Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dekuji za radu to jsem již zkoušel, ale tohle není to co bych rád 😁 pošlou to poštou z cizí země asi 14eur doprava. Doufal jsem v levnější a rychlejší verzi, kvuli ceste tam a zpet zaplatit tak 4000kc to je jak za naftu tam

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

Děkuji za rady, ale nedavno mě prave waze nechalo 2x ve štychu. Navedlo úplně špatně tady po Čr. Prej jste na místě a do cíle to bylo jeste tak kilometr jinym směrem 🤪

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Mám s WAZE najeto určitě stovky tisíc km (používám jí i pracovně) a těch minel bych spočítal na prstech rukou. Ale samozřejmě nerozporuju, že Tebou zmíněná zkušenost nemohla proběhnout.

Odesláno

Tady bych spíš tipoval, špatné zadání cíle od @jajsemdrak. Ale pokud si vzpomínám, tak podle adresy mého domu nějaká navigace poslala @ChouLu & @Schreek taky úplně jinam na vsi. Ale už nevím, co měli puštěné.

U Waze je známé, že pokud je někde zácpa a ona ji nemá dlouho potvrzenou (nebo nahlášeno, že už není), tak do ní klidně někoho pošle, aby si informaci ověřila. Ta pravděpodobnost, že do toho padneš je skutečně mizivá, protože většinou ty informace má (Waze patří Google a má informaci o rychlosti mobilů, jakou daným úsekem projíždí). Ale naštve to, když zrovna ty dostaneš toho Černého Petra.

Také vím, že se lze "úředně" domluvit s některými poskytovateli služeb, aby určitou cestu nepreferovali, byť jim ji algoritmus vypočítá, jako vhodnou. Je to kvůli provozu na té cestě, který je nežádoucí. To ale není vůbec jednoduchý proces.

Odesláno

Hele a všimli jste si, že @jajsemdrak chce aktualizovat vestavěnou navi v autě a nezaobírat se dalším zařízením. :roll:myslim

Máš dvě možnosti. Buď zaplatit za mapy Peugeotu nebo najít návod, jak na to i s mapami na netu. 

Odesláno

Pokud si půjde koupit mapy do Peugeotu, tak bude rád, když to Chorvatsko stihne příští rok 😕 To je lepší je koupít na webu NavteQu a má to odpoledne hotové za půlku ceny ;) 

@Péťa: Myslím, že tenkrát to bylo právě waze 

Odesláno (upraveno)

No tak dlouho to netrvá, ale stejně to už nestihnu. Z Peugeotu mi napsali, že minimalně 10dní doprava k nim a po té objednání a 1den práce aktualizace map. Což mi teda příjde v této době vážně vtipné. Normálně jim příjde asi cd/dvd poštou 😄,  místo aby si to po zaplacení stahli z nějakého serveru. Jinak to prý nejde. Asi hold budu muset risknout to waze, když mu všichni tak věříte.

Upraveno uživatelem jajsemdrak
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Caute, nevie niekto ci budu este nove mapy na Wip Nav + ? Pozeram ze posledne su 2021/2 a uz je to pekna starina.. sice pouzivam Waze ale zisli by sa aj nove mapky.. dik

Upraveno uživatelem peugeotak77
Odesláno

Nevíme. Ale vše nasvědčuje tomu, že už nebudou. I když naděje umírá poslední. A doufám, že se objeví časem nějaká možnost alespoň neoficiální aktualizace podobně, jako u RNEGu :myslim 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak paráda. Nakonec jsme se dočkali :potlesk To, že jsou rok staré je normální stav, to bylo vlastně vždycky ;) 

Odesláno

Asi nikdy nepochopím důvody, které někoho přimějou k vyhození mnoha tisíců Kč za vestavěnou navigací s potřebou placených aktualizací, když existuje spousta spolehlivě fungujících navigačních on-line aplikací s neustále aktualizovanými mapovými podklady + samozřejmě řešící i aktuální objízdné trasy, uzavírky apod. A to vůbec nemluvím o umístění displaye kdesi v úrovni kolen, zatímco tablet/telefon můžu mít krásně po ruce.

Odesláno

Tak já jsem tam měl navigaci jako bonus , 22000kč bych za to opravdu nedal😬 . Jak to bude s aktualizací map netuším, předpokládám že v Peugeotu to snad sfouknou za nějaký "rozumný" peníz přiněkteré ze servisních návštěv .

Uzavírky navigace zobrazuje tak na 75% a není špatná, to když jsem v práci nafasoval garminku tak jsem z ní byl na prášky...

Odesláno
před 6 hodinami, Péťa napsal:

Asi mám jinou představu o "normálnosti" :D

Myslel jsem to tak, že rok staré podklady byly použity zatím při každé aktualizaci. Nemyslel jsem to tak, že je to něco super :roll Taky moc nechápu proč jim tak dlouho trvá, než to zpracují a vydají. Na druhou stranu, podpora i po cca 12letech provozu potěší ;) To, že je dnes vestavěná offline navigace už přežitá, je věc druhá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...