debilnich minecraft to staci

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
neco mi rusi nazev telefonu Samsunga
Odesláno (upraveno)

Naše děvčata mají Samsung galaxy S40 v barvách bílá, oranžová a černá - maximální spokojenost :super

Před tím měli Xiaomi Redmi 3 a 4 - zabržděné nízko paměťové srágory, ale na začátek stačí...

Upraveno uživatelem pavelu96

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...