BubakGS Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 ..no tvl to je jak prostreleny cihlou... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 (upraveno) Na tohle bych normálně navařil plast stejný jak na bubnu a musí fičet dál, sběrný dvůr, či nějaký servis bude mít. Si dáváš vbd do kapsy? Nebo tam navař to co vypadlo a přeplátuj. Když kvůli ložiskům sváří buben, tak tohle je prkotina. Upraveno 6. říjen 2025 uživatelem Milan+ Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 (upraveno) @ozzy56 To je výměnná břitová destička pro obrábění. Třeba takováto. Upraveno 6. říjen 2025 uživatelem Milan+ Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 Huuu, pěkný. Nicméně, osobně bych zkusil původní kus plastu navařit, vyztužit a obtáhnout epoxidem. Běžně se tam lepí obě půlky bubnu k sobě po opravě. Není tam žádný tlak. Až kdyby to dělalo problémy bych řešil jinou pračku. Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 Viděl bych to jako ostatní. Zavařit nebo zalepit epoxidem. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 (upraveno) Dobře, díky za rady, kuchnu vanu ven a zavařím. Když jsem tu destičku vyndal z pračky, tak mi došlo jak se tam dostala. Jsem v pátek na CNC měnil destičku, a ještě jsem chtěl přeměřit kus, a tak jsem dal destičku do kapsy, že jí pak, až slezu ze stroje, dám do krabičky. No a už jsem na to zapomněl, a destička skončila v pračce. Moc děkuji za rady. Upraveno 6. říjen 2025 uživatelem Roman Bazi Citovat
Milan+ Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 před 39 minutami, VojtouNerCZ napsal: Huuu, pěkný. Nicméně, osobně bych zkusil původní kus plastu navařit, vyztužit a obtáhnout epoxidem. Běžně se tam lepí obě půlky bubnu k sobě po opravě. Není tam žádný tlak. Až kdyby to dělalo problémy bych řešil jinou pračku. Co jsem psal výše? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. říjen 2025 Odesláno 6. říjen 2025 Já to psal už v době příspěvku od Bubáka, nicméně po přechodu do sklepa a odpojení k wifi se to poslalo až potom pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 (upraveno) @Milan+ díky , my jsme jeli ještě se starým vybavením, nic s CNC... Upraveno 7. říjen 2025 uživatelem ozzy56 Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 před 12 hodinami, Roman Bazi napsal: Dobře, díky za rady, kuchnu vanu ven a zavařím. Když jsem tu destičku vyndal z pračky, tak mi došlo jak se tam dostala. Jsem v pátek na CNC měnil destičku, a ještě jsem chtěl přeměřit kus, a tak jsem dal destičku do kapsy, že jí pak, až slezu ze stroje, dám do krabičky. No a už jsem na to zapomněl, a destička skončila v pračce. Moc děkuji za rady. Co máš za cnc? Citovat
Hafity Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 před 16 hodinami, ozzy56 napsal: VBD very brutal death.... No tak hrozný to nebude, to by mělo jít v pohodě zalátat.... Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 (upraveno) Nic extra. MAS 70. 820/3000. Mám kontakt na svářeče plastů, tak to s ním proberu. Upraveno 7. říjen 2025 uživatelem Roman Bazi Citovat
pavelu96 Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 Zrovna včera na mě vyskočilo tohle video. Nevím jestli to je reálné, ale zkusit by se to mohlo... Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 Zajímavé, ale na pračce bych to raději netestoval. Mám mašinku na zatavování drátků, a ta je výborná. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2025 Odesláno 7. říjen 2025 jednu pračku co asi po 5 letech začala ukapávat jsem dal synovci--měli pod rod. domem prádelnu a tam bylo jedno že kape , já bych ji zkusil zalepit a pak uvidíš... Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. říjen 2025 Odesláno 12. říjen 2025 Teď jsem vanu s bubnem přivezl. 3 díry krásně zavařené profesionálem za 400kč. Díky všem za rady. Milan+, pavelu96, PaKr a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. říjen 2025 Odesláno 12. říjen 2025 Tak, pračka smontována, a vesele pere. Pod pračku jsem dal detektor úniku vody, takže pokud poteče, budu to hned vědět. pavelu96, ozzy56, Dave_k a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.