Přejít na obsah

Ende

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Ende

  • Datum narození 3.6.1977

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Rynoltice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ende's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdar, jaký máte letni pneu. Dojizdim michelin premacy3 tak koukám po něčem novým.
  2. Tuhle hlášku sem mel nedávno, když mi zamrzla ruční brzda.Jelikoz neslo jinak musel sem jet. Moc se tomu nechtělo,po 100 metrech ohlasena Závada systému automatického brzdění.Na palubovce klic a kontrolka brzdění ,jel sem dalších cca 200 metru a auto uz jelo normalne. Za cca 20km po znovu nastartování všechno zmizelo.A zatim dobry ručka funguje ,ale na noc ji nezatahuju.Pred tím mi zamrzla uz jednou ,ale nemusel sem jet tak sem počkal až se o par stupňů otepli a povolí.Tohle je první auto kde mi přimrzla.
  3. Ende

    Kabinovy filtr

    Diky moc
  4. Ende

    Kabinovy filtr

    Na to video sem koukal. Akorat on ma volant vpravo . S volantem vlevo to pujde jen pres ten spodni ulozny prostor, jak psal spagetti73 . V navodu u filtru Mann to ukazany presne na traveller neni. U toho uloznyho prostoru jsou tri srouby a pak nevim jak dal. Nejspis se musi vyndat ty vydechy pod tim uloznym prostorem. Spagetti73 nevedel bys presny postup na ten spodni ulozny prostor?
  5. Nevíte někdo jak na jeho výměnu?
  6. Ende

    Olej, vymena

    Chci si vymenit olej sam.Uz jsem ho menil na druhym aute tak priblizne vim jak na to. V tomhle videu je postup Chtel jsem se zeptat ten filtr jak meni nahore, to je predpokladam palivovej filtr?Jak casto se ma menit? A u toho sroubu na vypousteni oleje se nemeni zadne tesneni? U druhyho auta sem ho menil ,ale byl tam normalni sroub. A jeste k oleji... ma smysl davat treba tento https://www.millersoils.cz/xf-premium-0w30 Bude lepsi nez ten Total ineo 0w30 ? Rad bych tam daval pokud mozno ten nejlepsi.
  7. Ahoj ,pri návratu z dovolené hláška závada motoru.Je to 2l s manuálem najeto 40000 2018. V polovině rakouska po pauze při nastartování hláška závada motoru.Zkusil sem odpojit baterku ,ale to samé.Chladici kapalina skoro na max olej cca v 1 tretine polovine mezi ryskama, nedolejval sem.Jel sem dal cca 500km a kromě kontrolky motoru se nic nedělo.zadny omezeni výkonu nouzovej stav atd. Doma sem to párkrát zkusil nastartovat a hláška porad.Objednal sem se na diagnostiku a auto 4dny stalo. Rano pred cestou do servisu sem dolil olej až po horní rysku a při nastartování hláška nikde.Na diagnostice zjistena přechodná chyba s egr ventilem.Cena za výměnu cca 20000 i s prací. Uz tam prej egr měnili, taky tříletéj traveller ale najeto 80000.tankuju jen euroil optimal plus a mimo cz sem bral shell ten lepsi. Cca 200-300km pred závadou sem bral omv max motion plnou ve Slovinsku.A podle diagnostiky závada začala cca někdy po tankování podle km .Taky mě přestal fungovat tempomat ,což prej dělá když je naka porucha motoru.Tot vse .Sem rad ze to jezdi,ale doufám že nic dalšího nebude.
×
×
  • Vytvořit...