ozzy56 Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 já jenom, že za zasraných komančů to šlo a teď se z toho dělá obr problém--fakt jde o to, aby na zákazníka nespadlo auto ze zvedáku, nebo aby nezahučel do kanálu ?? opravdu si to všichni myslíte ?? xSilver a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Proč zbytečně vystavovat kaštana nebezpečí, když může sedět na prdeli a popíjet kafe? Už vidím strejdu v sandálech (s položkama) jak se založenými runami čumí do stropu a zahučí do jámy... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Akorát, že už skoro nikde jámu nemají a mají všude zvedaky..... Citovat
sitler Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Osobne nesnasim, kdyz mi pri praci nekdo cumi pod ruce. Takze pozadavek, ze kdyz po me nekdo neco chce, tak ze se bude divat = automaticky zamitnuto. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Před hodinou, ozzy56 napsal: opravdu si to všichni myslíte ?? Chodíš v hospodě do kuchyně kontrolovat kuchaře, když si objednáš jídlo? Přeci když někomu nevěřím, tak tam nelezu. A když někomu řeknu že mu nevěřím, nemůžu se divit že mně pošle do řiti. Citovat
MJSytic Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 Tohle mám naštěstí v práci dobrý. Když chce zákazník vidět, jak mu opravuju NTB nebo něco podobného, chce to vidět většinou jen jednou. Pak mu vypadají hrůzou vlasy, nebo to s ním sekne a je pro příště klid A to já jsem ještě puntičkář. Když přijedou technici od Dellu, to je teprve jízda xSilver a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 (upraveno) před 11 hodinami, kirkiz napsal: Chodíš v hospodě do kuchyně kontrolovat kuchaře, když si objednáš jídlo? Přeci když někomu nevěřím, tak tam nelezu. A když někomu řeknu že mu nevěřím, nemůžu se divit že mně pošle do řiti. čekal jsem, kdo první napíše tenhle argument--jasně, máš pravdu , a potom se naskytne (obvyklá) situace, že chceš někde na výletě poobědvat a zajdeš do první ,,lepší'' restaurace, bohužel po 14 dnech se dočteš, že tam mají s hygienou potíže, jinak řečeno je v zázemí bordel nehorázný--co teď, mám jezdit s namazaným chlebem ? jinak mám skoro 50 let odpracovaných v servisech (i na nákladních vozech) a vím nejlíp, jak to tam chodí --jedna sorta lidí ojebe co jde, druhé to nějak nedá, špatně by se jim spalo..., problém je, že to nemají napsané na čele..., mno, a v podstatě o mě vůbec nejde, já si dělám většinu sám, kromě garančky, kde potřebuješ razítko, ale pamatuju si na tu dobu RS, kdy lidi jezdili i z daleka, aby mohli tu hodinu u auta být, je ale možné, že se v tomto po převratě něco změnilo Upraveno 8. srpen 2021 uživatelem ozzy56 Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Ende Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Chci si vymenit olej sam.Uz jsem ho menil na druhym aute tak priblizne vim jak na to. V tomhle videu je postup Chtel jsem se zeptat ten filtr jak meni nahore, to je predpokladam palivovej filtr?Jak casto se ma menit? A u toho sroubu na vypousteni oleje se nemeni zadne tesneni? U druhyho auta sem ho menil ,ale byl tam normalni sroub. A jeste k oleji... ma smysl davat treba tento https://www.millersoils.cz/xf-premium-0w30 Bude lepsi nez ten Total ineo 0w30 ? Rad bych tam daval pokud mozno ten nejlepsi. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 @ozzy56 není to jednoduchý, ale fakt mě vytáčej lidi který si přijdou pro auto a jen tak mimochodem ti řeknou: "Všechno je řádně poutahovaný a na nic nezapmněl jo?" Někomu stačí říct ano, jinej ti ještě dodá, že slyšel v hospodě jak někoho ojebali, tak se radši ptá. Pak mu dáš účet, kde je rozpis materiálu a mimo jiný i těsnění pod vypoušťák za 20,- a ten trouba se ptá, jestli bylo nutný ho dávat. Že mu ho nikdy neúčtovali. (O těsnění se s nikým nebavím a vždy dávám nový a u koncernů dávám celej šroub.) Citovat
sitler Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 (upraveno) @ozzy56 bud si delam sam, nebo to davam tomu, komu verim, ze to bude udelany a nepotrebuju u toho stat. JEsli si to nekdo neumi udelat, ale ma potrebu mi cumet pod ruce, jestli mu to ja jako udelam tak, jak si predstavuje... tak at si to udela sam. Evidentne tomu rozumi sam dost. Upraveno 8. srpen 2021 uživatelem sitler Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 @Ende ano, je to naftový filtr, výrobce píše výměnu co 60 tisíc myslím, ale když ho budeš měnit co 30, tak nic nezkazíš..., ale ten blbeček z videa když chce ukazovat světu, jak se to dělá, tak by měl po vyndání staré vložky z filtrboxu vysát starou naftu a vyčistit ho zevnitř, pak dát nový filtr (vložku) , poskládat vše zpátky a napumpovat do filtrboxu naftu balonkem, nebo el. čerpadlem v nádrži (podle toho, co tam máš), na šroub na vaně se podívej, bude tam asi gumový O kroužek, hlavně ho pak zajisti tou závlačkou HonzaZ a xSilver ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 před 10 hodinami, ozzy56 napsal: jinak mám skoro 50 let odpracovaných v servisech (i na nákladních vozech) a vím nejlíp, jak to tam chodí --jedna sorta lidí ojebe co jde, druhé to nějak nedá, špatně by se jim spalo. já myslím, že jsi to napsal přesně a nemá cenu to víc rozebírat. Dneska se to násobí tím, že servis těžko sežene slušného mechanika. Ti dobří povětšinou nemají zapotřebí být v servisech zaměstnáni. Proto v servisech vidíš povětšinou mladé klučiny, kteří v tom plavou. A tím pádem bohužel ani v autorizovaném servisu dneska nemáš záruku dobře odvedené práce, všechno se prostě uhlídat nedá. Tam bych třeba tu banální výměnu oleje taky rád viděl na vlastní oči a měl větší jistotu, že je vše ok. A když někdo jezdí k tomu svému mechanikovi, určitě nemá potřebu mu koukat pod ruce, protože asi ví, že je všechno v pořádku. Jinak je to jako všude, zrovna tak jako jsou mizerný zákazníci, kteří dokážou otrávit život, jsou i mizerný mechanici, kteří nadělají víc škody než užitku, a zrovna tak jsou i v hospodách mizerný kuchaři a naopak. Citovat
velkybanan Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Já byl v autorizaku na prohlídce a vše mi ukázali a případné dolití řešili přede mnou. Ano účtovali celou flašku ikdyž to bylo pár deci ale to chápu Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 a co na tom chápeš ?? ten zbytek flašky ti měl dát do ruky, když jsi ji zaplatil Citovat
doctortom508 Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 A zbytek flasky ti dali? Nevim, jak ted, ale servisy driv brali olej v sudech. A myslim, ze to nebude jinak. xSilver ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 není nad to mít svého servisáka , kterému důvěřuješ.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 V 7. 8. 2021 at 21:59, kirkiz napsal: Chodíš v hospodě do kuchyně kontrolovat kuchaře, když si objednáš jídlo? Přeci když někomu nevěřím, tak tam nelezu. A když někomu řeknu že mu nevěřím, nemůžu se divit že mně pošle do řiti. To je argument, do kuchyne nechodím... Ale tam platím to co mi přinesou a co sním.... Tady platím něco co nevidím a proto se s tím tak vyjebava.... Znám 3 servisaky v okolí co mění olej na počkání a nemají s tím problém když u toho je zákazník..... Některý servisy už ani olej nevypustí jen odsajou.... Kam ten svět spěje.... xSilver a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 dneska 1. garančka, při přebírání auta zvedám kapotu, vytahuju měrku--technik s úžasem hledí, tak mu říkám kontroluju ten olej, hlavně kolik ho je a jestli je vyměněný..., vy nám nevěříte?? , ale jo věřím, ale před jízdou musím zkontrolovat kolik je oleje, vy to neděláte?? jinak slušné jednání, auto umyté, kanystr něčeho do ostřikovačů zdarma, auto vyvoněné a pro @vagi--nechal jsem dát 5W30, místo doporučovaného 0W30 Hafity a xSilver ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.