jajsemdrak Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 (upraveno) Dekuji za radu to jsem již zkoušel, ale tohle není to co bych rád pošlou to poštou z cizí země asi 14eur doprava. Doufal jsem v levnější a rychlejší verzi, kvuli ceste tam a zpet zaplatit tak 4000kc to je jak za naftu tam Upraveno 20. srpen 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Péťa Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 Já bych souhlasil s @Medvěd Waze je nejlepší volba, alespoň je online a upozorní Tě na radary apod. Tablet není potřeba, stačí telefon. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
jajsemdrak Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 (upraveno) Děkuji za rady, ale nedavno mě prave waze nechalo 2x ve štychu. Navedlo úplně špatně tady po Čr. Prej jste na místě a do cíle to bylo jeste tak kilometr jinym směrem Upraveno 21. srpen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Medvěd Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 Mám s WAZE najeto určitě stovky tisíc km (používám jí i pracovně) a těch minel bych spočítal na prstech rukou. Ale samozřejmě nerozporuju, že Tebou zmíněná zkušenost nemohla proběhnout. Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 Tady bych spíš tipoval, špatné zadání cíle od @jajsemdrak. Ale pokud si vzpomínám, tak podle adresy mého domu nějaká navigace poslala @ChouLu & @Schreek taky úplně jinam na vsi. Ale už nevím, co měli puštěné. U Waze je známé, že pokud je někde zácpa a ona ji nemá dlouho potvrzenou (nebo nahlášeno, že už není), tak do ní klidně někoho pošle, aby si informaci ověřila. Ta pravděpodobnost, že do toho padneš je skutečně mizivá, protože většinou ty informace má (Waze patří Google a má informaci o rychlosti mobilů, jakou daným úsekem projíždí). Ale naštve to, když zrovna ty dostaneš toho Černého Petra. Také vím, že se lze "úředně" domluvit s některými poskytovateli služeb, aby určitou cestu nepreferovali, byť jim ji algoritmus vypočítá, jako vhodnou. Je to kvůli provozu na té cestě, který je nežádoucí. To ale není vůbec jednoduchý proces. Citovat
radim.1008 Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 Hele a všimli jste si, že @jajsemdrak chce aktualizovat vestavěnou navi v autě a nezaobírat se dalším zařízením. Máš dvě možnosti. Buď zaplatit za mapy Peugeotu nebo najít návod, jak na to i s mapami na netu. Citovat
ChouLu Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 Pokud si půjde koupit mapy do Peugeotu, tak bude rád, když to Chorvatsko stihne příští rok To je lepší je koupít na webu NavteQu a má to odpoledne hotové za půlku ceny @Péťa: Myslím, že tenkrát to bylo právě waze Péťa ohodnotil 1 Citovat
jajsemdrak Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 (upraveno) No tak dlouho to netrvá, ale stejně to už nestihnu. Z Peugeotu mi napsali, že minimalně 10dní doprava k nim a po té objednání a 1den práce aktualizace map. Což mi teda příjde v této době vážně vtipné. Normálně jim příjde asi cd/dvd poštou , místo aby si to po zaplacení stahli z nějakého serveru. Jinak to prý nejde. Asi hold budu muset risknout to waze, když mu všichni tak věříte. Upraveno 24. srpen 2022 uživatelem jajsemdrak Citovat
ChouLu Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 @jajsemdrak máme postupně za posledních 7 měsíců objednány 4 sady map.. do dneška nedorazily ani jedny... Poštou ne, ale interní dopravou společně s ND Citovat
georgus Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 Mohl bych poprosit o odkaz na mapy 508 2016? Diky! Citovat
peugeotak77 Odesláno 21. září 2022 Odesláno 21. září 2022 (upraveno) Caute, nevie niekto ci budu este nove mapy na Wip Nav + ? Pozeram ze posledne su 2021/2 a uz je to pekna starina.. sice pouzivam Waze ale zisli by sa aj nove mapky.. dik Upraveno 21. září 2022 uživatelem peugeotak77 Citovat
MJSytic Odesláno 22. září 2022 Odesláno 22. září 2022 Nevíme. Ale vše nasvědčuje tomu, že už nebudou. I když naděje umírá poslední. A doufám, že se objeví časem nějaká možnost alespoň neoficiální aktualizace podobně, jako u RNEGu radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
stankobn Odesláno 3. říjen 2022 Odesláno 3. říjen 2022 (upraveno) @MJSytic a mame ich vonku, verzia Q04/21 (v119), su sice v podstate uz takmer rok stare, ale predsa len su nove mapy a dokonca su oficialne Upraveno 3. říjen 2022 uživatelem stankobn Citovat
MJSytic Odesláno 3. říjen 2022 Odesláno 3. říjen 2022 Tak paráda. Nakonec jsme se dočkali To, že jsou rok staré je normální stav, to bylo vlastně vždycky Citovat
stankobn Odesláno 3. říjen 2022 Odesláno 3. říjen 2022 PROVIDER: HERE DATA_MAPPE: 22/1/2022 QUARTER: 4 YEAR: 2021 mapové podklady nášho regiónu (SK+CZ) je z 3.11.2021 MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. říjen 2022 Odesláno 4. říjen 2022 před 8 hodinami, MJSytic napsal: normální stav Asi mám jinou představu o "normálnosti" Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 4. říjen 2022 Odesláno 4. říjen 2022 Asi nikdy nepochopím důvody, které někoho přimějou k vyhození mnoha tisíců Kč za vestavěnou navigací s potřebou placených aktualizací, když existuje spousta spolehlivě fungujících navigačních on-line aplikací s neustále aktualizovanými mapovými podklady + samozřejmě řešící i aktuální objízdné trasy, uzavírky apod. A to vůbec nemluvím o umístění displaye kdesi v úrovni kolen, zatímco tablet/telefon můžu mít krásně po ruce. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Mirek D Odesláno 4. říjen 2022 Odesláno 4. říjen 2022 Tak já jsem tam měl navigaci jako bonus , 22000kč bych za to opravdu nedal . Jak to bude s aktualizací map netuším, předpokládám že v Peugeotu to snad sfouknou za nějaký "rozumný" peníz přiněkteré ze servisních návštěv . Uzavírky navigace zobrazuje tak na 75% a není špatná, to když jsem v práci nafasoval garminku tak jsem z ní byl na prášky... Citovat
ChouLu Odesláno 4. říjen 2022 Odesláno 4. říjen 2022 @Mirek D jo od 1500 do 2500 za aktualizaci (ukon) bez licence Citovat
MJSytic Odesláno 4. říjen 2022 Odesláno 4. říjen 2022 před 6 hodinami, Péťa napsal: Asi mám jinou představu o "normálnosti" Myslel jsem to tak, že rok staré podklady byly použity zatím při každé aktualizaci. Nemyslel jsem to tak, že je to něco super Taky moc nechápu proč jim tak dlouho trvá, než to zpracují a vydají. Na druhou stranu, podpora i po cca 12letech provozu potěší To, že je dnes vestavěná offline navigace už přežitá, je věc druhá. stankobn a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.