Lucy sv 24 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Přátelé, dovoluji si vás pozvat na dlouho očekávaný vánoční večírek, který letos plánujeme v srdci Krkonoš v Dolním Dvoře. Večírek je zatím ve fázi příprav a tak vám mohu sdělit zatím jen tyto informace, které postupem času (především v září) budu doplňovat Termín: 29. 11. - 1. 12. 2019 Místo: Chata Jirka, Dolní Dvůr 22, 543 42 Dolní Dvůr Předem vám mohu prozradit, že hlavní program bude převážně v sobotu (stromeček a dárky). Penzion je uzpůsobený jak dětem, tak i domácím mazlíčkům. Stravování bude formou plné penze, která bude součástí ubytování. Takže už se můžete začít těšit! S pozdravem Lucy sv 24 brixtr, Milan+, Veverka and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) Pokud mne pamet neklame ,je to chata u Jirky , nesplest si to s nedalekým Pension Jitka . Známe svoje lidi Edited July 29, 2019 by Pe.Tr Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldinka Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 No super, konečně sraz, kam nám cesta nepotrvá 3 a více hodin Budeme se těšit MotoMoto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucy sv 24 Posted July 29, 2019 Author Share Posted July 29, 2019 Tak to jsem Péťo ráda, že víš o jakou chatu se jedná. Určitě máš na ní ty nejlepší recenze a můžeš se s námi o ně podělit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 no mame to z chaloupky 28 km, tak snad tam budeme a nebudeme v Ceskem Krumlove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Nad Lánovem? Lokalita prázdnin mého dětství Weri 605 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Tak to já sem na tom eště líp... u pošty sem tam asi před 20ti lety dostala první opravdovou pusu... Tak se aspoň kouknu, jestli sou tam všechny ty meze a zákoutí, kde sme pak ...... KoudaK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 To je nějaká prdel světa, žíjící z pražáků. Jak tak koukám Weri 605, preclik75, Scratch and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Tady alespoň vidíš , že není Pražák jako "Pražák" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Tak srdce, nebo prdel? Nějak se vám ty orgány pletou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Nezáleží na orgánu, hlavně, že tam je krásně a ti správní lidé KoudaK and Weri 605 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 A to když se tam sjedou pežoťáci bude zaručené. Weri 605 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Takže jedeš Veno...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Večer jsme se o tom bavili pravda jsem trochu nahlodán ale nechám to ještě otevřené. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloupec406 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Tož já bych se taky přidal Sice žádné luky a háje sem tam nenavštěvoval,ale aspoň bude sranda Půjdem všeci s @Weri 605 na exkurzi a výklad o mezích Péťa and Weri 605 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Ooo anoooo a budete je chít i osobně vyzkoušet....? pak bych doporučila vzíti si do podpaždí deky, na konci listopadu to bez nich asi nebude úplně ledvinám vyhovující... mmch sem ráda, že ses ozval Péťo.... dáš to se mnou zas...? Nebo už rači ne e .... (já teda jako předpokládám, že tohle bude mít dveře v pořádku... i když s tebou už dám po Strážnici fakt asi cokoli... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloupec406 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 @Weri 605 stačí když nám to popíšeš zbytek si domyslíme sami.. To víš že to s tebou dám, kde bych hledal takového nocležníka kterého odnaučím strachu po jednom srazu Weri 605 and Klemoň 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Tak super... a jestli dojdou 2postele, tak to hodíme s @KoudaK a Marťou..? Tada jestli budou chtít, páč mi přišlo, že sou nás plachý.. Klemoň 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 No já byl dříve také "plachý" , ale toho už mne někteří jedinci PUG clubu zbavili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloupec406 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 @Klemoň to tě museli hodně vyléčit Klemoň 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts