Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrá, nechám vás tedy tam, kde jste. :D

Tímto dnešním dnem nahlašuji počet lidí a to je 16 dospělých a dvě děti, kteří jsou přihlášení dva z nich nechtějí na prohlídku a doufám, že všichni dorazí. ;) A klidně i někdo navíc. :papa

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

No naše účast ohrožena pro přetrvávající nemoc. Hajzlik se mne nechce pustit a vylejzá postupně v různých formách . . .    Ale asi to udělám tak ,že půjdu na kontrolu v pátek a nechám se uschopnit. . .   Jinou cestu nevidím   🤒

Odesláno (upraveno)

Tak dnes kontrola a nic moc. Mám Moribundus fekálus iluminatus bronchitidus . . . 🤒   Nafasoval jsem antibiotika na týden + další dvoje prášky   😞

Dle vyjádření lékaře se můj stav nezlepšil , ale zhoršil . . . 😯

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Chtěl jsem to zkusit včera, když přijela na návštěvu dcera.   Ty jooo to bylo pozdvižení : ty chceš na antibiotiky pít ??? na to zapoměň , jsi se zbláznil , já tě křísit nebudu . . . .

Odesláno

Tyhle mýty už jsou dávno pasé. Pokud se napiješ na antibiotika tak se nic podobnýho nekoná, žadná veliká opice, nebo motejlice a podobný nesmysly. Na antibiotika mužeš normálně pít, teda s rozumem, jediný negativní učinek je vyšší zátěž jater, takže když si dáš skleničku tak se vubec nic neděje. Samozřejmě velký pařby si necháš až na potom.

Odesláno
V 6. 9. 2019 at 22:28, Klemoň napsal:

Tak dnes kontrola a nic moc. Mám Moribundus fekálus iluminatus bronchitidus . . . 🤒   Nafasoval jsem antibiotika na týden + další dvoje prášky   😞

Dle vyjádření lékaře se můj stav nezlepšil , ale zhoršil . . . 😯

Co je to v češtině? Nechce se mi do práce? 😁

Odesláno

Neboj Milane , nejsem urážlivý typ . . .   😎  Ale vážně nic moc - kamarádovi bych to nepřál. Kašlat tak že máš pocit, že kašleš žiletky a tak často , že tě z toho už bolí záda . . .   😞

A věř tomu.   Po tom co jsem si tady od některých přečetl, tak já opravdu při prvním kýchnutí neběžím k doktorovi. Nemohu si to dovolit. I proto jsem dojížděl do práce i s tím streptokokem.  Možná tím jsem si to tak vylepšil . . .  🤒

Odesláno

To já vím, že takový nejsi, když jsem Tě poznal u Jirky na chalupě. To nechce podceňovat, ono se to pak vymstí později, pořádně se dej do kupy. Zdraví je jen jedno. 

Odesláno

No a já musím s lítostí definitivně zrušit naší účast  😞    Koho by napadlo , že budu v září marodit - neschopenka trvá - léky nějaké také. 

Nic méně stav se zlepšil a to jak pocitově , tak i dle lékaře. Už prý nezním jako píšťala 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...